Breaking

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Μονάχα οι Ζωντανοί μπορούν να αντισταθούν στην επέλαση της βαρβαρότητας …

Ένα εφεύρημα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ , αγαπημένη της ενασχόληση είναι η ”μετα-αλήθεια”.

Κατάλοιπο της μοντέρνας αθείας.Δεν υπάρχει ο Θεός# αντικειμενική αλήθεια  # νομιμοποιούμαστε να παράγουμε την δική μας υποκειμενική αλήθεια χωρίς να δίνουμε λογαριασμό σε κανένα # ζητάμε τα ρέστα σε όποιον την αμφισβητεί.

Η ‘’Μαγεία’’ του Πολιτικού ορθού συναντά την θεωρία της Μετα-αλήθειας’. Σύμφωνα με δαύτην δεν υφίστανται τα γεγονότα ως ρεαλιστικά δεδομένα, τα οποία μπορούν και θα μπορούσαν να αποτελούν τη βάση ελέγχου των προτάσεων των ομιλητών προφορικώς η γραπτώς.

Που ειδικά αναφέρονται οι λεξοπλάνοι “Μάγοι ‘’των εννοιών ;Μα φυσικά στο διαδίκτυο.Το διαδίκτυο όσο τους εξυπηρετεί είναι καλό,όταν δεν…Είναι κακό.

Το σύστημα των κοινωνικών δικτύων για την λέσχη Μπίλντεμπεργκ -και όχι μόνο- «καταργεί» τα γεγονότα και ζούμε σε μια κατάσταση που ονομάζεται εποχή της «μετα-αλήθειας».

Μετάφραση με απλά λόγια ,ευαγγελισμός μεγαλύτερης αστυνόμευσης στο διαδίκτυο ,για το καλό μας στο όνομα της αλήθειας.Ποιάς αλήθειας ;

Tης βολικής αλήθειας των ισχυρών του κόσμου σε βάρος των ανίσχυρων , της παγκοσμιοποίησης ,εκεί που ο Ανταμ Σμίθ ‘’σφίγγει το χέρι’’ στον Στάλιν ‘’φιλάει στο μάγουλο’’ τον Χίτλερ και ‘’αγκαλιάζει’’ τον Μάο.

Οσοι μετέχουν σε Μυστικές Λέσχες έχουν την αλήθεια ,οι υπόλοιποι ζούν στον δικό τους εικονικό κόσμο.

Οι εκκλησίες πρέπει να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα.

Η Μετάληψη από την Θεία Κοινωνία θα πρέπει για κείνους να αντικασταθεί από ιερά εμβόλια .

Εμβόλια που υπόσχονται την ίαση σήμερα ,αύριο ποιός ξέρει  την αιώνια ζωή

Σε Πιστούς ,που ίσως καταλήξουν ζωντανοί νεκροί η στην καλύτερη

Περίπτωση τέρατα του Φρανκεστάιν.

Η τελευταία πρόταση ,για την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ (στην οποία εκπαιδεύτηκε ο Κος Μητσοτάκης και δεν αρνείται την παρουσία του) για να παροπλίσει την στοιχειώδη λογική ,είναι μια πρόταση μετα-αληθείας.

Μόνο που μονάχα οι Ζωντανοί μπορούν να αντισταθούν στην επέλαση της βαρβαρότητας που οσμώθηκε πίσω από κλειστές πόρτες!

Ούτε οι ζωντανοί νεκροί ούτε τέρατα του Φρανκεστάιν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου