Breaking

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Η σατανική σιώνα δείχνει τα δόντια της. Εκκίνηση παιδομαζώματος, σρατοπέδων συγκεντρώσεως και το τέλος της αθωότητας.

Το credit bireau έρχεται στην πονεμένη, κατεχόμενη Ελλαδίτσα. Το κινέζικο σύστημα κοινωνικής πίστωσης για το οποίο μιλούσαμε. Η  διαβάθμιση στην υποτέλεια σου, θα ξεκλειδώνει και τα αντίστοιχα ψευτοδικαιώματα-αμοιβές σε σχέση με τους αντιφρονούντες. Τραπεζικοί λογαριασμοί και προσωπική ζωή σου θα είναι όλα σε κοινή θέα για τους τεχνοκράτες.

Σε συνδυασμό με τα μαιμουδο-νευροτσιπάκια του Έλον-κενό ρομποτικό βλέμμα-μάσκ, πάμε καρφί για την αποκορύφωση της Πανιδιοκτησίας για τον Μεγάλο Αδερφό.

Άνθρωποι, αισθήματα, σκέψεις, έχοντα, και κάθε συναλλαγή θα είναι πλέον αντικείμενα μελέτης σε ένα γράφημα υπολογιστή.

Αυτό που κάνουμε τώρα, τα ψήγματα αντίδρασης, τότε θα είναι αδιανόητα, διότι κάθε επαναστατικό αίσθημα ακόμα, θα πνίγεται εν τη γενέση του.

Όποιος τολμά να νιώσει και ένα ρίγος ακόμα δυσαρέσκειας για το Υπερκράτος, θα συλλαμβάνεται για “έγκλημα σκέψης” όπως ο Γουίνστον στο 1984 του Όργουελ.

Ή έγκλημα αισθήματος όπως στο δυστοπικό θρίλερ Equilibrium με τον Christian Bale. Γιατί τα συνεχή λοκντάουν και και εμβόλια τους θα μας έχουν καταστήσει απαθή ζόμπι, και το πιθανότερο είναι αφού νομιμοποιήσει το χόρτο, στο επόμενο στάδιο να δίνει ένα ναρκωτικό σε όλους όπως στην ταινία.

Οι λίγοι που θα επιζήσουν από τις επιδημίες ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, τα λοκντάουν, τους εμφυλίους, και την πείνα των Τεχνητών Κρίσεων, θα ζούν σύμφωνα με τις επιταγές που θα ορίζει το “Γενικό Καλό”, και όταν καταλήξουν και αυτοί με τον τρόπο που η Κυβέρνηση θα αποφασίζει, θα γίνονται νεοποχίτικο λίπασμα κομπόστ γιατί πρέπει να σώσουμε και το Περιβάλλον μας λένε.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα οδηγούμε, θα μπορούν όλα να νεκρωθούν μέ έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό, ή μία ριζική εντολή από τον Υπερυπολογιστή-Θηρίο. Ακόμη, τα συστήματα αυτόματης οδήγησης θα τους επιτρέπουν να καταλαμβάνουν το τιμόνι μας ανά πάσα στιγμή και να μας οδηγούν όπου θέλουν όπως ο μαριονετίστας κουμαντάρει τα ανδρείκελα.

Τα παιδιά θα είναι εκ μητρός κοιλίας γρανάζια του συστήματος. Θα εκπαιδεύονται στην τυφλή υποταγή, τον πανσεξουαλισμό και την πολιτιστική ουδετερότητα.

Οι γονείς που είναι αντιφρονούντες θα χάνουν τα παιδιά τους με προφάσεις  μολύνσεως πανδημίας και ακαταλληλότητας γονιού για κηδεμονία και τα παιδιά αφού αρπάζονται “για το καλό τους”,  θα τοποθετούνται σε ειδικά φυτώρια-στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Οι λαθρομετανάστες αφού σφάξουν ότι μπορέσουν από Έλληνες/λευκούς, θα μπουν και αυτοί στο τριπάκι της παγκοσμιοποίησης και με διάφορα υλιστικά προνόμια θα αρχίσουν να απεμπολούν τις ισλαμικές παραδόσεις τους, παραδιδόμενοι σε ένα πιο χλιαρό νεοεποχίτικο “πνευματισμό” στα πλαίσια της Πανθρησκείας. Η μίξη τους με τον ντόπιο πληθυσμό θα προωθείται έντονα, εως ότου τα γκοίμ γίνουν κυριολεκτικά η μπασταρδεμένη φυλή που οραματίστηκε ο δαιμονομασόνος kalergi.

Μέσα σε αυτό το καθεστώς ελλαδοφοβικής γενοκτονίας και γενικευμένης ανθρωπομισίας, θα έρθει ένας “Σωτήρας”. Αυτός που οι εβραίοι περιμέναν με τόσο πάθος.

Μέσα στα συντρίμια της Ανθρωπότητας, μία παιδική φωνή από έναν μικρό επιζώντα του ζοφερού κοντυνού μέλλοντος, θα κραυγάσει τρεμάμενη, με ηχώ που θα φτάσει τον θρόνο του Θεού. “μπαμπά/παππού τι κόσμο μου παρέδωσες; Σε τι κόλαση με έχεις καταδικάσει; Ανάθεμα και αν είμαι τυχερότερος από το χώμα που πατάω και όσους ζουν από κάτω του…. .”

έγινε η γη, μήτρα που βγάζει μικρομέγαλους, γιατί την παιδικότητα τους, εμείς τους την έχουμε στερήσει, με τον κόσμο που τους παραδώσαμε. αφού οι μεγάλοι γίναν μωροί και δειλοί, ας είναι οι παιδικές ψυχές που θα μας δικάσουν στο στερέωμα του Χρόνου. Και το μοιρολόι της μάνας των Εσχάτων Χρόνων, ας γίνει ο επικήδειος ενός είδους, που μίσησε την γενιά του και λάτρεψε τους δυνάστες του.

Ή ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου