Breaking

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Μην ξεχνάς τον όρκο σου

Είδαμε πολλά φέρετρα και πολλούς άθαφτους νεκρούς; Μύρισε το χώμα ξυνισμένο αίμα; Γέμισαν οι δρόμοι όρνεα που ξεσκίζουν ανθρώπινες σάρκες; Κανείς δεν είδε κάτι από αυτά.

 Πόσο καλύτερα θα ήμασταν, αν βγάζαμε την τηλεόραση και το ίντερνετ από το σπίτι μας. Η απαλλαγή από την τυραννία του ίντερνετ και της τηλεόρασης, αυτό είναι το φάρμακό μας. Όπως είπε ένας πατέρας, το καλύτερο για όλους μας είναι να μένουμε μακριά από όλα αυτά, με κάθε κόστος.

Ο συνεχής βομβαρδισμός των ιατρικών απαιτήσεων, επιφέρει αγωνία, συνεχή φόβο, κοινωνικό στιγματισμό, έως και επιβαλλόμενο αυταρχικό αυτοπεριορισμό, που μπορεί να οδηγήσει έως την αυτοκτονία (υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που αυτοκτόνησαν εν μέσω καραντίνας), αν τα αποτελέσματά τους είναι θετικά ή ψευδώς θετικά.

Αν οι εξετάσεις βγουν αρνητικές, το αποτέλεσμα φέρνει μια χαρά, λες και κερδίσαμε την αθανασία, και μια ακόρεστη δίψα για συνεχές τεστάρισμα μας, ώστε να χαιρόμαστε πως ζούμε με το φόβο. Ο φόβος γίνεται η αιτία του να ζούμε. Τι ντροπή και τι δράμα, ακόμα και για τον πιο άπιστο άνθρωπο, πόσο μάλλον για έναν βαπτισμένο Ορθόδοξο Χριστιανό.

Τα εμβόλια έρχονται σχεδόν ως αρνητές του θανάτου, και φυσικά ως ανακούφιση στην κούραση των πολλών εξετάσεων, τα οποία και κάνουν από φόβο μην πεθάνουν όλοι.

Παλιά κάποιοι άθεοι υπερεπιστήμονες μιλούσαν για το ‘γονίδιο του Θεού’. Τελικά ο τρόπος να παρέμβουν στα γονίδια μας βρέθηκε και λέγεται m-RNA. Ανθρώπινα κατασκευασμένα μηνύματα που περνάνε στα κύτταρα των ανθρώπων, γενετικά τροποποιημένα σκευάσματα (οι δημιουργοί τους τα λένε έτσι, όχι εμείς), γνώσεις γενετικής τροποποίησης, αποθήκευση ανθρώπινου γενετικού υλικού, μέχρι και τεχνογνωσία κλωνοποίησης. Απώλεια δηλαδή της μοναδικότητας του ανθρώπου….. Τρομερό!!!

Να ξέρεις ότι κάποιος έχει τον τρόπο να σε εξοντώσει ως επίγεια ύπαρξη, και ταυτόχρονα εφόσον έχεις μετάσχει με εξέταση PCR σε ανίχνευση κορωνοϊού, να ξέρεις ότι έχει πιθανόν το γενετικό υλικό σου στα χέρια του. …Έχει τη γνώση και να σε κλωνοποιήσει. Βέβαια και σίγουρα ο Θεός δε θα το επιτρέψει.

Ως το τέλος του χρόνου πιθανώς κάποιοι συνάνθρωποι μας, πολλές χιλιάδες ίσως να έχουν νοσήσει λόγω των παρενεργειών των ενέσιμων σκευασμάτων, μα προ καιρού είχαν πεθάνει πνευματικά, ζώντας μια ζωή γεμάτη ηδονή με μια ταυτόχρονη χλιαρή θρησκευτικότητα. Τώρα όμως μόνοι τους λένε προ του θανάτου, θα βάλω κάτι στο σώμα μου για να ζήσω. Μα δε θα ζήσουμε για πάντα με όλα αυτά. Μόνο με μετάνοια, εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία, γίνεται ο άνθρωπος συμμέτοχος της αιωνιότητας, συμμέτοχος στη σταύρωση και στην Ανάσταση του Χριστού. Μόνο ο Χριστός χάρισε την Αθανασία.

Υπάρχουν δύο πολύ ενδιαφέροντα σημεία σε οδηγίες από το υπουργείο υγείας της Φινλανδίας, όσον αφορά τους επιβάτες που ταξιδεύουν αεροπορικά προς τη χώρα αυτή.

‘Σε περίπτωση που ο επιβάτης διαθέτει ιατρικό πιστοποιητικό που να δείχνει ότι έχει ήδη αναρρώσει από COVID-19 και έχουν περάσει λιγότερο από 6 μήνες από τη μόλυνση, δεν απαιτείται ξεχωριστό αρνητικό πιστοποιητικό τεστ COVID-19.’

Αυτό με απλά λόγια θα πει ότι τα αντισώματα που παράγει ένας οργανισμός για ένα στέλεχος ενός κορωνοϊού, διαρκούν για περίπου έξι μήνες (αν δεν έχει γίνει τυπογραφικό λάθος), διάρκεια στην οποία δε μεταδίδει τον κορωνοϊό αυτό.

‘Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού COVID-19 δεν ισχύουν για την αντικατάσταση του αρνητικού πιστοποιητικού τεστ COVID-19.’

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι ο εμβολιασμός δεν απαλλάσσει κανέναν από την πιθανότητα να ασθενήσει από κορωνοϊό, αφού υπάρχουν άπειρα στελέχη αυτού του ιού, και άρα δεν απαλλάσσει από την πιθανότητα της μετάδοσης της νόσου.

Με άλλα λόγια ό,τι καλό γίνει σε αυτήν την ιστορία, θα οφείλεται στα μέτρα, …που αν το έχουμε καταλάβει όλο και επαυξάνονται, αλλά αν επίσης έχουμε καταλάβει, κανείς δεν μας τα έχει επιβάλλει, παρά μόνο εμείς στον εαυτό μας !!!!!!…

Και φυσικά για ό,τι κακό έρχεται, φταίει η μη τήρηση των μέτρων από τους δήθεν αρνητές…

Καημένοι Έλληνες, αν μας μολύνουν τον αέρα, το φαγητό και το νερό.., το σκεφτήκαμε; Αν δεν κάνουμε το Σταυρό και την Προσευχή μας, σε κάθε βήμα, ο πονηρός, προσπαθεί να μας εξοντώσει τώρα, και να μας κερδίσει ως λάφυρο στην αιώνια κόλαση, να κλαίμε μαζί του…. Διότι εκεί δε θα έχουμε σώμα δυνάμενο να απολαύσουμε σωματικές ηδονές, ούτε στόμα να χαρούμε με το χαφιεδιλίκι μας, ούτε χέρια να τα τρίβουμε με τα χιλιάδες ευρώ που παίρνουμε εις βάρος συνανθρώπων μας. Αν ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Ανδρούτσος, ο Μακρυγιάννης και οι άλλοι, υπάκουαν στην τότε κυβέρνηση, τότε θα ήμασταν ακόμα σκλάβοι. Η παλικαριά τους όμως ξύπνησε τους Έλληνες και ήρθε η ελευθερία!

Εμείς τους λέμε Ρουφιάνους

Σήμερα γεμίσαμε καταδότες που ο ένας μαρτυρά τον άλλον, ιατρούς που δεν δέχονται ασθενείς με άλλες παθήσεις, νοσοκομεία που με οδηγία τα ανοιχτά παράθυρα, σε θερμοκρασία 10 βαθμούς κελσίου, είναι ό,τι πρέπει για να πάθεις πνευμονία, εκβιασμό ότι όποιος δεν πάρει το σκεύασμα θα φύγει από τη δουλειά του.

Να την αφήσεις τη δουλειά άνθρωπε,…, διότι είσαι ελεύθερος. Θα έκλειναν όλες οι δουλειές, αν όλοι οι εργαζόμενοι έλεγαν θέλουμε χρόνο και δυνατότητα ανοιχτής αγοράς και επιλογής εμβολίου της εγκρίσεώς μας; Καμία δουλειά δε θα έκλεινε τότε. Τώρα όμως μπορεί να κλείσουν, διότι πολλοί εργαζόμενοι μπορεί να νοσήσουν, λόγω παρεμβολών.

Όλοι οι ευσεβείς ορθόδοξοι Χριστιανοί, πρέπει να οργανώσουμε αποθήκες τροφίμων, για όσους θα απολύονται από την εργασία τους, για να αποφύγουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, αν επιβληθεί, διότι απολύονται ένεκεν ελευθερίας.

Ζητείστε από τον εργοδότή σας βεβαίωση απόλυσης λόγω άρνησης εμβολίου, και θα αποζημιωθείτε όταν έρθει η ώρα. Διότι κανείς δε μπορεί να μας επιβάλλει τίποτα, χωρίς τη θέλησή μας!

Ο χρόνος περνά εις βάρος της ελευθερίας μας. Τικ τακ, τικ, τακ…, μα πότε θα λάμψει η λάμψη των Ψαρών; Μα ως πότε θα θέλουμε να σπουδάσουμε σε χώρους που κάθε άλλo παρά Ελλάδα διδάσκουν; Σημαιοφόρος το ΑΠΘ, μετά την ανεπιτυχή διαδικτυακή εκδήλωση ‘ναι στη ζωή’ υπέρ του εμβολίου…

Δεν καταλάβατε γιατί το έκαναν; Για να εμβολιάσουν όλους τους νέους που πάνε να σπουδάσουν, για να μειώσουν τη χαρά τη ζωής από το νέο που θέλει να αγαπήσει, να εξερευνήσει, να μορφωθεί, να αντιδράσει, να χαρεί, να δημιουργήσει…. Και το κυριότερο να κάνει παιδιά, διότι οι Άγγλοι είπαν ξεκάθαρα, όποιος θέλει να κάνει παιδιά, να μην εμβολιαστεί..-.

Δεν χρειαζόμαστε ίχνος στοχασμού, να διανοηθούμε το ολοφάνερο ηθικό μεγαλείο των ηρώων του 1821, που ενώ πάλευαν με τους Τούρκους για λευτεριά, τους κυνηγούσαν να τους σκοτώσουν και οι ίδιοι οι Έλληνες, οι μισέλληνες Έλληνες του τότε. Όμως νίκησαν ενάντια και στους δύο, διότι παρά τα πάθη τους, πίστευαν στην Αγία Τριάδα. Διότι το  κράτος των Αθηνών ήταν και τότε ενάντια στην Ελλάδα και ενάντια στην ελευθερία!

 Παιδιά της Ελλάδος παιδιά, στις επάλξεις, στην πρώτη γραμμή!!!

Και μη ξεχνάμε: “ Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες”.

Πηγή xrestia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου