Breaking

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Ισραήλ: Σε καταφύγιο ο Σφαιρόπουλος με τη Μακάμπι

 

Πυροσβέστες στο Τελ Αβιβ μετά την επίθεση με ρουκέτες από την Χαμάς
Πυροσβέστες στο Τελ Αβιβ μετά την επίθεση με ρουκέτες από την Χαμάς  AP

Οι πυραυλικές επιθέσεις σε Ισραήλ και Λωρίδα της Γάζας υποχρέωσαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και όλα τα μέλη της Μακάμπι να πάνε σε καταφύγιο. Διεκόπη αγώνας στη δεύτερη κατηγορία, με παίκτες να ξαπλώνουν στο παρκέ.

Δύσκολες ώρες βιώνουν οι κάτοικοι του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας, εξαιτίας των εκατέρωθεν επιθέσεων.

Στο Ισραήλ έχει σημάνει μάλιστα συναγερμός εσχάτως λόγω του όγκου των πυραύλων που έχουν ως στόχο τη χώρα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τους συνεργάτες του και τους παίκτες της Μακάμπι να βιώνουν πρωτοφανείς καταστάσεις.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, τα μέλη της "ομάδας του λαού" υποχρεώθηκαν να πάνε σε καταφύγιο για λόγους ασφαλείας.

Την ίδια ώρα, αγώνας για τη δεύτερη κατηγορία του ισραηλινού πρωταθλήματος μπάσκετ διεκόπη προσωρινά στο άκουσμα των σειρήνων για τις πυραυλικές επιθέσεις.

Η κατάσταση στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας ξέφυγε έντονα τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που έφερε την αντίδραση αρκετών προσωπικοτήτων του αθλητισμού -μεταξύ αυτών κι ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι εικόνες που φτάνουν είναι συγκλονιστικές, περιλαμβάνοντας -μεταξύ άλλων- μία πρωτοφανή κατάσταση: τη διακοπή ενός αγώνα μπάσκετ της δεύτερης κατηγορίας του Ισραήλ, την στιγμή των πυραυλικών επιθέσεων.

Το παιχνίδι της Μακάμπι Ραάνανα με τη Μακάμπι Κίριατ Μότζκιν διεκόπη στη διάρκεια της τέταρτης περιόδου, υπό τους ήχους των σειρηνών που ήχησαν στην περιοχή την στιγμή των πυραυλικών επιθέσεων. Οι παίκτες σάστισαν απ' όσα διαδραματίζονταν, με μερικούς εξ αυτών μάλιστα να ξαπλώνουν στο παρκέ, όντας εμφανώς φοβισμένοι απ όσα γίνονταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου