Breaking

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ο Χρίστος Αντωνιάδης σε πρωτοφανή εξομολόγηση για Τριαντάφυλλο: «Είχα την κακή εμπειρία να τον βρω μπροστά μου»

antoniadis84-682x384

«Δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Τριαντάφυλλο», λέει ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο οποίος μίλησε και για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο που δεν είναι και τόσο καλή. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, βγήκε και με ζωντανή σύνδεση στον αέρα, όπου είπε ακόμα περισσότερα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Ντάφι.

«Στο παρελθόν έχουμε διασταυρωθεί πολλές φορές με τον Τριαντάφυλλο και δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις γιατί είναι αυτό που βλέπετε και στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή νομίζεις ότι έχεις το καλύτερο παιδί δίπλα σου και μετά την άλλη στιγμή αρχίζει και λέει όλα αυτά που λέει και λες “τι έγινε εδώ; Τι έπαθε αυτός ο άνθρωπος;”. θα το πω ευγενικά, είναι ένα μεγάλο παιδί. Όταν είναι όντως παιδί, τον συγχωρείς. Όταν όμως είναι 40 φεύγα δεν είναι τόσο απλό να τον συγχωρέσεις. Μάλλον λέει ψέματα στο Survivor, αλλά η εικόνα που βγαίνει είναι του θύματος και ο κόσμος πάει με τον… ψωριάρη», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης πρόσθεσε επίσης: «Αυτά που έχουν συμβεί με τον Τριαντάφυλλο είναι πάρα πολλά χρόνια πριν. Έχω την κακή εμπειρία να τον βρω μπροστά μου τότε στα ξεκινήματα και έχει αυτόν τον τρόπο που μιλάει συνέχεια και κάποια στιγμή λες τι καλό παιδί είναι αυτό και μετά έχεις φύγει και συνεχίζει και λέει και μαθαίνεις ότι έχει πει κάτι αρνητικό για σένα και εκεί τα παίρνεις. Κι εγώ πιτσιρικάς και αυτός πιτσιρικάς και τα τσουγκρίσαμε τότε. Πίστευα ότι με τα χρόνια που περνάνε θα έχει αλλάξει λίγο, θα έχει ωριμάσει, αλλά π’ ότι φαίνεται, δεν… Ένιωθα ότι είναι διπρόσωπος, ότι με έθαβε. Δεν σκέφτεται όταν μιλάει και είναι λίγο… πρήχτης. Έβραζε το αίμα μου τότε και έχουν υπάρξει έτσι “ωραίες” στιγμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου