Breaking

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Αποτελέσματα των rapid tests που διενεργήθηκαν στο Λουτράκι


Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης για τον κορωνοϊό, με rapid test τελευταίας γενιάς, σε 282 δημότες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Στο σύνολο των 282 ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν 11 συμπολίτες μας θετικοί στον κορωνοϊό, με τον δείκτη θετικότητας να φτάνει στο 3,9%. Οι συμπολίτες μας, στους οποίους ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση, έχουν ήδη υποβληθεί και σε μοριακό έλεγχο, προκειμένου να ανιχνευθεί η πιθανότητα μετάλλαξης του ιού.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε πως «Εύχομαι την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση στους συμπολίτες μας που νοσούν. Η διενέργεια των δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης του κορωνοϊού μας επιτρέπει τη διαμόρφωση ακριβέστερης εικόνας για τη διασπορά του ιού στην τοπική κοινωνία και την έγκαιρη λήψη μέτρων πρόληψης. Η μέση τιμή συγκέντρωσης του ιικού φορτίου στον Δήμο μας παρουσιάζεται αυξημένη, γεγονός που δεν μας δίνει περιθώρια εφησυχασμού. Μέριμνά μας είναι η προστασία των δημοτών και η προάσπιση της δημόσιας υγείας. Μένουμε σπίτι, τηρούμε τα μέτρα και μένουμε πιστοί στις οδηγίες των ειδικών ώστε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε».

Ευχαριστούμε θερμά το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον Αντιδήμαρχο Α.Α./ Διοικητικού – Οικονομικού, Υπεύθυνο Διαχείρισης Κρουσμάτων Covid-19 Αναστάσιο Σακελλαρίου για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε λίγες ώρες με απόλυτη ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου