Breaking

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Τους πατησε στο Σβερκο ο Βασιλης …ΑΘΩΟΣ για αρνηση μασκας και τεστ !

Στην πατρα τον σταματησαν και του ειπαν να κανει το τεστ και οτι θα εχει προστιμο που δεν φοραει μασκα !

Τους ειπε ..ΜΠΑΑΑΑ!

Του ειπαν θα σου κοψουμε προστιμο 5000 + 300 και θα παμε αυτοφωρο …τους ειπε καντε αυτο που πρεπει και θα κανω και εγω αυτο που πρεπει μιας και χρησιμοποιειτε μια Κυα και εγω χρησιμοποιω υπερσυνταγαμτικους νομους !

Πηγε και βγηκε αθωος στις κατηγοριες …!!

Ταυτοχρονα στην αποφαση ..ολος τυχαιως η γραματεια εκανε λαθος το τηλεφωνο του!!! ..ωστε να μπορει να υπαρχει παντα η υπονεια , η αμφισβητηση οτι ειναι αληθινη η ειδηση !!!… Το τηλεφωνο του Βαιλση Ντεντοπουλου λοιπον θα σας το δωσουμε εμεις το αληθινο … αφου δεν ειναι ικανοι να γραψουν ενα σωστο τηλεφωνο σε ενα κομματι χαρτι!

Ειμαστε σε σκοτεινο πολεμο , σε υπουλο πολεμο Ξυπνηστε ! Ο Βασιλης ντεντοπουλος χρησιμποιησε τα δικαιωματα του και τους πατησε …επιλογη ειναι ολα …αν θες χρησιμοποιεις τα δικαιωματα σου αν δεν θες υπακους πιστα σαν σκυλακι! ..

Αυτη την στιγμη ειμαστε σε φυλακη επειδη δεν χρησιμοποιουμε τα δικαιωματα μας ..ταυτοχρονα το συστημα οπου χανει φροντιζει να κανει καποιο εμφανη λαθος ωστε καποιοι σε εντεταλμενη υπηρεσια να μπορουν να σβηνουν την αληθεια σπερνοντας την αμφισβητηση !!

Θελω να φανταστεις για να καταλαβεις το πεδιο..ποιος ειπε στην γραμματεα να κανει λαθος το τηλεφωνο;..Πως λειτουργησε το συστημα ετσι; ..Ποιος ηταν αυτος που μεσα του εχει σαν πληροφορια οτι πρεπει στην αληθεια να φυτεψει αμφισβητηση … ;; Καλα εκπαιδευμενος τι;;…

Εδω το πραγματικο τηλεφωνο του Βασιλη Ντεντοπουλου 6906 568913 ..για οσους θελουν να ξεφυγουν απο το δοκανο του ψευδους !

Και εδω η αποφαση και το αποτελεσμα

 

 

Stranger..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου