Breaking

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» προσλαμβάνουν τον πρώην επικεφαλής αναλυτή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μαρτάκο

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» προσλαμβάνουν τον πρώην επικεφαλής αναλυτή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μαρτάκο  Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να επενδύσουν φέτος πολύ περισσότερο σε θέσεις που υπήρχαν μικρά ή μεγάλα «κενά» τα προηγούμενα χρόνια και στο πλαίσιο αυτών των κινήσεων, προχωρούν στην πρόσληψη του αναλυτή Γιώργου Μαρτάκου.

Ο Μαρτάκος θεωρείται ένας απ’ τους καλύτερους αναλυτές που διαθέτει αυτή τη στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο και την προηγούμενη οκταετία εργάστηκε με απόλυτη επιτυχία στον Ολυμπιακό, αποχωρώντας από τους Πειραιώτες τον περασμένο Ιανουάριο.

Επί χρόνια επικεφαλής στο τμήμα ανάλυσης των πρωταθλητών Ελλάδας κι επί της ουσίας αποτελούσε τα «μάτια» του εκάστοτε προπονητή απ’ την εξέδρα στη ροή των αγώνων κι όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, παρακολουθούσε τα ματς των «ερυθρόλευκων» από ψηλά και ήταν σε άμεση επαφή με τον πάγκο, ενημερώνοντας τον βοηθό του Πέδρο Μαρτίνς για όλη την εικόνα του αγώνα, προσφέροντας το παιχνίδι «πιάτο» στο προπονητικό τιμ.

Παράλληλα, ήταν εκείνος που προετοίμαζε την «κατασκοπία» των αντιπάλων, προσφέροντας στα τεχνικά επιτελεία, όλα τα απαιτούμενα στοιχεία των παικτών της πρώτης ομάδας, αλλά και των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας.

Ο Μαρτάκος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Πρέντραγκ Έρακ στην ανάλυση των αγώνων της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού, ενώ από εκεί και πέρα θα δημιουργηθεί ένα τιμ που θα πάρει πάνω του όλη την ανάλυση των στοιχείων τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και της Ακαδημίας. Εισάγοντας ακόμη περισσότερο την τεχνολογία και την ανάλυση στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού.

Και συμμετέχοντας, εκτός απ’ τη μελέτη των αντιπάλων και στο σκάουτινγκ ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στο στόχαστρο των «πράσινων» στις μεταγραφικές περιόδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου