Breaking

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες στην Alpha Bank! Το “κουμάντο” της τράπεζας Βασίλης Ψάλτης έβαλε τον πρόεδρο του σωματείου να ζητήσει υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων τον υπαλλήλων!

Του Άρη Σπίνου

Για να μην φανεί ο ίδιος και προφανώς να μην χαλάσει η υστεροφημία του για την οποία φροντίζει τα μέγιστα ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης έβαλε τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank, Τάσο Γκιάτη, να ζητήσει από τη διεύθυνση ανθρωπίνου δυναμικού της τράπεζας να επιβάλει κατ’ ουσίαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην Alpha Bank.

Η παρέμβαση Γκιάτη ενώ παραβιάζει το Σύνταγμα και δημιουργεί προηγούμενο επιβολής της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank καλό θα είναι να ασχολείται με τα καθήκοντά του και όχι να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα με λανθασμένες και προβληματικές παρεμβάσεις ακόμα και αν αυτές γίνονται με εντολή του αφεντικού του.

Ο εμβολιασμός θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά προαιρετικός και να αφήνει στον κάθε εργαζόμενο την επιλογή της απόφασης και όπως κατ΄επανάληψη έχουμε τονίσει καλοδεχούμενος ο εμβολιασμός, καλοδεχούμενος και ο μη εμβολιασμός…

Για όσους επιλέξουν να μην εμβολιαστούν προφανώς και θα πρέπει να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης που ορίζονται από τους λειτουργούς της Δημόσιας Υγείας.

edolio5.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου