Breaking

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Ειναι λαθος οτι κανουν !!!… Η ζωη σου ειναι σε κινδυνο !

 

Μετα απο το αρχικο σοκ της πανδημιας και της μελετες που εκανα καταληξα συντομα οτι ολο αυτο δεν ειναι αυτο που λενε ! Ενα χρονο + σε ενημερωνω οτι εχουν κατακτησει το πρωτοκολο …και αυτος ειναι και ηταν ο τροπος να κανουν ολους τους γιατρους του κοσμου συνενοχους στο μεγαλυτερο εγλημα στην ιστορια μας !

Η ασθενια του Κοβιντ ..ετσι μας τον ειπαν …ετσι τον σχεδιαζαν χρονια ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΓΓΕΙΑΚΗ …Πραγμα που σημαινει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι το πρωτοκολο επεμβατικης θεραπειας ειναι λαθος !!!!… Χρησιμοποιω την λεξη λαθος για να μην σοκαρω τους συναθρωπους μας με ελαφρη μυαλο …που απο οτι φαινεται εχουν γινει τα καλυτερα πελατακια του Χαρου και της λιστας θανατου σε αυτη την γενοκτονια !

Αν η ασθενεια σου ειναι αγγειακη …αν μεσα μας υπαρχει ολο αυτο …και δεν δημιουργει ολα οσα επεβαλαν στους ανθρωπους να νομιζουν οτι δημιουργει ..τοτε το πρωτοκολο ειναι θανατηφορος διαδικασια …ειναι μονοπατι θανατου για οποιον καταληξει στα χερια τους απο το στημενο φοβο !

Πως ολα αυτα μπορουν να συνδεθουν ;..Περαν πλεον τον πανεπιστημειων που το εχουν πει ξεκαθαρα οτι δεν ειναι αναπνευστικη νοσος αλλα αγγειακη …εχουμε γιατρους σε ολο τον κοσμο που εχουν πετυχει να μην χασουν ουτε ενα ασθενη ..ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ..ΔΕΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΑΝ !

Αν σε βαραει στην φλεβα και εσυ κοιτας τον πνευμονα ….εισαι σε λαθος δωματιο , με τον λαθος ασθενη και δεν εισαι πια γιατρος αλλα …υπακουος σκλαβος σε υπηρεσια γενοκτονιας!!..Το πιο εξωφρενικο ειναι οτι δεν εχεις καταφερει να το αναγνωρισεις μεχρι σημερα ολο αυτο …και λεγεσαι και γιατρος !!….

Ο Κοβιντ δεν ηρθε ωστε η ανθρωποτητα να αναγκαστει να βγαλει εμβολια για να μας σωσουν …Ο κοβιντ ηρθε για να επιβληθουν τα εμβολια που θα μς γενοκτονησουν !!!!>..

Αυτη την στιγμη ερευνω το πως καταφεραν να επηρεασουν την κριτικη σκεψη της μαζας , σημερα εφυγε ενας φιλος μου…εκανε την δευτερη δοση , εξυπνος ανθρωπος ,ανθρωπος της αγορας και ομως την πατησε … Πως καταφεραν και του σταματησαν την κριτικη του σκεψη ;

Πως οι συνανθρωποι μας εχασαν την λογικη τους; Ολη η πληροφορια υπαρχει , ολα τα στατιστικα υπαρχουν , χιλιαδες γιατροι και πανεπιστημια πλεον μιλανε και δειχνουν την πραγματικοτητα ..αρα αυτο που συμβαινει οπου ολοι τρεχουν να κανουν το μπολι του θανατου ειναι ενα μεγαλο μυστηριο !

Αγγειακη ασθενεια … οι γιατροι που θεραπευουν δεν ΧΡΣΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ …Αγγειακη ασθενεια ..ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΗ !!… Δεν καταλαβαινω το πως σας εκαναν το μυαλο σας χυλο … ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΤΩΡΑ !…

Μεσα στην κοινωνια μας υπαρχουν τα στημενα παπαγαλακια , υπαρχουν οι διασπορεις του τρομου με το στομα ..μεταφερουν πληροφοριες τρομου για να σας κανουν να γινετε θυματα … ο βαγγελης ειναι στην εντατικη , ο κωστας ειναι στην εντατικη …ναι απο τι ομως ;..Απο κοβιντ λενε ..αλλα πεθαινουν απο το πρωτοκολο και οχι απο τον Κοβιντ!!…

Ξυπνηστε ρε ΖΩΑ και σκεφτειτε ολοι αυτοι που σπερνουν τον τρομο στα ΜΜΕ …στις εφημεριδες , στα μεσα κοινωνικης δυκτιωσης και στην γειτονια σας την ιδια …ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;

ΑΒΕ ΚΑΙΣΑΡ ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ !

Stranger”’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου