Breaking

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Μα τοσο σας εχει καταπιει η επιφανεια πληροφοριας !

Πονηριδηδες , συγκεκριμενη φυλη δυσκολη στην αναγνωριση της εκτος και αν πουν την αποψη τους ! Συναντησα 4 απο χτες !…

Λετε ρε παλικαρια να εκανα προταση προστασιας και να σας εδειχνα καλλυντικα ;..Λετε να μπορει σημερα εταιρια να υποστηριξει κατι σαν αυτο ;Λετε να ειναι ολα δικαια και δημοκρατικα ;

Παμε τωρα τα δεδομενα της πραγματικοτητας μας !

Γιατροι , δεν μπορουν να μιλησουν , να αμφισβητησουν , να δημουργησουν νεο πρωτοκολλο ..γιατι θα τους φαει το μαυρο σκοταδι των συμφεροντων !

Το φαρμακο , γνωστο οτι εχει βγει και σε χωρες το χρησιμοποιουν , δεν θα αναλυσω τι εχει η δεν εχει ..οτι και να εχει…Η Ελλαδα ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ! Μεχρι και την ιμβεμκτίνη που ακουστηκε οτι μπορει να φερει καποια αποτελεσματα την εξαφανισαν απο τα φαρμακεια !

Οποιος η οτι θα μπορουσε να σταματησει τον φοβο ωστε οι “πελατες” να μην πανε να κανουν το μπολι … και εβγαινε να το πει σε ντε τε θα εξαφανιζοταν απο προσωπου γης !..

Αρα ρε πονηριδη , οταν σου λεω για μυστικο γιατρων που χρησιμοποιουν συγκεκριμενο σκευασμα … δεν ειναι μαρκετινγκ φραση ..ειναι ακριβως αυτο που λεει ..ειναι μυστικο ..γιατι δεν θα μπορουσε να ειπωθει!

Πρεπει ρε πονηριδη να εχει ταμπελα Α ..αλλα να κανει το Β ..και για αυτο ειναι μυστικο και το παιζουν αυτοι που εχουν μεγαλυτερο κινδυνο !

Επειδη ειμαι ομως στο κουρμπετι πολλυ καιρο και γνωριζω πως λειτουργει το ιντερνετ , στην προσκληση που στελνω σε οσους μου στελνουν εμαιλ με ενδιαφερει η προστασια το πρωτο βημα ειναι τα διαδικαστικα απλα και χαλαρα που κανει οποιος θελει να δει και να συμμετεχει …!

Ολοι οι πονηριδηδες στο πρωτο βημα εβγαλαν γλωσσα ..επιφανεια φαε με να αγιασω …!Οσοι ομως προχωρησουν τι αλλο βλεπουν ;..

Χρειαζομαστε προστασια απο εδω και περα , τωρα ειναι το οπλο γεματο ..και η προστασια ειναι και για τους μεν και για τους δε .. και για να σκοτωσεις το μπολι στην εξοδο και στην εισοδο ..!
Τωρα αν αυτο που το κανει εφικτο φοραει ψηλοτακουνα και μινι …σκεψου ρε πονηριδη που βρισκεσαι σημερα και τι αντιμετωπιζεις …

Λες μια παγκοσμια πατεντα που εισχωρει δεκα ποντους μεσα σου με υλικα που πρεπει μονος σου να ξεστραβωθεις να μαθεις και καθαριζει οτι βρει μπροστα της ..να της εβγαζαν διαφημιστικη ταμπελα στους δρομους … προφυλαθειτε απο το μπολι ;;;;…!

Ειναι οι γιατροι ολοι κομπογιανιτες πια …ετσι νοιωθουμε ..ειναι ολοι ομως ;.. Ειναι ολα ισωμα πια και το καλο εξαφανιστηκε απο την γη ;.. Ειμαστε ολοι ιδιοι και εσυ εισαι ο Πονηρος που καταλαβαινει τα παντα …αλλα ταυτοχρονα εισαι και εγκλωβισμενος στην συγκομιδη ; Πως και ετσι ρε πονηρε και δεν το περιμενες;

Δειτε πισω απο το οφθαλμοφανες , μυστικο σημαινει , εχω γνωση και μπορω να κατανοησω κατι σε κατι που ναι μεν λεει ετσι αλλα ειναι γιουβετσι ..αρα μου κανει την δουλεια που κανενα αλλο δεν θα μου εκανε αν ελεγε τα παντα …γιατι το να πεις τα παντα σημερα ειναι το πιο επικινδυνο πραγμα !

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου