Breaking

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021

«Κυνηγούν» πολίτες για τις μάσκες και οι αλλοδαποί κυριαρχούν στις γειτονιές της Αθήνας

Οργή και φόβος!!! Κάτι δεν λειτουργεί σωστά σε αυτή την χώρα ή συμβαίνουν πράγματα σκοπίμως!!!

Την ώρα που λόγω της αθρόας έλευσης παράνομων μεταναστών έχει υπερεκτοξευθεί η εγκληματικότητα σε γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, οι δυνάμεις ασφαλείας κυνηγούν πολίτες επειδή δεν μπορούν την μάσκα λόγω της ζέστης.

Αυστηροί έλεγχοι κυρίως τις βραδινές ώρες σχεδιάζονται από την κυβέρνηση στις περιοχές της Αττικής, όπου έχει διαπιστωθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα… ανυπακοής στην τήρηση των μέτρων περιορισμού

Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί σε περιοχές όπως η πλατεία Βαρνάβα, το Χαλάνδρι, το παραλιακό μέτωπο και το κέντρο της Αθήνας.

Το πρόγραμμα των ελέγχων θα εστιάσει στις βραδινές ώρες, μετά τις 21:00 και μέχρι την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Την ίδια ώρα στην πλατεία Αττικής οι συμμορίες, προφανώς αλλοδαπών, αλωνίζουν, με την ζωή των πολιτών να κινδυνεύει.

Ληστεύουν, χτυπούν ακόμα και αφοδεύουν μπροστά σε εισόδους σπιτιών και πολυκατοικιών.

Το εμπόριο ναρκωτικών και η βίαιη εγκληματικότητα καλπάζουν με την αστυνομία να «λάμπει« διά της απουσίας της.

Υπενθυμίζεται πως χθες σε μία πολύ σημαντική διαπίστωση που σπανιότατα ακούμε σε κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας προέβη η Πρόεδρος ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος και Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Άννα Ζαΐρη.

Η ίδια σχολιάζοντας σε τηλεοπτικό σταθμό τις πτυχές της στυγερής δολοφονίας μίας 20χρονης κοπέλας στα Γλυκά Νερά, πιθανότατα από σεσημασμένους αλλοδαπούς, παραδέχθηκε πως εν πολλοίς η εκθετική αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα μας οφείλεται στην εισροή αλλοδαπών πληθυσμών.

Και εξήγησε:

«Επειδή η Ελλάδα είχε πολλών αιώνων παράδοση στον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής, αυτή η έξαρση που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εισροή πληθυσμών οι οποίοι δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα. Δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση.

Όταν ένα παιδί στο σχολείο συνεχώς ακούει πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε τον άλλο, τα όρια της ελευθερίας μας σταματούν εκεί όπου ξεκινάει η ελευθερία του άλλου, αυτά όλα διαπλάθουν.

Η εκπαίδευση γίνεται από τότε που το παιδάκι είναι μικρό. Να μάθει να σέβεται τον εαυτό του και τον άλλον απέναντι. Αυτό το βλέπουμε να ανατρέπεται όταν αυξάνονται οι ομάδες που δεν έχουν την ίδια αντίληψη για τη ζωή. Δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο, αλλά αυτό δεν μειώνει την επικινδυνότητα και τη σοβαρότητά του.

Δείτε τι συμβαίνει στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Βλέπετε ότι ανατρέπεται η κοινωνική ειρήνη».

Παρατηρήστε σε εκείνο το σημείο πως εντέχνως διακόπτουν τον ειρμό της οι δημοσιογράφοι στο στούντιο:

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου