Breaking

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Νέες ταυτότητες

Αφού ολοκληρωθούν οι εμβολιασμοί, μέχρι το τέλος του 2021, η 2022 το αργότερο.. θα εκδοθούν οι νεες ηλεκτρονικές ταυτότητες με τσιπακι και τα βιομετρικα και ιατρικα δεδομενα του καθε πολιτη και βεβαιως βεβαιως θα περιεχει και το πιστοποιητικο εμβολιασμου σε ψηφιακα δεδομενα και θα έχει έναν μοναδικό αριθμό (ΑΦΜ).

Εάν δεν εμβολιαστουμε και δεν δεχθούμε ουτε την νεα ηλεκτρονική ταυτότητα, τότε δεν θα μπορούμε να επικαιροποιησουμε τα στοιχεία μας στη τράπεζα στην εφορια στο κτηματολογιο στον ΕΦΚΑ και στην υπηρεσία η εταιρία που δουλεύουμε, ούτε θα μπορουμε να εκδώσουμε έγκυρο διαβατήριο να μετακινηθούμε εντός και εκτός χωρας και ούτε καν θα μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές πληρωμές αναγκαία ψώνια ρούχα τρόφιμα ούτε θα δικαιουμαστε πρόσβαση σε πρωτοβάθμια περίθαλψη κλπ κλπ δυστοπικα νεα δεδομενα ζωης διαβιωσης και πραγματικοτητας..

Εγώ προσωπικά είμαι περιστασιακά εργαζόμενος και δεν έχω παιδιά.. οπότε ετοιμάζομαι να ζήσω στο προσωπικό μου Matrix – ατομικό πεδίο. Τι είχα τι έχασα στο κάτω κάτω…

Όποιοι όμως έχουν σταθερή εργασία και παιδιά, εξοχικό σπίτι, δάνειο κλπ, αναγκαστικά θα δεχθούν το χάραγμα – σφράγισμα..

Ελπιζω να βγω ψευτης και μακαρι να επεμβει ο Ιησους με τον Αργαγγελο Μιχαηλ και το Ταγμα Αγγελων προστατων – πολεμιστων…

..ας εχομεν Πιστην αδελφοι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου