Breaking

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

"Βομβάρδιζε" επτά ανήλικους με γυμνές του φωτογραφίες

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

"Βομβάρδιζε" επτά ανήλικους με γυμνές του φωτογραφίες  Τουλάχιστον επτά ανήλικοι αθλητές φαίνεται πως δέχθηκαν άσεμνες φωτογραφίες και προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου από τον 30χρονο πρώην φροντιστή μεγάλης ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο.

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως τον προηγούμενο μήνα και είχε συγκλονίσει τους πάντες. Όπως μεταδίδει το taxydromos.gr, ο 30χρονος «βομβάρδιζε» τους νεαρούς αθλητές με γυμνές φωτογραφίες του και μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.

Παρόλο που έβλεπε ότι εκείνοι δεν ανταποκρίνονταν, εκείνος συνέχιζε απτόητος ακόμα και όταν σταμάτησε να λειτουργεί η ακαδημία λόγω των μέτρων για την πανδημία τον περασμένο Οκτώβριο. Τελικά παύθηκε από τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο για τις εν λόγω πράξεις του.

Την υπόθεση αποκάλυψε πατέρας 14χρονου αθλητή, που προχώρησε σε καταγγελία, με την ελπίδα να λύσουν τη σιωπή τους και οι υπόλοιποι γονείς, τα παιδιά των οποίων έλαβαν στο κινητό τους τις φωτογραφίες του 30χρονου, στις οποίες φαινόταν ο ίδιος γυμνός από τη μέση και κάτω, καθώς και τα μηνύματά του με ερωτικές προσκλήσεις.

Από την πρώτη στιγμή η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, στα χέρια της οποίας βρέθηκε το επίμαχο φωτογραφικό υλικό, χειρίστηκε με τη δέουσα προσοχή την υπόθεση.

Συνολικά έδωσαν καταθέσεις επτά ανήλικοι αθλητές, οι οποίοι έλαβαν τις φωτογραφίες φρίκης από τον 30χρονο με μηνύματα μέσω Instagram. Οι καταθέσεις έγιναν παρουσία παιδοψυχολόγου για να μην τραυματιστούν περαιτέρω οι ευαίσθητες παιδικές ψυχές.

Χθες, με την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας, ολοκληρώθηκε και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 30χρονου και η οποία αφορά σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Επισημαίνεται ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι σε βαθμό πλημμελήματος και όχι κακουργήματος, ενώ εναντίον του δεν κινείται αυτόφωρη διαδικασία λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.

Τη δικογραφία θα μελετήσει η Εισαγγελία, απ’ όπου θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος του 30χρονου πρώην φροντιστή.

Πηγή: taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου