Breaking

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Πέθανε ο 28χρονος γιος του τ. Υπουργού Πολιτισμού της Αργεντινής 4 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με Astra Zeneca!!!

Πέθανε ο 28χρονος γιος του τ. Υπουργού Πολιτισμού Αργεντινής 4 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με Astra Zeneca. Ο 28χρονος νεαρός ήταν σε εξαιρετική φόρμα και καλή υγεία και δεν είχε ιστορικό με βάση κάποια ασθένεια. .Εμβολιάστηκε 7/6/21 και πέθανε 4 μέρες μετά στις 11/6/21.

Ο Nicolas Avelluto γιος του πρώην Υπουργού Πολιτισμού κατά τη διάρκεια της θητείας του Προέδρου Macri, τουΠάμπλο Αβελλούτο, πέθανε απροσδόκητα σε ηλικία 28 ετών και τις επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί αυτοψία για να διευκρινιστούν τα αίτια του θανάτου του.

Ο νεαρός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη γειτονιά του Μπουένος Άιρες του Belgrano. Εργάστηκε ως καμεραμάν και φωτογράφος, και προς το παρόν οι συνθήκες υπό τις οποίες πέθανε είναι άγνωστες.

Το μήνυμα του Πάμπλο Αβελλούτο μετά το θάνατο του γιου του:
Σύμφωνα με αστυνομικές και δικαστικές πηγές, το σώμα του νεαρού βρέθηκε από τη μητέρα του, περίπου στις 8:00 το Σάββατο, όταν μπήκε στο σπίτι του στην οδό Quesada. Οι ερευνητές διαβεβαίωσαν ότι το σώμα “ήταν ξαπλωμένο, στραμμένο προς τα κάτω στο κρεβάτι του, σε κοιλιακή θέση.

Η Εισαγγελία της Επαρχίας Saavedra παρεμβαίνει, υπό την ευθύνη του Εισαγγελέα Campagnoli, και έχει ήδη διαταχθεί αυτοψία.


dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου