Breaking

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Νεμέα: Οργή – θυμός από μητέρα δάγκωσε το παιδί της αδέσποτο

 

Επίθεση δέχτηκε από αδέσποτο σκύλο ένα 9χρονο αγόρι στην Νεμέα το απόγευμα της Πέμπτης 15 Απριλίου.

Η μητέρα του 9χρονου παιδιού μας ανέφερε στο nemeapress:



Την Πέμπτη 15 Απριλίου το παιδί μου 9 ετών και παιδί ΑΜΕΑ με σπασμούς το κατασπάραξε αδέσποτο σκυλί. Ένας γείτονας κυνήγησε το σκυλί, αλλιώς αυτή τη στιγμή θα ζούσαμε οικογενειακή τραγωδία.

Και ναι έχω Οργή – θυμό γιατί κάτι γαϊδούρια με δυο πόδια που κάθονται σε μια καρέκλα και παίρνουν εδώ και χρόνια κονδύλια για τα αδέσποτα, άραγε σε ποιες τσέπες καταλήγουν; Αν ήταν το δικό τους παιδί θα είχε πόνο; Το δικό μου ποιός το βλέπει που πετάγεται στον ύπνο του και κάνει σπασμούς;

Οργή – θυμός για τους υπεύθυνους που είναι η ανθρωπιά τους; Τα παιδιά μας τι φταίνε να τα κατασπαράζουν τα σκυλιά, αν συμβεί στα δικά τους παιδιά Τότε μόνο θα έχει πόνο. Λυπάμαι πολύ!!!! Το παιδί λόγω σπασμών που έχει τις τελευταίες μέρες το παρακολουθούν γιατροί.

Το παιδί επέβαινε σε ποδήλατο και εντελώς ξαφνικά, σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρας του, το αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε και δάγκωσε τον 9χρονο στο χέρι και στο πόδι.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Νεμέας όπου του παρασχέθηκαν  οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματα και χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή.

H μητέρα του 9χρονου θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του Δήμου Νεμέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου