Breaking

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Πετράλωνα: Καταδικασμένος για σεξουαλική κακοποίηση ο βιαστής της 50χρονης

Αστυνομία στα Πετράλωνα μετά τον βιασμό 50χρονης

Αστυνομία στα Πετράλωνα μετά τον βιασμό 50χρονης  EUROKINISSI

Καταδικασθείς το 2015 για σεξουαλική κακοποίηση φέρεται να ήταν ο βιαστής της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ

Γνωστός στις αρχές και καταδικασθείς το 2015 για άλλη μία περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης φέρεται να είναι ο καταζητούμενος από την αστυνομία για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δράστης, που έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές, είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση το 2015 και είχε αποφυλακιστεί το 2020.

Όπως κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο 35χρονος την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε.

Σημειώνεται, ότι η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η συγκλονιστική μαρτυρία

"Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο, δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Όπως καταλαβαίνετε σε τέτοιες στιγμές δεν είναι εύκολο να δεις το πρόσωπο. Έκανε τα πάντα, για πολλές ώρες. Θέλω να το ξεχάσω, ήδη είμαι με ψυχολόγους", δήλωσε στο OPEN.

Όσο για το πώς κατάφερε να βγει από το σπίτι, απάντησε: "Πείτε το τύχη, πείτε ότι με βοηθούσα προσευχόμουν στον Θεό. Σας παρακαλώ μην με βάλετε να τα θυμηθώ πάλι. Προσπαθώ να τα ξεχάσω", είπε συγκλονισμένη η 50χρονη μιλώντας στο Open.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου