Breaking

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΗ ΕΝΩ ΠΑΙΑΝΙΖΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ – ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ Ή ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΣΟΥΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ;

2021-05-02_085021-940x450

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό που συμβαίνει με την ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου. Δεν χρειάζεται κάποιος να γνωρίζει το εθιμοτυπικό για να αντιληφθεί πως πρέπει να αποδώσει τιμές προς την Σημαία και να σταθεί σε στάση προσοχής!

Και πάνω απ όλα να μην πηγαίνει βόλτα τη στιγμή που ανακρούεται ο Εθνικός μας Ύμνος!

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στη λειτουργία της Ανάστασης στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, νωρίτερα σήμερα.

Πηγαίνοντας λοιπόν στην Mητρόπολη και ενώ η μπάντα άρχιζε να παίζει τον εθνικό ύμνο… αντί η κυρία Σακελλαροπούλου να σταματήσει να αποδώσει τιμές στη σημαία, σηκώθηκε και έφυγε!

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως παιανίζει ο Εθνικός Ύμνος και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου περπατάει αμέριμνη… Δεν σταμάτησε σε στάση προσοχής για να ακουστεί και ο Εθνικός Ύμνος.

Έσπευσαν να την προλάβουν για να επιστρέψει και να σταθεί προσοχή.

Είχαμε δηλαδή επανάληψη των θλιβερών εικόνων όπου η πρόεδρος της Δημοκρατίας υποχρέωνε το στράτευμα να αποδώσει τιμές στον σύντροφό της!

Ποιος ευθύνεται για το ότι η ΠτΔ επιμένει να αγνοεί το ελάχιστο όχι εθιμοτυπικό, αλλά ακόμα και την εικόνα σεβασμού προς την Σημαία και όχι μόνο; Κάποιοι δεν την έχουν «εκπαιδεύσει« και αποφεύγουν να της αναφέρουν ακόμα και στα στοιχειώδη που επιβάλλονται εκ της θέσεως της. Ή μήπως τα γνωρίζει αλλά δεν της καίγεται καρφί;

Δείτε το βίντεο της ντροπής.

Ωστόσο δεν είναι το μοναδικό της ατόπημα. Να σας θυμίσουμε ότι η κυρία Σακελλαροπούλου στη μεγαλειώδη παρέλαση της 25ης Μαρτίου καθόταν… σταυροπόδι στην εξέδρα δίπλα στον σύντροφό της. Και όλα αυτά σε μια σημαδιακή μέρα που το Έθνος γιόρταζε 200 χρόνια από την απελευθέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου