Breaking

Τρίτη, 6 Απριλίου 2021

Ηνωμένο Βασίλειο 704 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό…αλλά για τους ομφαλοσκόπους του κορωνοιού αυτές είναι παράπλευρες απώλειες ή ασυσχέτιστες!

Ηνωμένο Βασίλειο, εμβολιασμός: 700 νεκροί

To Ηνωμένο Βασίλειο διατηρεί ημερησίως ακριβή αριθμό ήπιων, σοβαρών παρενεργειών ακόμη και θανάτων, που προκλήθηκαν / συνέβησαν μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca και Pfizer.

Στις 21 Μαρτίου, αυτές οι αναφορές (link: Pfizer και AstraZeneca) αναφέρουν, αντίστοιχα:

283 + 421 = 704 θάνατοι από την έναρξη του εμβολιασμού, στα μέσα Δεκεμβρίου 2020.

Και αυτά είναι τα «αποτελέσματα/ γεγονότα» που καταγράφονται επίσημα στη βάση δεδομένων της κυβέρνησης, προερχόμενα από το πεδίο.

Γνωρίζουμε λοιπόν το επιχείρημα. Οι κοβιντολάρες θα πουν, “αυτοί οι θάνατοι μπορεί να μην οφείλονται όλοι στα εμβόλια.”

Και: “704 θάνατοι σε εκατομμύρια δόσεις δεν είναι τίποτα” …

Φυσικά.

Εκτός κι αν είναι η γυναίκα σας, ο πατέρας σας, ο αδερφός σας ή … Εσείς τότε θα κοιτάζατε αυτά τα στατιστικά μάλλον πιο άσχημα ή μ΄ένα μάτι πιο καχύποπτο.

Είναι σαν το Covid.

Οι άνθρωποι πεθαίνουν “από” Covid και όχι “με” είμαστε σίγουροι … Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά τα εμβόλια, είμαστε λιγότερο σίγουροι: μπορεί να έχουν πεθάνει “με” το εμβόλιο αλλά ποτέ “από” το εμβόλιο …

Αυτός ο κίνδυνος, οπότε είναι πολύ πραγματικός … πρέπει να σταθμιστεί με το “όφελος” αυτών των προϊόντων … που είναι απολύτως μηδενικό για υγιείς ανθρώπους κάτω των 65 ετών (η συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού).

Τέλος, ας προσδιορίσουμε (είναι απαραίτητο;) Ότι αυτά είναι τα άμεσα αποτελέσματα μετά τον εμβολιασμό …

Κανείς δεν γνωρίζει τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις αυτών των γονιδιακών προϊόντων.

Μηδενικό κέρδος έναντι δυνητικά θανατηφόρου κινδύνου, ακόμη και πολύ μικρού… Α

Δεν είστε εργαστηριακός αρουραίος, ούτε στατιστική, ούτε παράπλευρη απώλεια, ούτε παρενέργεια, ούτε ινδικό χοιρίδιο, ούτε το sidekick-υποχείριο ψυχρών ψυχοπαθών και εμπορικών εταιρειών …

Είστε ελεύθεροι και έχετε αυτοδιάθεση σώματος.

reseauinternational 5/3/21

Διάχυτη είναι πλέον η πεποίθηση ότι είναι ψευδοεμβόλια

καθώς και αφού κάποιος εμβολιαστεί μπορεί τόσο να προσβληθεί από τον ιό όσο και να τον μεταδώσει.. Δηλ. πρωτοφανείς καταστάσεις είναι σαν να λέμε ότι εμβολιάζετε το παιδί σας για Ηπατίτιδας Β (HepB), Διφθερίτιδα – Τέτανο – ακυτταρικό Κοκκύτη – Πολιομυελίτιδα – Πνευμονιόκοκκο- Μηνιγγιτιδόκοκκου Ιλαράς – Παρωτίτιδας – Ερυθρά- Ιλαρά – Παρωτίτιδα– Ερυθρά (MMR)Ανεμευλογιά κι ωστόσο το παιδί σας κολλάει στη συνέχεια αυτές τις ασθένειες και τις μεταδίδει…. Αφού σύμφωνα με πολλούς αρμόδιους αλλά και τον Γάλλο Υπ. Υγείας ” oι εμβολιασμένοι είναι αυτοί που είναι οι πιο εκτεθειμένοι σε σοβαρές μορφές και θανάτους λόγω της μερικής αναποτελεσματικότητας του εμβολίου ή μετεμβολιακής επαναμόλυνσης ή ευαλώτητας σε μια παραλλαγή.Το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη μετάδοση του ιού σε τρίτους.Το αντίκτυπο του εμβολιασμού επί της εξάπλωσης του ιού είναι ακόμη άγνωστο.”

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου