Breaking

Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Συνωστισμένος χωρίς μάσκα το μέλος της επιτροπής «ειδικών» Χ.Γώγος που «κουνάει το δάχτυλο» στους πολίτες

 

Ένα από τα «εξέχοντα» μέλη της ακαταδίωκτης πλέον επιτροπής λοιμωξιολόγων, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος απαθανατίστηκε χθες στην Πάτρα να συνωστίζεται έξω από καφέ με φιλική παρέα χωρίς να φορά μάσκα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το tempo24.news, ο γνωστός καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών βρέθηκε χθες έξω από κατάστημα καφέ στον πεζόδρομο στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, με φιλική του παρέα και συζητούσε χωρίς να φορά την προστατευτική μάσκα, με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες που τον αναγνώρισαν να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός.

Η συγκεκριμένη μάζωξη έξω από μαγαζί εστίασης θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως «κορωνοπάρτι» από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, τα οποία βαφτίζουν έτσι οποιαδήποτε μορφή συνωστισμού.

Ο κ.Γώγος από την αρχή της πανδημίας ήταν από τα μέλη της επιτροπής που έβγαιναν συχνά στα κανάλια «κουνώντας το δάχτυλο» στους πολίτες για την συμπεριφορά τους και γιατί δεν τηρούσαν αρκετά «πιστά» τις δρακόντειες απαγορεύσεις κυβέρνησης και επιτροπής την ώρα που φτωχοποιούνταν, κάτι που ο ίδιος όμως δεν φαίνεται να τηρεί.

Το απίστευτο είναι ότι ο καθηγητής όχι μόνο συμμετέχει στον συνωστισμό αλλά δεν φοράει ούτε μάσκα, βάζοντας σε κίνδυνο τους πολίτες που βρίσκονται γύρω του, καθώς ακόμα και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό.

Αρκετοί φρόντισαν να «ανεβάσουν» φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολύ αρνητικά σχόλια.

Άλλωστε είναι φανερό πλέον πως για κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους οι απαγορεύσεις δεν ισχύουν όπως ισχύουν για τους απλούς πολίτες, αφού απολαμβάνουν τις βόλτες τους όπου θέλουν, χωρίς μάσκα και κανείς δεν τους λέει τίποτα!

Αλήθεια τι SMS έστειλε ο κ.Γώγος για να συνωστισθεί; Μάσκα γιατί δεν φοράει;

Αυτά δεν συνεπάγονται πρόστιμο 600 ευρώ και στην περίπτωσή του παραίτηση από την επιτροπή;

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου