Breaking

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Ολοκληρόνωνται σήμερα οι εκλογές στον εμπορικό Σύλλογο Κιάτου

 ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΑΤΟΥ, ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι.

Την Τρίτη 11-5-21 και την Τετάρτη 12-5-21 έχουμε τις εκλογές στο Σύλλογό μας, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων του Συλλόγου μας στα Δευτεροβάθμια Όργανα που συμμετέχει.

Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή αποτελεί για τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου κομβικό σημείο, καθώς η νέα Διοίκηση καλείται να τον οδηγήσει στη δεύτερη εκατονταετία της ύπαρξής του στην πόλη μας. Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου ιδρύθηκε το 1923 και σε 2 χρόνια κλείνει 100 έτη αδιάκοπης λειτουργίας και προσφοράς στο εμπόριο, στην επιχειρηματικότητα, στο σύνολο της κοινωνίας του Κιάτου, αλλά και σε όλη την Πελοπόννησο και την Ελλάδα, με τη συμμετοχή του στο δευτεροβάθμιο όργανο.

Η συγκυρία θέλησε να είναι η συγκεκριμένη χρονική στιγμή μια από τις πιο δύσκολες για την επιχειρηματικότητα και σίγουρα η πιο δύσκολη που έχει αντιμετωπίσει η δική μας γενιά. Μετά τη δεκαετή κρίση, ήρθε το νέκρωμα της αγοράς λόγω της πανδημίας και ουσιαστικά αποτελείωσε κάθε ελπίδα. Βέβαια, στην αγορά της πόλης μας το πρώτο και ίσως πλέον καθοριστικό χτύπημα, ήρθε από την απομάκρυνση, εδώ και αρκετά χρόνια, των δημοσίων υπηρεσιών και επιχειρήσεων.

Τώρα λοιπόν, για όλους αυτούς τους λόγους, είναι απαραίτητο όλοι να πλαισιώσουμε τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου και να ενδυναμώσουμε τη νέα Διοίκηση με την ψήφο μας, ώστε η φωνή της να είναι ισχυρή, για να μπορέσει να στηρίξει τις επιχειρήσεις μας. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μέλη του Συλλόγου πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη και να διαλέξουν ανάμεσα σε άξιους συναδέλφους, αυτούς που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν.

Προσωπικά, μετά από 27 συνεχή χρόνια στην υπηρεσία του Συλλόγου μας, φέτος αποχωρώ από τη Διοίκηση, παραμένοντας μόνο υποψήφιος για Αντιπρόσωπος. Επί τη ευκαιρία επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που μέσα σ’ αυτά τα χρόνια θητεύσαμε μαζί στο Διοικητικό Συμβούλιο και κυρίως όλους εσάς που σταθερά με προτιμούσατε και μου δίνατε με την ψήφο σας το δικαίωμα να σας εκπροσωπώ. Το έκανα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άλλοτε πετυχημένα και άλλοτε όχι. Ελπίζω το πρόσημο να είναι θετικό στην αντίληψη του καθενός.

Πρέπει να ομολογήσω ότι περάσαμε πολλά μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, και ευχάριστα και δυσάρεστα. Δώσαμε αγώνες για την ανάπτυξη της εμπορικότητας της πόλης μας και την καθιέρωση της ως της μεγαλύτερης και πιο ολοκληρωμένης αγοράς της κεντροδυτικής Κορινθίας . Αγώνες για να είναι το Κιάτο, για μια μεγάλη σειρά ετών η πρώτη με διαφορά στην προτίμηση των ντόπιων και των παραθεριστών παραλιακή ζώνη στην ημερήσια και στη νυχτερινή διασκέδαση. Τον απολογισμό της δράσης τον κάναμε θεσμικά στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου.

Γι’ αυτό με την παρούσα μένω μόνο στις θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους και στην πρόσκληση να στηρίξουμε και να στηρίζουμε σταθερά τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου. Είναι η μοναδική πραγματική φωνή που εκφράζει την επιχειρηματικότητα της πόλης μας. Προσωπικά υπόσχομαι ότι θα είμαι σταθερά δίπλα στη νέα και σε κάθε Διοίκηση, τόσο από τις θεσμικές θέσεις που θα με τιμήσουν με την ψήφο τους οι συνάδελφοι, όσο και στην καθημερινή δράση μέσα στην αγορά, με σεβασμό στους θεσμούς, ανιδιοτέλεια και σταθερή προσήλωση στη στήριξη και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της πόλης μας.

Ευχαριστώ

Βασίλης Παγώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου