Breaking

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Βιολογικός πόλεμος! Σκοπός «να προκαλέσει την κατάρρευση του Ιατρικού Συστήματος του εχθρού»-Έγγραφα-”φωτιά”

Αποκάλυψη-Σοκ: Ο Κινέζικος Στρατός συζήτησε το 2015 πως θα κάνει όπλο τους κορονοϊούς κατά των εχθρών του

Το 2015, Κινέζοι στρατιωτικοί επιστήμονες συζήτησαν πώς να μετατρέψουν σε όπλα τους κορονοϊούς SARS, πέντε χρόνια πριν εμφανιστεί η πανδημία του COVID-19 στο Γουχάν της Κίνας.
Σε ένα έγγραφο 263 σελίδων, γραμμένο από επιστήμονες του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (People’s Liberation Army-PLA) και ανώτερους Κινέζους αξιωματούχους δημόσιας υγείας, που έφτασε στα χέρια του αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατά την έρευνά του για την προέλευση του COVID-19, οι επιστήμονες του PLA σημειώνουν πώς μια ξαφνική αύξηση των ασθενών που χρειάζονται νοσηλεία κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης με βιολογικά όπλα «θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του ιατρικού συστήματος του εχθρού», σύμφωνα με το The Weekend Australian (θυγατρική της News Corp).

Υποδηλώνει ότι οι κορονοϊοί SARS θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν μια «νέα εποχή γενετικών όπλων», και σημείωσαν ότι μπορούν «τεχνητά να χειραγωγηθούν σε έναν αναδυόμενο ιό ανθρώπινης νόσου, στη συνέχεια να μετατραπούν σε όπλο και να εξαπολυθούν με τρόπο που δεν είχε ξαναδεί η ανθρωπότητα».

Οι πρόεδροι των επιτροπών εξωτερικών υποθέσεων και πληροφοριών της Βρετανίας και της Αυστραλίας, Tom Tugendhat και James Paterson, αναφέρουν ότι το έγγραφο εγείρει σημαντικές ανησυχίες για την κινεζική έλλειψη διαφάνειας σχετικά με την προέλευση του COVID-19.

Το έγγραφο στην κινεζική γλώσσα, με τίτλο “Η αφύσικη προέλευση του SARS και νέα είδη ανθρωπογενών ιών ως γενετικά βιολογικά όπλα”, σκιαγραφεί την πρόοδο της Κίνας στον ερευνητικό τομέα του βιολογικού πολέμου.

«Μετά από εξελίξεις σε άλλους επιστημονικούς τομείς, σημειώθηκαν σημαντικές προόδους στην παράδοση βιολογικών παραγόντων», αναφέρει.

Δέκα από τους συγγραφείς είναι επιστήμονες και εμπειρογνώμονες όπλων που συνδέονται με το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Πολεμικής Αεροπορίας στο Xi’an, , που τέθηκε υπό τη διοίκηση του PLA υπό τις στρατιωτικές μεταρρυθμίσεις του Προέδρου Xi Jinping το 2017.

Σημειώνεται, πως μεταξύ των πιο περίεργων ισχυρισμών των στρατιωτικών επιστημόνων είναι η θεωρία τους ότι το SARS-CoV-1, ο ιός που προκάλεσε την επιδημία SARS του 2003, ήταν ένα τεχνητό βιολογικό όπλο, το οποίο εσκεμμένα εξαπολύθηκε στην Κίνα από «τρομοκράτες».

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/7010263_apokalypsi-sok-o-kinezikos-stratos-syzitise-2015-pos-tha-kanei-oplo-toys-koronoioys

Kαι μην ξεχνάτε. Η πληροφορία αυτή εκτίθεται στο δημόσιο κοινό, από πίσω υπάρχουν ρητες αλήθειες στο πεδίο που μας κρύβουν επιμελώς.

Παράδειγμα δν είναι άγνωστο ότι ο Δράκος εξεγυρετε και βγαίνει μπροστά..

Δεν είναι άγνωστο η αριστερόστροφη πολιτική που εναρμονιζετε με την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Δν είναι άγνωστες οι διασύνδεσης Νέας Τάξης, ιδρυμάτων και οικογενειών με την Κίνα.

Οπότε σε καλώ σε κάθε άρθρο που δίνετε public ναχεις την διάκριση να δεις πίσω από τις λέξεις και να απομονωσεις όχι αυτά που θέλουν να ακουστούν αλλά αυτά που θα συνδιασουν το παζλ και θα σε κρατήσουν εντός της γνώσης και όχι κορεσμένο όπως θέλουν αυτοί.

Κάποιος είπε.. δν θυμάμαι ότι, Σε μια μεγάλη αλήθεια φυτεψε 2 ψέμματα ώστε με την διάδοση της πληροφορίας από πηγή σε δέκτες και αποδέκτες να χαθεί η ουσία και να διαστρεβλωσεις απόψεις. Έτσι χάνεις το σημείο αναφοράς προς έρευνα και ερευνισκεις ότι και όπου σε οδηγεί η κορεσμένα αυτή μεταδωση.

Αποτέλεσμα για κάποιον που δν έχει διάκριση πληροφορίας και πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολο να χάνετε σε δαιδαλώδη σενάρια φεύγοντας από το ουσιώδες.

Τεχνική που κάνουν κατά κορων οι μυστικές υπηρεσίες οι μεγάλες εταιρίες αργότερα για εμπορικούς λόγους και οι Νεοταξιτες πλέον έχοντας στα χέρια τους τα social και όχι μόνο.

Καταλήγω λοιπόν ότι στο άρθρο μην μένεις στην ρηχότητα της πληροφορίας πως είναι θέμα όλο αυτό γεωστρατιγικο η στρατηγικό όπλο αλλά να πας και να δεις ακόμα παραπέρα!

Σας ευχαριστώ, Hidden character / Michalis Prf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου