Breaking

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Αυτό το παλληκάρι έφυγε από την Ελλάδα γιατί οι καταραμένοι που την κυβερνούν έως τώρα, δεν του έδωσαν την δουλειά που έπρεπε!!!!

1

Αυτό το παλληκάρι, θα βραβευθεί στις 17 Ιουνίου με το πρώτο βραβείο εντατικολογιας από Γερμανία και Αυστρία!!!

Εύγε παλληκάρι μου!!

Τι να κάνει εδώ ;; Να παρακαλεί κάνα βουλευτή;; για να το βάλει σε νοσοκομείο με 3 κ 60. Εκεί που πήγε έχει πολλά πολλά ανθρώπινα προνόμια σπίτι σταθερή εργασία καλά χρήματα ηρεμία προοπτική σιγουριά

Η Ελλάδα που εχει στο τιμόνι προδότες ξεπουλημένους πολιτικούς τρώει τα παιδιά της…τα καλύτερα μυαλά κ είμαστε ανάξιοι να τους προσφέρουμε ένα μέλλον όπως τους αξίζει.

Αυτό το παλικάρι το έδιωξαν οι γονείς του και το σόι του που για 60 χρόνια σκοτώνονταν για αριστερά-δεξιά και ψήφιζαν τα ίδια για να βολευτούν αυτοί χωρίς να νοιάζονται για το μέλλον των παιδιών και των εγγοννων τους …..

Οι κυβερνώντες πολιτκοί δίνουν λεφτα στα media για να προπαγανδίζουν αυτα που θέλουνε να περάσουνε και οχι στην υγεια που θα πρεπε και υποτίθεται οτι ενδιαφερονται….

Αυτό το παληκάρια μαζί με πολλά άλλα παληκάρια δεν έφυγε τους έδιωξαν οι αλήτες πολιτικοί και τους αντικαθιστούν με Πακιστανούς.

Πολλά Παιδιά που έφυγαν για ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό ήταν η αιτία γιατί αυτή η Χώρα που αποκαλούμε Ελλάδα δεν έκανε τίποτα για τους πολίτες της… Ντροπή για όλους τους Κυβερνώντες ουδενός εξαιρουμένου αφήνουν τους Έλληνες και εισάγουν Λαθρομετανάστες !!!!

Αυτή είναι η Ελλάδα μόνο για τους βολεμένους και γω θα ήθελα να ζω στην πατρίδα μας αλλά αυτή που κυβερνούν μου την στέρησαν για πενήντα και πλέον χρόνια κατάρα στους προδότες πολιτικούς και αυτούς που την έχουν βολεμένοι και αν κάποιος παρεξήγηση αυτό που λέω στον αγύριστο

Πηγή: ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου