Σε αυτή τη χώρα όλα μπορούν να συμβούν τελικά - Ο κύριος «μαζί τα φάγαμε» με τα 58 ακίνητα που δεν τα φέρνει βόλτα όπως μας έλεγε, θέλει και καινούργιο κρατικό αυτοκίνητο

Ομολογώ ότι δεν γνώριζα ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος ως πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, δικαιούται κρατικό υπηρεσιακό αυτοκίνητο... Τώρα που το έμαθα κατάλαβα γιατί αυτή η χώρα έχει φθάσει στο βούρκο και στο τέλμα. Πληρώνει δηλαδή ο ελληνικός λαός αυτοκίνητα για συνταξιούχους βουλευτές. Εντελώς μπανανία δηλαδή.

 

Μάλιστα όπως έγραψε ο «Βηματοδότης» ο Θόδωρος Πάγκαλος έστειλε και σχετική επιστολή στον σημερινό αντιπρόεδρο της Ελληνικής κυβέρνησης, στον κ. Παναγιώτη Πικραμμένο, εις την οποία διαμαρτύρεται ότι τα αυτοκίνητα που μέχρι τώρα του παρέχει το κράτος είναι - λέει - σαράβαλα!

 

Μιλάμε για απίστευτο θράσος. Στην ίδια επιστολή ζητάει να του δοθεί καινούργιο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, του κουτιού που λέμε, για να μετακινείται. Ποιος; Ο Πάγκαλος.

 

Τι λες ρε μεγάλε; Αλήθεια;

 

Ο άνθρωπος που στα πόθεν έσχες δήλωνε 58 ακίνητα (δεν ξέρω πόσα έχει πουλήσει μέχρι σήμερα και πόσα έχει κονομήσει) και έβγαινε στα κανάλια και κλαιγότανε ότι δεν μπορεί να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ για τα 58 του ακίνητα και ήθελε να τον λυπηθούμε.

 

Ο άνθρωπος που έβγαινε στα κανάλια και μας έλεγε - ψευδώς - ότι δεν μπορεί να ζήσει με 370 ευρώ σύνταξη, ενώ άπαντες ξέρουν ότι λαμβάνει υπουργική σύνταξη.

 

Αυτόν τον άνθρωπο που λείπει (ευτυχώς) 10 και πλέον χρόνια από την πολιτική, εξακολουθώ και τον πληρώνω εγώ κι εσείς και θέλει καινούργιο αυτοκίνητο!

 

Τόσα έφαγαν, δεν χόρτασαν; Πόσα θα φάνε πια; Έλεος κάπου.

 

Όχι ρε φίλε, αυτό δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Ακόμα κι αν υπάρχει τέτοιος νόμος, πρέπει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να καταργηθεί άμεσα από την σημερινή κυβέρνηση.

 

Όχι αυτοκίνητο να δικαιούνται, ούτε πατίνι.