Breaking

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Το φθινόπωρο θα παρουσιαστεί μια εκθετική αύξηση των νεκρών. Πως θα την δικαιολογήσουν οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ;

 

Πως θα συγκαλύψουν την αλήθεια. Πότε θα γίνουν τα εμβόλια υποχρεωτικά;

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

The most recent common ancestor (MRCA) of all coronaviruses is estimated to have existed as recently as 8000 BCE, although some models place the common ancestor as far back as 55 million years or more, implying long term coevolution with bat and avian species. (Wikipedia)

Οι κορονοϊοί υπάρχουν στον πλανήτη εδώ και 55 εκατομμύρια χρόνια. Ανακαλύφθηκαν σε πουλιά στην Βόρεια Αμερική το 1920 και στους ανθρώπους τη δεκαετία του 1960. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν οι συγκεκριμένοι ιοί στους ανθρώπους και τα ζώα νωρίτερα, απλά η ιατρική επιστήμη δεν είχε εξελιχθεί αρκετά ακόμη για να τους ανιχνεύσει.

Υπάρχουν 7 τύποι κορονοϊών. Οι πρώτοι τέσσερις προκαλούν το κοινό κρυολόγημα. Οι άλλοι τρεις είναι ο SARS, ο MERS και ο SARS-CoV-2 ο οποίος μας απασχολεί σήμερα.

Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία ως το 2020 δεν είχε δοθεί άδεια (προσωρινή ή μη) για οποιοδήποτε εμβόλιο για οποιονδήποτε κορονοϊό. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι επιστήμονες δεν προσπάθησαν. Υπήρξε εμβόλιο κατά του SARS το οποίο όμως είχε ένα σοβαρό πρόβλημα. Όταν οι εμβολιασμένοι ήρθαν σε επαφή με τον ελεύθερο ιό στο περιβάλλον πέθαναν από καταιγίδα κυτοκίνης. Μια καταστροφική ανοσοαπόκριση του ίδιου του σώματος. Το ίδιο έπαθε και οποιοδήποτε είδος ζώου χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο για το εμβόλιο του SARS. Φυσικά δεν δόθηκε ποτέ άδεια κυκλοφορίας. Είναι προφανές γιατί.

Εκρηκτική αύξηση νεκρών το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο θα παρουσιαστεί μια εκθετική αύξηση νεκρών. Οι νεκροί όμως δεν θα είναι από Covid. Θα είναι από τα εμβόλια. Εξηγώ γιατί.

Το φθινόπωρο είναι οι εποχή που ξεκινούν να κυκλοφορούν πιο έντονα (για διάφορους λόγους) οι κορονοϊοί του κοινού κρυολογήματος. Εκτός από αυτούς φυσικά θα συνεχίσει να υπάρχει και ο SARS-CoV-2. Οι εμβολιασμένοι θα αρχίσουν να έρχονται σε επαφή με τους ελεύθερους ιούς στο περιβάλλον και εκεί θα παρουσιαστούν καταστροφικές ανοσοαποκρίσεις (καταιγίδες κυτοκίνης) στους εμβολιασμένους. Εκτός από αυτό θα έχει συμβάλει και η γενικότερη φθορά των οργανισμών των ανθρώπων από την ίδια την πρωτεϊνη της ακίδας του ιού.

Τα ΜΜΕ κατ’ εντολή των μαστροπών τους θα σπεύσουν να αποδώσουν τους αναρίθμητους νεκρούς σε μια νέα μετάλλαξη. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Θα είναι η μετάλλαξη του Κογκό, της Γκάνας, των Νήσων Παπούα. Διαλέξτε ελεύθερα μια χώρα. Θα αποδώσουν τους θανάτους σε..  Covid. Τα διαγράμματά τους που τόσο λατρεύουν θα εκτιναχθούν στο Θεό. Θα οργιάσουν στην εκστρατεία τρομοκράτησης. Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα.

Θα πεθάνουμε όλοι! Πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστούμε όλοι να σωθούμε. Με το ζόρι αν χρειαστεί.

Αυτό θα είναι το σλόγκαν τους.

Μα θα μου πείτε. «Βρε Τομ τι είναι αυτά που λες. Με μια απλή νεκροψία θα φαίνεται αν κάποιος πέθανε από Covid». Λάθος.

Tην πλήρη δημόσια δήλωση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη μπορείτε να την βρείτε εδώ. Ας δούμε όμως ένα απόσπασμα:

Πρωτοφανές εισαγγελικό πραξικόπημα !!! άλλα και η μεγαλύτερη απόδειξη των καταγγελιών μου !!! η απολυτή επιβεβαίωση και δικαίωση μου !!!

  • η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης γκρεμίζει τα απομεινάρια της δικαιοσύνης !!!
  • αυτής που κράτησε όρθια η εισαγγελία εφετών και το συμβούλιο εφετών Πατρών !!!
  • εκδίδει απαγόρευση των νεκροψιών σε περιστατικά κόβιντ για την “προστασία της δημοσίας υγείας” !!

Κοινώς δεν θα γίνονται πια νεκροψίες για περιστατικά Covid. Αν έκαναν νεκροψίες θα έβλεπαν ότι οι άνθρωποι δεν πέθαναν από Covid αλλά από καταιγίδες κυτοκίνης, θρόμβους, αλλοιωμένα όργανα, εκφυλισμένη καρδιά, κατεστραμμένες αρτηρίες. Θα έβλεπαν την διάλυση των τοιχωμάτων της μήτρας στις γυναίκες. Θα ήταν υποχρεωμένοι να τα σημειώσουν στις νεκροψίες τους. Πράγμα που δεν θα γίνει ποτέ.

Το σχέδιο είναι καταπληκτικό. Θα αποδώσουν τους θανάτους σε μια νέα μετάλλαξη του ιού. Θα βγάλουν και μερικές μούφα μελέτες ότι είναι 50, 150, 300% πιο φονική από την πρώτη μορφή του ιού και θα ουρλιάζουν στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Αν θεωρούμε ότι τα μέσα τρομοκρατούν τον κόσμο σήμερα, δεν έχουμε δει τίποτε απολύτως ακόμα.

Υποχρεωτικά εμβόλια

Θα δείτε τον Πορδοσάλτε με 7 μάσκες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η δε ιέρεια της τρομολαγνείας Εισαγγελάτος θα βγαίνει αποκλειστικά πια με στολή Χασμάτ.

Θα έχουν εξαντλήσει ως τότε την πολιτική εξαναγκασμού των εργαζομένων να εμβολιαστούν. Αυτό το γνωστό «ή εμβολιάζεσαι ή απολύεσαι». Την απόλυτη παράβαση του κώδικα της Νυρεμβέργης. Κάποιοι θα εμβολιαστούν, κάποιοι θα απολυθούν, κάποιοι θα χάσουν και κάποιοι θα δικαιωθούν στα δικαστήρια που θα ακολουθήσουν.

Αυτή τη φορά όμως θα το νομοθετήσουν και κάποιος θα κληθεί να εφαρμόσει το νόμο.

Πρώτα θα χρησιμοποιήσουν την αστυνομία. Ναι, θα έρχονται αστυνομικοί στα σπίτια μας να μας εμβολιάσουν με το ζόρι. Ίσως με κάποιον υγειονομικό υπάλληλο, ίσως χωρίς.

Ένα μέρος των αστυνομικών θα αρνηθεί να το κάνει. Παρά τις πιέσεις και απειλές που θα δεχθούν.

Τότε θα κληθεί ο στρατός να κάνει τη δουλειά τους ή κάποιο ειδικό σώμα που θα μοιάζει με το στρατό.

Οι πολίτες θα οδηγηθούν στην αυτοοργάνωση. Τι θα κάνουν δηλαδή;

Θα δημιουργήσουν ομάδες αυτοάμυνας. Σε επίπεδο πολυκατοικίας, τετραγώνου ή γειτονιάς (αν είναι χωριό για παράδειγμα). Τι θα κάνουν οι ομάδες αυτές;

Πρώτα θα σχηματιστούν. Θα συναντηθούν δηλαδή οι άνθρωποι. Θα συμφωνήσουν σε ένα πράγμα. Αν δεχθεί «επίθεση» ένα μέλος της ομάδας οι υπόλοιποι θα σπεύσουν σε βοήθεια. Η ενημέρωση θα γίνει από ομάδες που θα δημιουργηθούν για αυτόν αποκλειστικά το σκοπό στο WhatsApp ή το Telegram. Είναι εύκολο να δημιουργήσεις κάτι τέτοιο για τη μικρή σου ομάδα. Εκεί θα δίνεται το σήμα ποιος δέχεται «επίθεση» για να σπεύσουν οι υπόλοιποι.

Ζούμε σε περίεργες εποχές. Αυτές που έρχονται θα είναι ακόμη πιο περίεργες. Πρέπει πια οι άνθρωποι να βγούμε από το καβούκι μας. Να συγχωρέσουμε το γείτονα με τον οποίο είχαμε μαλώσει. Να του ζητήσουμε συγνώμη.

Ο ανθρώπινος πολιτισμός επιβίωσε πολλά δεινά. Θα επιβιώσουμε και τώρα. Δεν μπορούμε όμως να το κάνουμε χωρίς τη βοήθεια του γείτονα. Της γειτονιάς μας. Ας μονιάσουμε για λίγο. Ας βάλουμε τον εγωϊσμό μας στην άκρη για λίγο.

Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο.

tomsnews.io

*H Mετάλλαξη μάλλον βρέθηκε είναι η Ινδική .

Η πιο ορθοπολιτικά η Δέλτα.

Λέτε να καταφέρουν να ψθάσουμε κάποτε και στην Ωμέγα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου