Breaking

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Ασυμπτωματικοί νεκροί.

Σίγουρα είναι πολύ ευχάριστο το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν οτι κάποια στιγμή ο Ελληνικός λαός θα συνειδητοποιήσει τι ακριβώς υφίσταται, και ίσως αναλάβει και τίς ευθύνες του. Βέβαια θα μου πείτε πότε τίς ανέλαβε για να το κανει τώρα.

Ένας λαός με μνήμη χρυσόψαρου και αδυναμία σύνδεσης των γεγονότων, χωρίς καμιά δυνατότητα να συνδέσει το πάζλ τού οποίου είναι μέρος, μόνο που δεν ξέρει ποιό μέρος του παζλ είναι, έτσι καταλαβένετε λοιπόν ότι μονίμως λαμβάνει λάθος θέση έναντι των κοσμογονικών αλλαγών που σιγά σιγά τόν υποχρεώνουν να υποστεί.

Ένα ζόμπι λοιπόν που ενυπόγραφα επέλεξε ο κάθε στερημένος γνώσης να γίνει. Ένα ζόμπι που βάζει το ασυμπτωματικό σπασμένο του χέρι στο γύψο γιατι σίγουρα κάποια στιγμή θα φανούν και τα συμπτώματα του δήθεν σπασμένου του χεριού. ‘Ολο αυτό δυστυχώς το μεταφέρει σε όλες του τίς δραστηριότητες, όλη αυτή η ασυμπτωματική σκέψη οδήγησε στόν ασυμπτωματικό άνθρωπο, στο ΖΟΜΠΙ δηλαδή με το οποίο δραστηριοποιούμαστε καθημερινά, στον άνοιωθο ανθρωπάκο που απλά είναι ασυμπτωματικός.

Προλογίζω το παρακάτω κείμενο που βρήκα εντελώς συμπτωματικά σε κάποιο social και το θεώρησα έναυσμα για να απολογηθώ για τα διάφορα συμπτώματα που έχω. Ταυτόχρονα είναι πολύ ελπιδοφόρο να νομίζει ο οποιοσδήποτε οτι υπάρχει ελπίδα όταν προσυπογράφει και πληρώνει για την ημερομηνία λήξης του, αλλά ακόμα και πληρωμένη δεν του λένε την ακριβή ημερομηνία. Διαβάστε λοιπόν το παρακάτω κείμενο:

Βγήκαν τα Ζόμπι να τα βάλουν με τη Νεολαία με τους πολίτες που βγήκαν μετά απο ενα Χρόνο Φυλάκιση μετα απο ενα χρόνο που τους διέλυσαν την εργασία και τους εκλεψαν τη Ζωή..Για μια στημένη Πανδημία για μείωση πληθυσμού και πλήρη ελεγχο…
Τα ΖΟΜΠΙ δεν ξερουν για τη Σουηδία που δεν εκανε ποτε lockdown και εχουν τη συνήθη θνησα του Ιου αρα δεν υπάρχει θάνατος covid 19 ..Δεν ξέρουν οτι οι Γιατροί Παγκόσμια εχουν καταγγελει το πρόγραμμα Μαζικής εξόντωσης και οτι οσοι κάνουν τα εμβόλια μειώνουν το προσδόκιμο ζωής τους..Οι Γιατροι που δεν τα αρπάζουν απο τις Φαρμακευτικές..Δεν ξέρουν οτι είναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ και οτι η Κυβέρνηση υπέγραψε την ασυλία των Εταιρειών με τα εμβόλια μεχρι το 23 για ολες τις παρενέργειες και τους Θανάτους..Δεν ξέρουν οτι οσες Νεκροψίες έγιναν απεδείχθη οτι δεν πέθαναν απο Κορωνοιό ..Δεν ξέρουν οτι το 87% των selfTest ηταν ψευδώς θετικά στον επανέλεγχο σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ .
Δεν ξέρουν οτι ο Τσιόρδας Μέλος της Κυβερνητικής επιτροπής Υγείας επιβεβαίωσε για τα ψευδώς Θετικά και οτι τα Διαγνωστικά δεν ξεχωρίζουν τον Κορωνοιό.Δεν ξέρουν οτι δήλωσε οτι βάζουν ολους τους Θανάτους μαζι ..Δεν ξέρουν οτι ομολόγησε την απατη με τους αριθμούς των Θανάτων και των Κρουσμάτων για να μας στερήσουν την ΖΩΗ μας την εργασία μας και την ελευθερία μας.
Δεν ξέρουν τι τους γίνεται απο τον τρόμο και το φόβο τους απο τα πληρωμένα Μέσα Εξαπάτησης…Το μόνο που ξέρουν ειναι οτι εξασφαλίζουν το Ταξίδι τους στην “Ελευθερία” …Καλο σας Ταξίδι.
Niki Victoria

Οπως διαβάσατε πιθανόν κάπου αναφέρεται η λέξη ελευθερία, ταξίδι πρός την ελευθερία, και κατά πάσα πιθανότητα η συγγραφέας δεν εννοεί την Αρβανιτάκη. Θέλω λοιπόν να υπενθυμίσω τα λόγια του τεράστιου Κάλβου<<θέλει αρετή και τολμη η ελευθερία>>βλέπετε εσείς πουθενά καμιά αρετή? Έστω και ασυμπτωματική βρε αδερφέ, μήπως καμιά τόλμη? Όχι βέβαια, εδώ ο Φουρθιώτης κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, χαχαχαχαχαχα και δεν μπορώ να μην γελάσω, είναι ένα απο τα ανθρώπινα συμπτώματά μου βλέπετε. Ετσι λοιπόν δεν θα βλέπετε για πολύ καιρό και την Ελευθερία, είναι τρείς αχώριστες αδελφές βλέπετε η Αρετή η Τόλμη, και τρίτη και καλύτερη η Ελευθερία. Επίσης αν θυμάσαι το μεγάλο και βαρύγδουπο Ελληνικό ρητό <<ελευθερία ή θάνατος>> τού 1821 που οδήγησε όλους τούς Ελληνες? Εάν βγάλεις λοιπόν απο αυτό το ρητό την ελευθερία μένει ξερά ο θάνατος, και ο θάνατος φίλτατοι δεν είναι ασυμπτωματικός. Μάλιστα τον έχετε προσυπογράψει κι όλας, είναι δική σας ευθύνη.

Τώρα καποιοι με την συγκατάθεσή σας σας μετατρέπουν σε ασυμπτωματικούς νεκρούς και θα μου πείτε βέβαια οτι είναι μια χαρούλα, και τα επιδοματάκια σας σε λίγο ετοιμάζονται να σας μοιράζουν και φέτα καρπούζι που είσαστε καλοί ασυπτωματικοί νεκροί..
Μόνο που δε σάς σκεπάζει ακόμα όταν πάτε για τον ασυμπτωματικό σας ύπνο.
Σάς έκοψε και τα συμπτώματα τού χριστιανισμού, εκκλησίες κάτι Πάσχα κατι κοινωνίες και διάφορα άλλα άκρως μεταδοτικά και επικίνδυνα συμπτώματα που είχατε στο παρελθόν, και όλα καλά.

Προσωπικά εκτός απο το οτι πιστεύω εις ένα Θεό Πατέρα Παντοκράτορα, πιστεύω οτι η μεγαλύτερη διδαχή για έναν ασυμπτωματικό είναι να τον εγκαταλείπεις στα συμπτώματά του, πώς λέμε δηλαδή ότι έχει συμπτώματα ασυμπτωματικού νεκρού? εε κάτι τέτοιο.

Ας αφήσουμε λοιπόν τον καθένα στίς επιλογές του, βέβαια αν προλάβει ίσως μάθει κάτι, αν όχι ας λάβουμε οι εναπομείναντες το μήνυμα των ασυμπτωματικών θανόντων στο βωμό τής άγνοιας τους.

Χριστός Ανέστη λοιπόν και για τούς συμπτωματικούς ανθρώπους αλλά και τούς ασυμπτωματικούς.
Να είστε καλά, αγαπάται αλλήλους και ει δυνατόν υγεία και μακροημέρευση.

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

k-proothisi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου