Breaking

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

BUSTED: Το CDC πιάστηκε να χειραγωγεί τα δεδομένα για να αποκρύψει κρούσματα covid εμβολιασμ

γράφει ο Jim Hoft

Η Χιλή διαθέτει ένα από τα πιο φιλόδοξα και επιτυχημένα προγράμματα εμβολιασμού για τον κορωναϊό. Το ένα τρίτο του πληθυσμού έχει λάβει τη μία ή και τις δύο δόσεις.

Αλλά για κάποιο παράξενο λόγο, η Χιλή αντιμετωπίζει αύξηση των περιπτώσεων Covid.

Ποιο είναι το περίεργο;

Πριν από δύο εβδομάδες, οι Σεϋχέλλες ανακοίνωσαν μια νέα αύξηση των περιπτώσεων COVID παρά το ότι είναι η πιο εμβολιασμένη χώρα στη Γη.
Το 35% των νέων περιπτώσεων COVID ήταν αυτές που είχαν ήδη εμβολιαστεί.


Most Vaccinated Country on Earth Closes Schools and Sports as COVID Cases Surge — 35% of New Cases Are Fully Vaccinated Residents

Seychelles, the most vaccinated country in the world, is seeing a surge in coronavirus cases. The island country shut down schools and sporting events this week due to the outbreak. 35% of the cases are people who were already vaccinated. Bloomberg reported: Seychelles, which has fully vaccinated more of its population against Covid-19 than any … Continue reading Most Vaccinated Country on Earth Closes Schools and Sports as COVID Cases Surge — 35% of New Cases Are Fully Vaccinated Residents
The Gateway Pundit
Μετάφραση κειμένου εικόνας:

«Οι Σεϋχέλλες, η πιο εμβολιασμένη χώρα στον κόσμο, παρατηρεί αύξηση των περιπτώσεων κοροναϊού.

Η νησιωτική χώρα έκλεισε σχολεία και αθλητικές εκδηλώσεις αυτή την εβδομάδα λόγω της επιδημίας.
Το 35% των περιπτώσεων είναι άτομα που είχαν ήδη εμβολιαστεί.»
Αυτό φαίνεται να είναι μια τάση.
Τώρα το CDC (Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ) χειραγωγεί τα δεδομένα για να αποκρύψει νέες περιπτώσεις COVID μεταξύ εκείνων που έχουν ήδη εμβολιαστεί.

Αυτό είναι έγκλημα.
Ψεύδονται σκόπιμα στο αμερικανικό κοινό.
Και πιάστηκαν.

Οι νέες πολιτικές θα ξεφουσκώσουν τεχνητά το «ξέσπασμα των λοιμώξεων» στους εμβολιασμένους, ενώ οι παλιοί κανόνες θα συνεχίζουν να διογκώνουν αριθμούς περιπτώσεων στους μη εμβολιασμένους.

Ο Off-Guardian ανέφερε:

Το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) τροποποιεί τις πρακτικές καταγραφής δεδομένων και δοκιμών για το «Covid19» προκειμένου να φαίνεται ότι τα πειραματικά γονίδια θεραπείας – «εμβόλια» είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη της φερόμενης νόσου.

Δεν το απέκρυψαν, ανακοινώνοντας τις αλλαγές πολιτικής στον ιστότοπό τους στα τέλη Απριλίου / αρχές Μαΐου (αν και φυσικά χωρίς να παραδεχτούν το αρκετά προφανές κίνητρο πίσω από την αλλαγή).

Το κόλπο είναι να αναφέρουν αυτό που αποκαλούν «πρωτοποριακές λοιμώξεις» – δηλαδή είναι άτομα που έχουν «πλήρως εμβολιαστεί» κατά της λοίμωξης Sars-Cov-2, αλλά πάντως μολύνονται.

Ουσιαστικά, το Covid19 έχει αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό – σε όσους επιθυμούν να δώσουν προσοχή – ότι είναι ένα πλήρως κατασκευασμένο αφήγημα πανδημίας βασισμένο σε δύο βασικούς παράγοντες:

Ψευδώς θετικά τεστ. Η αναξιόπιστη δοκιμή PCR μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναφορά υψηλού αριθμού ψευδώς θετικών τροποποιώντας το όριο κύκλου (τιμή CT)

«Φουσκωμένη» καταμέτρηση περιπτώσεων. Ο απίστευτα ευρύς ορισμός της «περίπτωσης Covid», που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο, απαριθμεί όποιον λαμβάνει θετικό τεστ ως «κρούσμα covid19», ακόμη και αν δεν βιώνουν ποτέ τα συμπτώματα.

Χωρίς αυτές τις δύο πολιτικές, δεν θα υπήρχε ποτέ μια αξιοσημείωτη πανδημία, και τώρα το CDC έχει θεσπίσει δύο αλλαγές πολιτικής που σημαίνει ότι δεν ισχύουν πλέον για τα εμβολιασμένα άτομα.

πηγή: Gateway Pundit
Σχόλιο Καταχανά:

Η πρακτική αυτή του CDC, έχει γίνει παγκόσμια. Δεν αφορά μόνο τις ΗΠΑ. Χαρακτηριστικό είναι ότι την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 κλείνουν οι κλινικές και οι πτέρυγες Covid και στην Ελλάδα. Για να είμαστε ακριβείς, κλείνουν για τους μη εμβολιασμένους. Αντίθετα, θα παραμείνουν κλίνες για όσους εντοπίζονται με covid, αλλά είναι εμβολιασμένοι. Ήδη, σε πολλά νοσοκομεία της χώρας, δεν δέχονται πλέον ασθενείς (μη εμβολιασμένους) με covid, αλλά τους στέλνουν σπίτι τους. Τα δε ΜΜΕ, κάνουν λόγο για «κρούσματα covid» πολύ αόριστα, αποφεύγοντας να κάνουν διαχωρισμό μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων. Το ίδιο και το υπουργείο υγείας, το ίδιο κι ο ΕΟΔΥ, το ίδιο και η Πολιτική Προστασία.

Να μην αναφέρουμε βέβαια και τα ellinikahoaxes που έχουν αναλάβει εργολαβικά τη διάψευση της αλήθειας…

kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου