Breaking

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Ξεκινούν οι εγγραφές στη «Φιλαρμονική Ζευγολατιού»

Δεκτές όλες οι ηλικίες από Γ΄ Δημοτικού και πάνω, καθώς και ενήλικες – Παρέχεται δωρεάν το μουσικό όργανο της επιλογής του μαθητευόμενου.
Μετά την ίδρυσή της, τον περασμένο Φεβρουάριο, η «Φιλαρμονική Ζευγολατιού» και αφού εξασφάλισε την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού για τη λειτουργία της, προχωρά στην οργάνωση των τμημάτων της για την εκμάθηση μουσικών οργάνων και την έναρξη των εγγραφών.
Στο πλαίσιο των τμημάτων που θα σχηματιστούν, θα διδάσκονται όλα τα πνευστά και κρουστά μουσικά όργανα από τους εξειδικευμένους και διακεκριμένους καθηγητές Πελοπίδα Μαυρόπουλο και Νίκο Κωνσταντέλλο.
Τα μουσικά όργανα που θα διδαχθούν είναι: Φλάουτο, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Κόρνο, Τρομπόνι, Αλτικόρνο, Ευφώνιο, Τούμπα, Κρουστά, αλλά και Θεωρία – Σολφέζ.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, ωστόσο οι εγγραφές ξεκίνησαν και οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Συγκεκριμένα, η «Φιλαρμονική Ζευγολατιού» μπορεί να υποστηρίξει ένα σύνολο 35-50 μαθητών (παιδιά ή/και ενήλικες), που θα διαμορφωθούν σε ανάλογα ολιγομελή τμήματα εκμάθησης.
Επιπλέον, σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ το μουσικό όργανο της επιλογής σας!
Σας καλούμε, λοιπόν, να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην «Φιλαρμονική Ζευγολατιού» άμεσα, αφού οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Για περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στα εξής τηλέφωνα:
6947183419 (Θ. Τάτσιος), 6974091477 (Χρ. Καραχρήστος), 6940263570 (Μ. Λιμιάτη), 6948501656 (Παν. Μπλάνου), 6974583005 (Παν. Αθανασούλη).
Για την «Φιλαρμονική Ζευγολατιού» αταλάντευτος στόχος παραμένει η ανάπτυξη και η διάδοση του πολιτισμού, η διάδοση της μουσικής παιδείας στα παιδιά, τους εφήβους και τους ενηλίκους και φυσικά η συγκρότηση και λειτουργία Φιλαρμονικής (Μπάντας).
Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Φιλαρμονικής Ζευγολατιού»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου