Breaking

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ! Έπιασε τον άντρα της να την απατά με τον ίδιο της τον… γιο!

apistiaa

Μια απίστευτη ιστορία ερωτικής τρέλας και προδοσίας από το ίδιο της το αίμα.

Θέση ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν είχε η σοκαριστική ανακάλυψη μιας γυναίκας για τον παράνομο δεσμό του συζύγου της.

Γιατί μπορεί να είναι από μόνο του σκληρό να μαθαίνεις πως το άλλο σου μισό έχει βαλθεί να σε κάνει να μοιάσεις με τον… Ρούντολφ, ωστόσο στην περίπτωση της 47χρονης (αγνώστων λοιπών στοιχείων) αυτό αποδείχθηκε τελικά το πιο… ευκολοχώνευτο.

Και πώς όχι όταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση δεν ήταν κάποια άλλη γυναίκα, ούτε καν ένας άλλος άνδρας «συνηθισμένος» ή όχι της διπλανής πόρτας, αλλά ο ίδιος της ο γιος! Από άλλον πατέρα βέβαια, καθώς ακόμα και τέτοιου είδους «μπερδέματα» έχουν και τα όριά τους.

Την απίστευτη ιστορία της μοιράστηκε η απατημένη σύζυγος στο Reddit, αποκαλύπτοντας πώς έκανε τσακωτό το ίδιο της το αίμα, γένους… αρσενικού, με τον άντρα της.

Όπως εκμυστηρεύτηκε, η συχνότητα που έκαναν πλέον σεξ συναγωνιζόταν αυτήν της επίθεσης από καρχαρία ενώ σε χτυπά κεραυνός μια ηλιόλουστη μέρα, με αποτέλεσμα να «κατασκηνώσουν» ψύλλοι στα αυτιά της ότι ο 34χρονος άνδρας της την απατούσε.

Δεν μπορούσε ποτέ ωστόσο να φανταστεί με ποιον!

Ακόμα και όταν έβαζε κρυφή κάμερα στο σπίτι τους, η οποία επιβεβαίωσε τις υποψίες της, καθώς η υπόθεση απιστίας του συζύγου της πήρε μια εντελώς απροσδόκητη τροπή.

Δεν πίστευε λοιπόν στα μάτια της βλέποντας τον άντρα της να φιλά παθιασμένα κάποιον που όχι μόνο γνώριζε πολύ καλά, αλλά ήταν αυτή που τον έφερε στον κόσμο!

Η συνταρακτική αποκάλυψη, όπως εκμυστηρεύεται, της κατέστρεψε τη ζωή, αφήνοντάς την συντετριμμένη.

«Πριν από μερικούς μήνες παρατήρησα μια αλλαγή στον άντρα μου. Σταματήσαμε να έχουμε σεξουαλική επαφή που ήταν πολύ περίεργο για εμάς, καθώς το κάναμε μερικές φορές την εβδομάδα», έγραψε αρχικά, προσθέτοντας: «Έγινε επίσης πιο απόμακρος, μιλούσε κρυφά στο τηλέφωνό του, ενώ άλλαξε τον κωδικό πρόσβασής του σε αυτό, όπως και στο λάπτοπ».

Κάτι άκρως ανησυχητικό και ύποπτο, καθώς μοιράζονταν πάντα τους κωδικούς τους, ακόμα και όταν τους άλλαζαν.

Μετά από προτροπή συναδέλφου της, τοποθέτησε έτσι στο σπίτι τους μια κρυφή κάμερα, ανακαλύπτοντας την αλήθεια, ενώ έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι.

«Την έκρυψα στο σαλόνι μας με γωνία που κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος του δωματίου, αλλά στόχευα κυρίως στην μπροστινή πόρτα, ώστε να δω αν κάποιος θα τον έπαιρνε ή θα έμπαινε μαζί του στο σπίτι», πρόσθεσε.

Τελικά είδε τρομοκρατημένη τον άντρα της να φιλάει τον γιο της, ενώ λίγο μετά τού τηλεφώνησε ενημερώνοντάς τον πως τα ξέρει όλα. Παράλληλα τού είπε να έχει φύγει από το σπίτι μέχρι να επιστρέψει.

Εκείνος δεν της ζήτησε συγγνώμη, ούτε αρνήθηκε τη σχέση του με τον γιό της, λέγοντάς της σε άλλο τηλεφώνημα αργότερα πως «λυπάται, αλλά τον αγαπά»…

Η 47χρονη έσπασε τότε το κινητό της, ενώ όταν επέστρεψε τελικά στο σπίτι βρήκε τη βέρα του πάνω στο κομοδίνο και τίποτα από τα πράγματά του.

«Η ζωή μου καταστράφηκε, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μου έκαναν κάτι τέτοιο τα δύο πιο σημαντικά πρόσωπα στον κόσμο για μένα. Πώς κάνεις κάτι τέτοιο σε κάποιον που ισχυρίζεσαι ότι αγαπάς; Ο γιος μου είναι ή ήταν το μόνο παιδί μου, ωστόσο έχει πεθάνει πλέον για μένα, δεν θέλω ποτέ να τον ξαναδώ», δηλώνει προσπαθώντας να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά την ταπεινωτική προδοσία.

Όσο για το πώς ξέσπασε; Κλείστηκε στο σπίτι της, κλαίγοντας και πίνοντας για δύο ημέρες.

«Πώς μπορώ να βρω τη δύναμη να συνεχίσω μετά από αυτό; Είναι μια Κόλαση, δεν θέλω καν να είμαι άλλο σε αυτό το σπίτι – μου θυμίζει αυτά που μου έκαναν, αλλά δεν είχα τη δύναμη ούτε να ντυθώ, πόσο μάλλον να κλείσω δωμάτιο σε ξενοδοχείο και να φτιάξω τη βαλίτσα μου», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου