Breaking

Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Κάθε τι που είναι υποχρεωτικό και επιφέρει κυρώσεις (όπως το self test), είναι προάγγελος του χαράγματος της Αποκάλυψης

«Σε ποιους μπορεί να επιβληθεί ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 επί ποινή απόλυσης αν αρνηθούν»

Εφιαλτικά πρόστιμα επιστημονικής φαντασίας θα επιβάλλονται στις εταιρείες που θα δέχονται στους χώρους τους εργαζόμενους που δεν προσκομίζουν βεβαίωση self test, άσχετα με το αν είναι ή δεν είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Υποχρέωσε δηλαδή το κράτος όλες τις επιχειρήσεις, ακόμη και αυτές που δεν δέχονται πελάτες στους χώρους τους, να απαγορεύουν την εργασία στους εργαζόμενους που δεν προσκομίζουν αρνητικό self test. Το ίδιο αρνητικό test πρέπει να έχουν και οι εργοδότες και οι μαγαζάτορες. Το κράτος έτσι, δεν θα ασχολείται με τους πολλούς (τους εργαζόμενους), αλλά τους λίγους, δηλαδή τους εργοδότες.

Ο μη έχων την δήλωση αρνητικού τεστ, δεν μπορεί να πωλήσει, αλλά ούτε και να αγοράσει, αφού δεν θα εργάζεται. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μεγάλη και εφιαλτική γραφειοκρατία που θα αποτελέσει τεράστιο πρόβλημα που θα ζητάει λύση.

Να λοιπόν που η βολική λύση είναι το υποδόριο τσιπάκι, που ελέγχει το αν έχεις ή όχι τον κορωνοϊό, που έχει ήδη παρουσιαστεί από την DARPA. Το ίδιο τσιπάκι θα περιέχει (ήδη υπάρχουσα τεχνολογία) τον ιατρικό φάκελο του καθενός και θα είναι και βολικό πορτοφόλι (debid card) και μέσο σύνδεσης με τις υπηρεσίες του κράτους και τις ΔΕΚΟ.

Το self test ήρθε ξαφνικά και αμείλικτα. Αν μία επιχείρηση δεχθεί ένα εργαζόμενο χωρίς self test τότε θα πληρώσει για όλους από 500 ευρώ αν είναι αρνητικός στον κορωνοϊό και από 1.500 αν είναι θετικός. Μία εταιρεία 100 εργαζομένων δηλαδή θα πληρώσει ή 50.000€ ή 150.000€.

Όπως ξαφνικά ξημέρωσε το Σάββατο και βγήκε μία απλή υπουργική απόφαση για τα υποχρεωτικά self test σε όλους και αλλιώς κοιμηθήκαμε την Παρασκευή και αλλιώς θα ξυπνήσουμε τη Δευτέρα, με τον ίδιο τρόπο, όπως έχω γράψει εδώ και πάνω από 15 χρόνια θα γίνει και με το χάραγμα, της αναγνώρισης των διαταγμάτων του αρχαίου εχθρού (του λεγόμενου Αντιχρίστου).

Ακόμη αμφιβάλετε;;

Θα γίνει ξαφνικά όπως με το self test, που από μόνο του καμία σημασία δεν έχει. Ωστόσο είναι μία καλή πρόβα τζενεράλε, έτσι για να καταλάβετε πως με μία κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ), που θα βγει Παρασκευή βράδυ, θα επιβληθεί σαν υποχρεωτικό σε όλους το χάραγμα.

Εκεί θα πρέπει να είναι ο καθένας και η κάθε μία αποφασισμένοι, σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη να αρνηθούν το χάραγμα και επομένως να αρνηθούν ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ επιτόπου τον τρόπο που ζούσαν. Να ξεχάσουν τα υπάρχοντά τους, τα άτομα που εξαρτώνται οικονομικά από αυτούς, να ξεχάσουν ότι έκαναν ή ότι θα μπορούσαν να κάνουν και να αρνηθούν τον κόσμο αυτόν περιμένοντας τη ζωή που υποσχέθηκε ο Χριστός.

Αυτά εθεωρούντο πριν από χρόνια, αλλά και σήμερα, γραφικότητες του Λιακόπουλου που τρομοκρατούσε τις έγκυες, ή παραποιήσεις του λόγου του Ευαγγελίου με τερατολογίες και θεωρίες συνωμοσίες για την εκμετάλλευση των αδαών.

Ωστόσο, τώρα τα πάντα είναι επί θύραις και καιρός ουκ έστι.

Η γνώμη των γελοίων οργάνων της νέας τάξης, προσωπικά μου είναι αδιάφορη. Τα πράγματα βλέπετε, με την υποχρεωτική διενέργεια self test, μπήκαν σε ένα τελικό, για τον πληθυσμό, “εκπαιδευτικό” στάδιο. Η υποχρεωτικότητα είναι ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό του χαράγματος. Αυτή η υποχρεωτικότητα επιβάλλεται μέσω προστίμων ή και μέσω συλλήψεων, με άγνωστες τελικές κυρώσεις στο αμέσως προσεχές μέλλον.

Περιμένουμε να δούμε τα επόμενα βήματα μέσω των οποίων θα το καταλήξουν το όλο θέμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι ξέρουμε που θα καταλήξει. Θα καταλήξει λοιπόν σε μία απλή μέθοδο, με την οποία όλα θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του χαράγματος που το κάθε άτομο θα υποχρεούται να φέρει στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο.

Όπως με το “εκπαιδευτικού χαρακτήρα” self test, έτσι και με το χάραγμα, δεν θα σε πιάνουν να σου το βάλουν με το ζόρι. Θα μπορείς να το αρνηθείς, αλλά θα ξεχνάς τη ζωή που ζούσες. Σιγά τη ζωή θα μου πείτε, αλλά όλα θα κριθούν όταν έρθει η ώρα να την απαρνηθεί κανείς. Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν.

Η ώρα της επιλογής μοιάζει να είναι πολύ κοντά.

ΙΧΝ

Νομική ΑΠΘ: «Σε ποιους μπορεί να επιβληθεί ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 επί ποινή απόλυσης αν αρνηθούν»

Σφίγγει ο κλοιός.

Ομόφωνα τα μέλη του Εργαστηρίου Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής της Νομικής Σχολής Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, γνωμοδότησε ότι όσο διαρκεί η πανδημία του Covid-19, το Υπουργείο Υγείας μπορεί να ορίσει ως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό συγκεκριμένων επαγγελματικών ομάδων επικαλούμενο τις προβλέψεις του νόμου v. 4675/2020 (ΦΕΚ 54Α/11.3.2020).

Πρόκειται για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και όσους στελεχώνουν δομές υγείας (δημόσιου και ιδιωτικού τομέα) ή δομές περίθαλψης ευπαθών ομάδων (ηλικιωμένων, ατόμων με χρόνιες παθήσεις ή ατόμων με ειδικές ανάγκες).

Βάσει του νόμου, καταλήγουν, η άμεση συνέπεια της άρνησης εμβολιασμού τους είναι η απομάκρυνσή τους από τον χώρο της εργασίας τους χωρίς καμία οικονομική απαίτηση.

Αντίστοιχα, σημειώνεται στη γνώμη, η ύπαρξη πιστοποιητικού εμβολιασμού μπορεί να οριστεί ως αναγκαία προϋπόθεση για την άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος ή για τον διορισμό σε θέση νοσηλευτικού προσωπικού ή προσωπικού των πιο πάνω δομών.

Και τούτο γιατί , όπως επισημαίνεται «η δημόσια υγεία, που υπηρετείται εν προκειμένω από τη συλλογική ανοσία και τη μείωση της πίεσης στο σύστημα παροχής υπηρεσιών υγείας, αποτελεί ένα δημόσιο αγαθό και η υποχρέωση εμβολιασμού των συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων συνιστά καθήκον κοινωνικής αλληλεγγύης, κατά την έννοια του άρθρου 24 παρ. 4 του Συντάγματος.»

Όλα παραπάνω μπορεί να ισχύσουν υπό τη προϋπόθεση ότι θα εκδοθεί «η προβλεπόμενη υπουργική απόφαση, για τον χρόνο που θα ορίζεται σε αυτήν και για τις ομάδες στις οποίες ρητά θα αναφέρεται.

Για τις υπόλοιπες πληθυσμιακές ομάδες, για τις οποίες ο εμβολιασμός δεν θα έχει οριστεί ως υποχρεωτικός, η άρνηση εμβολιασμού δεν μπορεί να αποτελεί κώλυμα πρόσληψης ή διορισμού, ούτε αποτελεί νόμιμη βάση για την με οποιονδήποτε τρόπο απομάκρυνση του εργαζομένου από την εργασία του (θέση σε αργία χωρίς αμοιβή) ή πολύ περισσότερο για την απόλυσή του».

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη γνώμη της νομικής σχολής σχετικά με τον εμβολιασμό.

(Πηγή: dikastiko.gr)

Δίκτυο Ελληνισμού_Όλη η τραγική Αλήθεια για την γενοκτονία των Ελλήνων

nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου