Breaking

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Survivor 4: "Σφαγή" στο συμβούλιο - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

 Survivor 4: "Σφαγή" στο συμβούλιο - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Καβγάδες ανάμεσα σε Αλέξη Παππά - Τζέιμς Καφετζή και Τριαντάφυλλο - Γιώργο Κορόμι στο συμβούλιο του "Survivor 4". Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος των Μπλε από την κάλπη.

Εντάσεις σημειώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού του "Survivor 4" το βράδυ της Δευτέρας (13/04) ανάμεσα στους Κόκκινους και τους Μπλε, με τον Αλέξη Παππά να εναντιώνεται για άλλη μια φορά στον Τζέιμς Καφετζή και τον Τριαντάφυλλο να τσακώνεται με τον Γιώργο Κορόμι.

"Κάθε μέρα που περνάει, τον κοιτάω και βλέπω μία σάπια ντομάτα. Αυτός ο άνθρωπος είναι σαθρός. Μην προσπαθείς να αποδείξεις ότι έχεις ανθρωπιά", δήλωσε ο Αλέξης Παππάς για τον Τζέιμς Καφετζή, αναφερόμενος σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στην παραλία του "Survivor 4".

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης ανέφερε πως ο Τζέιμς έβγαλε ένα ψάρι από τη θάλασσα και το πρόσφερε στην αντίπαλη ομάδα με επιμονή. Αφού το δέχτηκαν μετά από πολλές πιέσεις, ο Τζέιμς τους δήλωσε πως μετάνιωσε και θέλησε να το πάρει και να το δώσει στους συμπαίκτες τους.

Ο Τζέιμς υπερασπίστηκε τον εαυτό του, δηλώνοντας πως αρχικά νόμιζε πως οι συμπαίκτες του είχαν ήδη φάει και γι' αυτό το πρόσφερε στους αντιπάλους, ενώ έπειτα συνειδητοποίησε ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο και επέλεξε να το πάρει πίσω και να το δώσει στους δικούς του.

Survivor 4: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Νικητές της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας ήταν οι Κόκκινοι, οι οποίοι απόλαυσαν και ένα εντυπωσιακό έπαθλο που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. Οι παίκτες παρευρέθηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικοχορευτικά show του Άγιου Δομίνικου και διασκέδασαν στο έπακρο.

Οι Μπλε, ως οι ηττημένοι του αγωνίσματος, αναγκάστηκαν να ψηφίσουν ένα παίκτη προς αποχώρηση. Η κάλπη έδειξε ως πρώτο υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης που κέρδισε την ατομική ασυλία θα υποδείξει την Τρίτη (14/04) τον δεύτερο υποψήφιο.

Ο Κώστας δήλωσε πως περιμένει ο δεύτερος υποψήφιος να είναι ο Γιώργος Κορόμι ή ο Παύλος Γαλακτερός, αναφέροντας πως ο πρώτος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

Αυτό, προκάλεσε τον εκνευρισμό του Τριαντάφυλλου, ο οποίος διαφώνησε έντονα αναφέροντας: "Ο Κώστας έπαιξε πολύ στρατηγικά. Είμαι σίγουρος ότι καταβάθος πιστεύει πως ο Κόρο είναι πολύ μισητός παίκτης. Για όλα αυτά που έχει κάνει σε μένα, για τις ειρωνείες του σε μένα, για το ότι δεν μου έδινε φαγητό".

Ο Κόρο του απάντησε πως διαφημίζει τις πισίνες του και το πόσο αγαπητός είναι στον κόσμο, με τον γνωστό τραγουδιστή να γίνεται έξαλλος και να του απαντά με πολύ έντονο ύφος: "Βγες στον τάκο να σε δούμε. Θα μου πεις εσύ τι έχω κάνει εγώ στη ζωή μου; Που δουλεύω από 16 χρονών; Που έχω χάσει τον πατέρα μου; Που σπούδασα την αδερφή μου; Βγες να σε δούμε, ρε νταή".

Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου