Breaking

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ (video-εικόνες)

Νέο βίντεο και φωτογραφικό υλικό, αποκαλύπτει τους δυο δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον Γιώργο Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Δείτε το βίντεο



Από το βίντεο, αλλά και τη φωτογραφία που είναι το μοναδικό μέχρι στιγμή καθαρό «καρέ» που έχει στα χέρια της Αστυνομία, προκύπτουν νέα δεδομένα μέσα και από τις αναλύσεις του υλικού από κάμερες της περιοχής που έχουν στη διάθεση τους οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.



Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που αποκάλυψε νωρίτερα το protothema.gr, ο οδηγός του μαύρου Beverly έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι μικρόσωμος, φοράει λευκό κράνος με φιμέ τζάμι, μαύρο μπουφάν, τζίν παντελόνι και σκούρα παπούτσια.

Ο συνεπιβάτης και εκτελεστής του δημοσιογράφου, είναι σωματώδης με ιδιαίτερα γυμνασμένα πόδια, μπλέ σκούρο στρατιωτικό παντελόνι, χακί μπουφάν με κουκούλα, σκουρόχρωμα παπούτσια, μαύρο σκούφο και μαύρη μάσκα για τον κορωνοϊό. Στο σημείο έφθασαν δέκα λεπτά πριν τον δημοσιογράφο και περίμεναν να παρκάρει το αυτοκίνητο για να κατέβει και να τον εκτελέσουν.

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι υπήρχε μια δεύτερη ομάδα που παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο και ενημέρωνε τους εκτελεστές για το δρομολόγιο που ακολουθεί.

Πηγή: newsit.gr, protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου