Breaking

Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

The Sun: Ετοιμάζουν εντός μηνός τον 3ΠΠ. Κινέζικα στρατεύματα στο Ιράν

The Sun: Ετοιμάζουν εντός μηνός τον 3ΠΠ. Κινέζικα στρατεύματα στο Ιράν

Εικόνα: 5000 Κινέζοι στρατιώτες θα τοποθετηθούν σύντομα στο Ιράν.

Η The Sun, η πιο γνωστή εφημερίδα της Βρετανίας, σημείωσε το Σάββατο ότι ο κόσμος είναι “στο χείλος του πολέμου”: “Σε 4 εβδομάδες, ένας Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να εξαπολυθεί στην Ουκρανία καθώς ο Πούτιν στέλνει 4.000 στρατεύματα και άρματα μάχης στα σύνορα ” Η αίσθηση ή όχι – σοβαρή είναι η είδηση ​​ότι η Κίνα θα στείλει σύντομα 5.000 στρατιώτες στο Ιράν. Επιπλέον, η Τεχεράνη παρουσίασε χθες έναν πύραυλο κρουζ που θα μπορούσε να χτυπήσει το Βερολίνο, και οι μουλάδες δεσμεύτηκαν να στηρίξουν τη Ρωσία σε περίπτωση που η Ουκρανία ξεκινήσει μια μετωπική επίθεση στην Κριμαία και το Ντονμπάς και μετά σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρώσος στρατιωτικός αναλυτής Pavel Felgenhauer είπε στον The Sun ότι μόνο ένας «ψυχαναλυτής» μπορεί να κατανοήσει τις προθέσεις της Μόσχας, αλλά προειδοποίησε ότι οι εξελίξεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε έναν μεγάλο πόλεμο μέσα σε ένα μήνα.

Όλα τα προβλήματα προκλήθηκαν με το πραξικόπημα το 2014

Το 2014, η CIA, με την υποστήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ, πυροδότησε ένα βίαιο πραξικόπημα στην Ουκρανία. Ο νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος απομακρύνθηκε και αντικαταστάθηκε από ένα δυτικό καθεστώς μαριονέτα, το οποίο στη συνέχεια ξεκίνησε έναν αιματηρό πόλεμο εναντίον του ρωσόφωνου πληθυσμού στα ανατολικά της χώρας. Προκειμένου να μεταφερθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ το συντομότερο δυνατό, πραγματοποιήθηκε μια πιθανή επίθεση ψευδούς σημαίας σε ένα επιβατικό αεροπλάνο (MH17) που πετούσε από το Άμστερνταμ στη Μαλαισία και σκόπιμα κατευθύνθηκε πάνω από μια πολεμική ζώνη από τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας της Ουκρανίας.

Ο σημερινός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, τότε αντιπρόεδρος, λίγες ώρες μετά την καταστροφή κατηγόρησε τη Ρωσία ως ένοχο, θέτοντας τον επιθετικό τόνο: η Ουκρανία έπρεπε να εισέλθει στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ ούτως ή άλλως.

Στη συνέχεια, η Ρωσία θα χάσει το μεγάλο ναυτικό λιμάνι της στη Σεβαστούπολη (Κριμαία), και όταν χτίστηκαν οι βάσεις του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, μια αιφνιδιαστική επίθεση θα μπορούσε να καταστρέψει το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας μέσα σε λίγα λεπτά από αμερικανικούς πυραύλους, καθιστώντας τη χώρα ανυπεράσπιστη.
Η Δύση ήταν τόσο αλαζονική για να σκεφτεί ότι η Ρωσία θα υποκλινώταν, και εξακολουθεί να θεωρεί τον εαυτό της τόσο πάνω απ το διεθνές δίκαιο, που πρώτα απομάκρυνε έναν πρόεδρο που ήθελε να απαλλαγεί από τα χρόνια πολέμου της Ουάσιγκτον μέσω εκφοβιστικών κλεμμένων εκλογών και μετά αμέσως συνέχισε την πορεία προς τον πόλεμο με τη Ρωσία που ξεκίνησε υπό τον Ομπάμα / Μπάιντεν / Κλίντον.

Η Κίνα στέλνει 5.000 στρατεύματα στο Ιράν, το οποίο παρουσιάζει πύραυλο ικανό να χτυπήσει το Βερολίνο

Ωστόσο, αρχίζει να αναδύεται ένας άξονας που είναι χτυπημένος βαριά από την χρόνια αμερικανική ηγεσία και Δυτική τυραννία με όλες αυτές τις λεγόμενες στρατιωτικές παρεμβάσεις «ειρήνης και δημοκρατίας» που έχουν σκοτώσει εκατομμύρια αυτόν τον αιώνα μόνο. Για παράδειγμα, το περασμένο Σάββατο, η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν παρουσίασε έναν νέο πυραύλο κρουζ που έχει εμβέλεια 3.000 χιλιομέτρων και μπορεί να χτυπήσει το Βερολίνο

Εν τω μεταξύ, η Κίνα ανακοίνωσε νέες επενδύσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Ιράν και πρόκειται να στείλει 5.000 στρατεύματα στη χώρα και να χτίσει νέες στρατιωτικές βάσεις εκεί.

Σβήνει το φως της Δύσης;

Τον Ιανουάριο του 2018, το βρετανικό BBC δημοσίευσε ένα προσομοιωμένο πρόγραμμα ειδήσεων σχετικά με το ξέσπασμα πολέμου μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, μετά το οποίο τα πυρηνικά όπλα θα χρησιμοποιηθούν μετά από μόλις μία ώρα.. Ο γερμανικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός εξέδωσε επίσης μια παρόμοια φανταστική ανακοίνωση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου με τη Ρωσία.

Ονομάστε τον προγνωστικό προγραμματισμό, ονομάστε το τακτική τρόμου, αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο στις αρχές του 2021: στη Δύση, αλλά και στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια είχαμε μόνο ηγέτες, μέσα ενημέρωσης και αρχές που πραγματικά εστιάζουν μόνο σε ψέματα και να εξαπατήσουν μόνο. Είτε πρόκειται για τη Ρωσία, τον κοραναϊό, τους εμβολιασμούς ή το κλίμα.

Υπάρχουν πολλά να πούμε για τη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν, αλλά πόσος χρόνος μένει για τη Δύση να φτάσει στα αισθήματά της, να κοιτάξει στον καθρέφτη και να αναγνωρίσει πόσο βαθιά έχουμε βυθιστεί ως ο λεγόμενος «πολιτισμός» δε μπορεί κανένας να μαντέψει. Εάν συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς σίγουρα δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 10 χρόνια αν με ρωτήσετε, και σύμφωνα με την The Sun, ούτε καν 10 εβδομάδες.

The Sun/Hal Turner
KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου