Breaking

Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021

Γάλλοι Στρατηγοί και υπηρεσίες ασφαλείας σε Μακρόν: “Θανάσιμος εχθρός η Τουρκία – Πρέπει να εξέλθει από ΝΑΤΟ και λυθεί οριστικά το Ανατολικό Ζήτημα…”

Αρθρογράφος: Βασίλης Καπούλας

Νο 1 στόχος η Τουρκία, η εκδίωξη της από το ΝΑΤΟ και η πλήρη διάλυση της. Αυτές είναι οι εισηγήσεις των Γάλλων Στρατηγών προς όλα τα πολιτικά κόμματα της Γαλλίας καθώς όπως αποκάλυψε και το WarNews247 σε προηγούμενη άρθρο, “η Τουρκία κήρυξε στην Γαλλία πολύπλευρο υβριδικό πόλεμο”

Οι Γάλλοι Στρατηγοί που προφανώς διαθέτουν πληροφορίες από τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες είναι απλά καταιγιστικοί:

ή τελειώνουμε με την Τουρκία ή η Γαλλία θα βυθιστεί σε εμφύλιο και θα χαθεί. Θα χαθεί όχι μόνο λόγω της υποκινούμενης μουσουλμανικής εξέγερσης εντός της χώρας αλλά των όσων συμβαίνουν στην Αφρική.

Οι Γάλλοι Στρατηγοί και οι ιθύνοντες σε θέσεις “κλειδιά” του γαλλικού κατεστημένου ζητούν οριστική λύση του “Ανατολικού Ζητήματος” με ότι αυτό συνεπάγεται…

Διαβάστε επίσης

Επί τάπητος η διάλυση της Τουρκίας! – Γάλλοι Στρατηγοί προς όλα τα πολιτικά κόμματα: “Μας κήρυξαν πολύπλευρο πόλεμο -Απαιτείται παγκόσμια Συμμαχία”
“Νο 1 εχθρός η Τουρκία”

Η Τουρκία δεν στηρίζει μόνο τον ισλαμισμό στην Γαλλία αλλά μαζί με το Ιράν μεταφέρει συνέχεια αλλοδαπούς με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης και συγκεκριμένων χωρών.

Τουρκία και Ιράν προχωρούν σε παράνομη διακίνηση υπηκόων από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές ώστε να αποσταθεροποιηθεί η Ευρωπαϊκή Ήπειρος και όχι μόνο…

Γι αυτό οι δημιουργοί και χάραξης πολιτικής της Γαλλίας ζητούν επανεξέταση ή καλύτερα, “αναδιαμόρφωση” του ΝΑΤΟ με μηχανισμό αποπομπής μελών όπως πχ της Τουρκίας.

Πώς η Τουρκία προσπαθεί να καταστρέψει την Γαλλία στην Αφρική

Στην πραγματικότητα, τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά για την Γαλλία από ότι φαίνονται.

Στην Αφρική, παραμένουν 14 πολιτείες που ήταν πρώην γαλλικές αποικίες.

Η Πέμπτη Γαλλική Δημοκρατία τους «άφησε τους να φύγουν» επισήμως, αλλά στην πραγματικότητα διατηρεί τον έλεγχο πάνω τους μέσω ενός μοναδικού χρηματοοικονομικού και νομισματικού συστήματος.

Υπάρχουν 14 χώρες της Δυτικής και Κεντρικής Αφρικής. Πρόκειται για τις εξής χώρες;

Μπενίν, Μπουρκίνα Φάσο, Ακτή Ελεφαντοστού, Μάλι, Νίγηρας, Σενεγάλη, Τόγκο, Καμερούν, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Γουινέα Μπισσάου, Ισημερινή Γουινέα, Τσαντ, Κονγκό- Η Μπραζαβίλ και η Γκαμπόν.

Oι χώρες αυτές διατηρούν τα εθνικά τους αποθέματα στην Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας. Είναι δηλαδή Γάλλοι φορολογούμενοι χωρίς στην πραγματικότητα να είναι…

Δεν είναι τυχαίο πως τον Μάρτιο του 2008, ο πρώην Γάλλος πρόεδρος Ζακ Σιράκ είπε: «Χωρίς την Αφρική, η Γαλλία θα πέσει στην τάξη μιας τρίτης παγκόσμιας δύναμης».

Ο προκάτοχος του Chirac, François Mitterrand, προφήτευσε το 1957 ότι: «Χωρίς την Αφρική, η Γαλλία δεν θα έχει ιστορία στον 21ο αιώνα».

Έρχεται η Τουρκία του Ερντογάν με ένα νεο-οθωμανικό μανιφέστο και κτυπά ευθέως την Γαλλία στην Αφρική με πρώτο θύμα την Λιβύη. Η Άγκυρα προσπαθεί να ανατρέψει την γαλλική πολιτική δεκαετιών.

Μια περιοχή ζωτικής σημασίας για την Γαλλία λόγω της γεωστρατηγικής θέσης της στην Αν Μεσόγειο και της παρουσίας γαλλικών πολυεθνικών πετρελαϊκών.

Το χειρότερο είναι πως στην πράξη έχει αποδειχθεί πως η Λιβύη είναι μόνο η αρχή, το κλειδί για μια μεγάλη αναδιανομή του πλούτου «αφρικανικής πίτας».

Στο Παρίσι, αυτό είναι καλά κατανοητό. Η Γαλλία δεν μπορεί να κάνει πίσω στην Λιβύη γιατί μπορεί κυριολεκτικά να χρεοκοπήσει, εάν χάσει την Αφρική.
Ας δούμε τώρα και το γράμμα των Γάλλων Στρατηγών

“Επιστροφή στον γαλλικό πατριωτισμό”

“Κύριε Πρόεδρε,

“Κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης,

“Κυρίες και κύριοι, βουλευτές,

«Η ώρα είναι σοβαρή. Η Γαλλία κινδυνεύει.

Απειλείται από πολλούς θανάσιμους κινδύνους. Εμείς, ακόμη και σε συνταξιοδότηση, παραμένουμε στρατιώτες της Γαλλίας, δεν μπορούμε, υπό τις παρούσες συνθήκες, να παραμείνουμε αδιάφοροι για τη μοίρα της όμορφης χώρας μας.

“Οι τρίχρωμες σημαίες μας δεν είναι απλώς κομμάτια υφάσματος. Συμβολίζουν την παράδοση εκείνων που, κατά τη διάρκεια των αιώνων, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος ή τη θρησκεία τους, υπηρέτησαν τη Γαλλία και έδωσαν τη ζωή τους γι ‘αυτήν. Σε αυτές τις σημαίες, βρίσκουμε, με χρυσά γράμματα, τις λέξεις, «Τιμή και πατρίδα».

Σήμερα, η τιμή μας βασίζεται στο να καταγγείλουμε την αποσύνθεση της χώρας μας.

«Η αποσύνθεση η οποία, μέσω ενός συγκεκριμένου τύπου αντι-ρατσισμού, έχει έναν και μοναδικό στόχο: να δημιουργήσει διαχωρισμό, ακόμη και μίσος, μεταξύ των κοινοτήτων στο έδαφος μας. Σήμερα, μερικοί μιλούν για ρατσισμό, ιθαγενισμό και αποικιακές θεωρίες, αλλά χρησιμοποιώντας αυτούς τους όρου μίσους, φανατικοί προσπαθούν να πυροδοτήσουν έναν φυλετικό πόλεμο.

Περιφρονούν τη χώρα μας, τις παραδόσεις της και τον πολιτισμό της και, προσπαθώντας να σβήσουν το παρελθόν και την ιστορία της, θέλουν να την δουν να υποβιβάζεται στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Με αυτόν τον στόχο, καταστρέφουν αγάλματα και στριφογυρίζουν αιώνες λέξεις και φράσεις, όλα για να ανατρέψουν τις προηγούμενες στρατιωτικές και πολιτικές δόξες μας.

«Η αποσύνθεση η οποία, με τον Ισλαμισμό και τις προαστιακές ορδές [hordes de banlieue], οδηγεί στην απόσπαση μεγάλων τμημάτων του έθνους μας τα οποία μετατρέπει σε εδάφη που υπόκεινται σε δόγματα αντίθετα με το Σύνταγμά μας. Κάθε Γάλλος, ανεξάρτητα από την πεποίθησή του ή όχι- πιστεύω, θα πρέπει παντού να είναι στο σπίτι της ηπειρωτικής Γαλλίας [l’Hexagone] · δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρχει πόλη ή περιοχή όπου δεν ισχύουν οι νόμοι της Δημοκρατίας.

“Διάλυση η οποία, όταν το μίσος υπερισχύει της αδελφότητας κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων των [αντικυβερνητικού] Κίτρινων Γιλέκων [gilets jaunes], όπου η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την αστυνομία ως αντιπροσώπους και αποδιοπομπαίους τράγους εναντίον Γάλλων πολιτών που εκφράζουν την απελπισία τους. Μασκοφόροι διεισδύουν στις πορείες και καταστρέφουν τις επιχειρήσεις απειλώντας την ίδια αστυνομία. Ωστόσο, η αστυνομία ακολουθεί μόνο τις οδηγίες, συχνά αντιφατικές, που έχετε θεσπίσει εσείς, η πολιτική κυρίαρχη τάξη.

«Οι κίνδυνοι αυξάνονται, η βία αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Ποιος θα μπορούσε να προβλέψει, πριν από δέκα χρόνια, ότι ένας δάσκαλος θα αποκεφαλιζόταν μια μέρα καθώς έφευγε από το σχολείο του; Εμείς, υπηρέτες του Έθνους, που πάντα είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε την υπέρτατη τιμή για τη χώρα μας, δεν μπορούμε να είμαστε παθητικοί θεατές μπροστά σε τέτοιες ενέργειες.

“Είναι επιτακτική ανάγκη οι ηγέτες της χώρας μας να βρουν το θάρρος που απαιτείται για την εξάλειψη αυτών των κινδύνων. Για να γίνει αυτό, αρκεί συχνά να επιβάλουμε, με αποφασιστικότητα, τους υφιστάμενους νόμους. Μην ξεχνάτε ότι, όπως εμείς, η μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων μας, οι πολίτες, εκνευρίζονται από τη δειλία και την ένοχη σιωπή σας.

Όπως είπε κάποτε ο Cardinal Mercier, Primate του Βελγίου: «Όταν η σύνεση είναι παντού, το θάρρος δεν είναι πουθενά». Κυρίες και κύριοι, σταματήστε να διαφεύγετε. Η κατάσταση είναι σοβαρή, το έργο είναι δύσκολο · μην χάνετε χρόνο και να ξέρετε ότι είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε πολιτικές για τη διαφύλαξη του έθνους.

Από την άλλη πλευρά, εάν δεν γίνει τίποτα, η χαλαρότητα θα συνεχίσει να εξαπλώνεται, αναπόφευκτα, στην κοινωνία μας. Τελικά, θα υπάρξει έκρηξη και οι σύντροφοί μας με ενεργό καθήκον θα αναγκαστούν να παρέμβουν και να εκτελέσουν μια επικίνδυνη αποστολή προστασίας των πολιτιστικών μας αξιών και της προστασίας των ζωών των συμπολιτών μας.

Όπως μπορούμε να δούμε, ο χρόνος για αναβλητικότητα έχει τελειώσει.

Διαφορετικά, αύριο, ο εμφύλιος πόλεμος θα θέσει τέρμα σε αυτό το αυξανόμενο χάος, και θα υπάρξουν χιλιάδες θάνατοι, για τους οποίους θα αναλάβετε την ευθύνη.”
warnews247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου