Breaking

Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Φοβούνται πλέον οι Τούρκοι: «Υπήρξε ποτέ ξανά τέτοια πρόκληση από την Ελλάδα;»

elliniki-polemiki-aeroporia

Σύμβουλος του Ερντογάν το παραδέχεται ανοικτά πλέον ότι η Ελληνική πολεμική αεροπορία υπερτερεί έναντι της τουρκικής.

Φυσικά ο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του CNNTURK o σύμβουλος του Ερντογάν ο Μεσούτ Χακί Τζασίν, είπε κι άλλες «ομορφιές«. Όπως ότι η Ελλάδα αποτελεί τον φρουρό των ΗΠΑ, ότι η Αθήνα προκαλεί όπως και Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Γενικότερα ο Χακί έδειξε να εκφράζει ανοιχτά έναν φόβο για την στρατιωτική δυναμική της χώρας μας και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει στο Αιγαίο, τον Έβρο και την ευρύτερη περιοχή των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων ανάμεσα στις δύο χώρες.

Βλέπετε κάνει αναφορά και στα Ίμια, λέγοντας πως οι Έλληνες έψαχναν…  τρύπα να κρυφτούν, ενώ τώρα είναι εκφράζουν θράσος και προκλητικότητα

Αναλυτικά όσα είπε ο… ανήσυχος σύμβουλος του Ερντογάν:

«Η Αλεξανδρούπολη, η Κρήτη και οι άλλες βάσεις όπως τα εξηγήσαμε εδώ στον χάρτη, με όπλα, αεροπλάνα, προσωπικό και με στρατιωτική και πολιτική στήριξη, βάζουν την Αθήνα να προκαλεί. Η Αθήνα έχει καταστεί ένοπλος εκτελεστής και κράτος-φρουρός των ΗΠΑ!!!

Και κάτι άλλο, το θράσος και η πρόκληση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στην Άγκυρα, είναι ένα σημείο καμπής για τον ελληνοτουρκικό πόλεμο. Μα τέτοια πρόκληση υπήρξε ξανά από την Ελλάδα; Στα Ίμια έψαχναν τρύπα να κρυφτούν από εμάς.

Πώς γίνεται και η ελληνική πολεμική αεροπορία έρχεται τόσο συχνά κατά πάνω μας ; Πώς γίνεται και η αμερικανική πολεμική αεροπορία με τα F-18 και τα F-15 μαζί με τους Άραβες έρχονται εναντίον μας ; Υπάρχει μία μεγάλη συνωμοσία ενάντια στην Τουρκία.

Τώρα μέχρι το Δεκέμβριο οι Έλληνες θα πάρουν 24 υπερσύγχρονα αεροσκάφη RAFALE και σίγουρα θα αποκτήσουν αεροπορική υπεροπλία, μια τέτοια σύγκρουση στο Αιγαίο θα αρχίσει πρώτα στον αέρα, σε περίπτωση που θα χάσουμε στον αέρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά για τα ελληνοτουρκικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου