Breaking

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ… ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΥΠΟΥΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ – ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ… ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΥΠΑΚΟΥΝ

mitsotakis_1_1ΡΡΡ

Συνεχίζεται το σοκ, με την κυβέρνηση να ανακοινώνει ουσιαστικά χθες πως οι εμβολιασμένοι θα έχουν περισσότερες ελευθερίες στην Ελλάδα και πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Η κυβέρνηση ετοιμάζει δύο Ελλάδες, μία για τους εμβολιασμένους και μία για τους μη, με τους εμβολιασμένους να έχουν περισσότερες «ελευθερίες», ενώ για τους υπολοίπους θα παραμείνουν οι απαγορεύσεις.

Με αυτή τη κίνηση η κυβέρνηση θέλει να δώσει κίνητρο στους πολίτες να εμβολιαστούν, καθώς παρά τις θριαμβολογίες μέχρι στιγμής ελάχιστοι πολίτες έχουν προσέλθει στα εμβολιαστικά κέντρα.

Ποια θα είναι όμως τα παραπάνω «δικαιώματα» που θα έχουν οι εμβολιασμένοι και από πότε θα εφαρμοστεί το μέτρο;

Το προσχέδιο μέχρι στιγμής είναι οι συγκεκριμένες ελευθερίες να αφορούν:

Είσοδο σε κατάστημα χωρίς μάσκα.

Είσοδο σε παράσταση ή σε κάποιο κλειστό χώρο, χωρίς ο εμβολιασμένος να χρειάζεται να τηρήσει τα μέτρα που θα είναι σε ισχύ για τους υπόλοιπους πολίτες.

Μετακινήσεις χωρίς τα πρωτόκολλα που ισχύουν τώρα, για παράδειγμα να μην χρειάζεται self test πριν από κάποιο ταξίδι.

Να υπενθυμίσουμε πως το «πιστοποιητικό εμβολιασμού» που παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποτίθεται αρχικά πως θα ήταν μόνο για τα ταξίδια και θα αφορούσε την άρση της καραντίνας για όσους έχουν εμβολιαστεί, παρόλα αυτά ήδη βλέπουμε να εξελίσσεται ως «πάσο» για την επιστροφή στην «κανονικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου