Breaking

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Η αποκάλυψη για την Νταϊάνα που θα συζητηθεί – Παρενοχλούσε σεξουαλικά τον….

ntaiana

Συνεχίζει να απασχολεί τον διεθνή τύπο η περίπτωση της δημοφιλούς πριγκίπισσας Νταϊάνα, ακόμη και 21 χρόνια μετά τον θάνατό της.
Φιλικό πρόσωπο της Νταϊάνα δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Mirror ότι η πριγκίπισσα απογοητεύτηκε πολύ όταν την παράτησε ένας εραστής της, ο εκατομμυριούχος Όλιβερ Όαρ και έκανε πολλές προσπάθειες για να τον εκδικηθεί.

«Η Νταϊάνα ήταν πολύ άτακτη. Πήγαινε στο σπίτι του, πάρκαρε απ’ έξω και τηλεφωνούσε στο σταθερό του τηλέφωνο από το κινητό της. Το έκανε μέσα στη νύχτα για να βλέπει τα φώτα του σπιτιού να ανάβουν και τον ίδιο να τρέχει να απαντήσει στο τηλέφωνο.

 

Έμενε εκεί για ώρες, παρακολουθώντας τον και τηλεφωνώντας», δήλωσε το φιλικό πρόσωπο της πριγκίπισσας.

Η Νταϊάνα πάντως φέρεται να ήξερε πολύ καλά ότι ο Όαρ δεν σκόπευε να παρατήσει τη γυναίκα του, όμως «δεν ήταν συνηθισμένη να μην περνάει το δικό της» και για αυτόν τον λόγο «ευχαριστιόταν να τον ενοχλεί και να του θυμίζει την ύπαρξή της», εξηγεί το φιλικό πρόσωπο.

«Ζήτησε ακόμη και από το προσωπικό της να τηλεφωνεί στο σπίτι του για εκείνη. Έλεγε “πάρε αυτό το τηλέφωνο και κλείσε”. Η Νταϊάνα έπαιζε παιχνίδια στη σχέση όμως το ευχαριστιόταν. Εκείνος έπαιζε με τη φωτιά όταν άρχισε να βγαίνει με μια πριγκίπισσα και έπρεπε να γνωρίζει ότι μπορεί να καεί», κατέληξε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η Νταϊάνα και ο Όλιβερ Όαρ είχαν μια θυελλώδη σχέση που τελείωσε όταν εκείνος αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη γυναίκα του.

Απίθανη αποκάλυψη: Αυτό το πρόσωπο δίπλα στην Ελισάβετ ήθελε νεκρή την Νταϊάνα!
Μια απίθανη αποκάλυψη ήρθε στο φως σχετικά με το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, με ορισμένες αναφορές να κάνουν λόγο για πρόσωπο δίπλα στην ίδια τη Βασίλισσα Ελισάβετ, που την ήθελε νεκρή.
Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, η αδερφή της Βασίλισσας Ελισάβετ, η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, την καλωσόρισε ως μια ανάσα φρέσκου αέρα εν μέσω πολλών αμφιβολιών.
Αρχικά, η Μαργαρίτα είδε στο πρόσωπο της Νταϊάνα, για την οποία έγινε και αναφορά σχετικά με τον έγγαμο βίο με τον Κάρολο, μια ευγενική ψυχή, που αγωνίστηκε σκληρά για να βρει τη θέση της μέσα στη βασιλική οικογένεια. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν καλή, όπως αναφέρει στο νέο του βιβλίο Elizabeth & Margaret: The Intimate World of the Windsor Sisters, ο Άντριου Μόρτον.

«Καμία από τις δυο τους δεν ήταν αδίστακτη. Η Μαργαρίτα αγκάλιασε την Νταϊάνα, θέλοντας να την βοηθήσει. Aρχικά, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα έσπευσε να βοηθήσει την Νταϊάνα στο θέμα της προσαρμογής στον νέο της ρόλο και μάλιστα ζήτησε από την αδελφή της Βασίλισσα Ελισάβετ να της δώσει λίγο χρόνο, να της δώσει μια ευκαρία», γράφει ο Μόρτον.
«Η βασίλισσα, που απέφευγε τις οικογενειακές αντιπαραθέσεις όσο ήταν δυνατόν, ακολούθησε τότε τη συμβουλή της αδερφής της».

Ωστόσο, το 1995, όταν η Νταϊάνα έδωσε την περίφημη συνέντευξη στο Πανόραμα του BBC, μια συνέντευξη που 25 χρόνια μετά, συζητιέται ακόμα, η Μαργαρίτα άλλαξε δραματικά στάση απέναντι στην Νταϊάνα.

Τότε «έπεσε η γκιλοτίνα», όπως αναφέρει ο βιογράφος, θέλοντας να δώσει έμφαση στο κακό κλίμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με την Μαργαρίτα να θέλει το… «κεφάλι» της Νταϊάνα, για το κακό που έκανε στην οικογένειά της.

Ξεφεύγοντας από την πρακτική της βασιλικής οικογένειας να κρατά ιδιωτικές τις προσωπικές της υποθέσεις, η Νταϊάνα δεν άντεξε και μίλησε με ειλικρίνεια στον Μπασίρ για την κατάρρευση του γάμου της με τον Πρίγκιπα Κάρολο, τις πιέσεις της βασιλικής ζωής, τους αγώνες που έδωσε για την ψυχική της υγεία και την έλλειψη υποστήριξης που ένιωσε μέσα στη βασιλική οικογένεια.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η σκληρή στάση της Μαργαρίτας μετά το θάνατό της
Μάλιστα, η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα φέρεται να είχε στείλει τότε ένα επικριτικό και προσβλητικό γράμμα στη Νταϊάνα, κατηγορώντας την ότι απογοήτευσε τους πάντες.
Η σκληρή στάση της αδερφής της Βασίλισσας συνεχίστηκε κόβοντας κάθε επικοινωνία και επαφή με την Νταϊάνα, ενώ και στους γιους της δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να έχουν συναναστροφές με τη μητέρα τους.

Ακόμα και όταν η Νταϊάνα βρήκε ξαφνικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, η πριγκίπισσα Μαργαρία δεν άλλαξε στάση, δεν μαλάκωσε καθόλου.

Μάλιστα, λέγεται ότι η ίδια προέτρεψε τους συγγενείς της να της κάνουν μία απλή κηδεία. «Μια ιδιωτική κηδεία για μια απλή πολίτη», ήταν η πρότασή της.

Φυσικά, η Ελισάβετ δεν άκουσε τότε την αδελφή της, γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή το παλάτι έπρεπε να ικανοποιήσει το λαϊκό αίσθημα, κάνοντας μια μεγαλοπρεπή κηδεία για την Νταϊάνα, παρά τις προστριβές της με το παλάτι.

Η αδελφή της Βασίλισσας δεν συγχώρησε ποτέ την προδοσία της Νταϊάνα και έκανε τα πάντα για να τη διαγράψει από τη μνήμη της, καταστρέφοντας όλα τα γράμματα που γράφτηκαν από εκείνη. Μάλιστα, αυτή η φιλία, που έγινε μίσος αποτέλεσε ένα από τα σκάνδαλα του παλατιού, καθώς έχουν γραφτεί πολλά κατά καιρούς για την κόντρα των δύο γαλαζοαίματων γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου