Breaking

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Νέα δημοσιευμένη μελέτη ερευνητή από το MIT προειδοποιεί για πιθανές συνέπειες από τα εμβόλια COVID-19 mRNA. (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ!)

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε από ερευνητές του ΜΙΤ και της Immersion Health, Πόρτλαντ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις πιθανές ανεπιθύμητες συνέπειες των εμβολίων mRNA που αναπτύσσονται σήμερα κατά της νόσου COVID-19.

Τα ευρήματα της μελέτης δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό με κριτές: International Journal Of Vaccine Theory, Practice And Research. https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23/29.

Η ομάδα μελέτης εξέτασε τόσο τα συστατικά όσο και την επιδιωκόμενη βιολογική απόκριση σε αυτά τα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής της ίδιας της πρωτεΐνης spike, καθώς και την πιθανή σχέση τους με ένα ευρύ φάσμα τόσο οξέων όσο και μακροχρόνιων προκαλούμενων παθολογιών, όπως διαταραχές του αίματος, νευροεκφυλιστικές ασθένειες και αυτοάνοσα νοσήματα.

Μεταξύ αυτών των πιθανών επαγόμενων παθολογιών, η ομάδα τόνισε τη σημασία των αλληλουχιών αμινοξέων που σχετίζονται με την πρωτεΐνη πριόν εντός της πρωτεΐνης spike.

Είναι ενδιαφέρον ότι η ομάδα μελέτης παρουσίασε επίσης μια σύντομη ανασκόπηση των μελετών που υποστηρίζουν τη δυνατότητα “αποβολής” της πρωτεΐνης spike, δηλαδή τη μετάδοση της πρωτεΐνης από ένα εμβολιασμένο σε ένα μη εμβολιασμένο άτομο, με αποτέλεσμα την πρόκληση συμπτωμάτων στο τελευταίο.

Υπήρξε κάποια κύρια κάλυψη αυτών των ισχυρισμών για τη διασπορά των σωματιδίων spike από εμβολιασμένα άτομα, την οποία ορισμένοι ειδικοί είχαν απορρίψει στο διαδίκτυο ως απλώς ψεύτικους ισχυρισμούς και ανοησίες, αλλά αυτό το νέο εύρημα της μελέτης δείχνει το αντίθετο.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι η μελέτη αντιμετωπίζει επίσης τις ανησυχίες ότι αυτά τα εμβόλια θα μπορούσαν να τροποποιήσουν το DNA των ατόμων που λαμβάνουν τον εμβολιασμό. Παρόλο που δεν υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνύουν οριστικά ότι αυτό συμβαίνει, οι ερευνητές παρέχουν ένα πιθανό σενάριο, το οποίο υποστηρίζεται από τις προηγουμένως καθιερωμένες οδούς μετασχηματισμού και μεταφοράς γενετικού υλικού, σύμφωνα με το οποίο το mRNA που εγχέεται θα μπορούσε τελικά να ενσωματωθεί στο DNA των γεννητικών κυττάρων για τη διαγενεακή μετάδοση.

Η ομάδα μελέτης δεν διατυπώνει απλώς αβάσιμες ή μη επιστημονικά τεκμηριωμένες προειδοποιήσεις, αλλά μάλλον ζητά περισσότερες μελέτες για την αντιμετώπιση των ανησυχιών αυτών και για περισσότερη επιτήρηση που θα συμβάλει στην αποσαφήνιση των μακροχρόνιων επιπτώσεων αυτών των εμβολίων, τα οποία στην πραγματικότητα είναι απλώς πειραματικά φάρμακα, και θα επιτρέψει πραγματικά στο ευρύ κοινό να εκτιμήσει καλύτερα την πραγματική σχέση κινδύνου/οφέλους αυτών των νέων τεχνολογιών.

Αντί για την ανασκόπηση της μελέτης, το Thailand Medical News συμβουλεύει θερμά όλους να διαβάσουν ολόκληρη τη μελέτη, καθώς είναι η μόνη δημοσιευμένη μελέτη μέχρι στιγμής που παρέχει μια πλήρη εικόνα για το τι πραγματικά είναι τα εμβόλια mRNA και πώς λειτουργούν αυτά τα εμβόλια και τις πιθανές αρνητικές συνέπειες με βάση επιστημονικά στοιχεία, αλλά και με βάση προηγούμενες δημοσιευμένες μελέτες που αφορούν συγκεκριμένα θέματα.

Η μελέτη αυτή είναι απαραίτητο να διαβαστεί από κάθε γιατρό, ιατρό, ερευνητή, δημοσιογράφο, κυβερνητικές αρχές που εμπλέκονται στην προμήθεια εμβολίων, όσους έχουν εμβολιαστεί και όσους σχεδιάζουν να εμβολιαστούν ή εμπλέκονται στη λήψη αποφάσεων σχετικά με τα εμβόλια για την οικογένεια ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Παρακαλούμε βοηθήστε να μοιραστείτε αυτή τη μελέτη με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, καθώς ορισμένες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και μηχανές αναζήτησης με συμφέροντα σταματούν την κοινοποίηση τέτοιων δημοσιευμένων μελετών που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους!

Η μελετη ΜΙΤ σε pdf 23-Article Text-102-1-10-20210514

Stranger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου