Breaking

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Μια μεγαλη συμβουλη για τους Εμβολιασμενους ! Και οχι μονο ..

Το αρθρο αυτο μπορει να σας σωσει την ζωη , δωστε προσοχη και καντε πραξη ..οπως κανατε για τους δικους σας λογους με τον εμβολιασμο σας !

Οπως ξεκαθαρα θα επρεπε ηδη να γνωριζεται ο ιος κοβιντ δεν ειναι αναπνευστικος αλλα αγγειακος Ιος , χτυπα δηλαδη σε αγγεια καρδια κοκ , για αυτο το λογο βλεπουμε καθημερινα προβληματα σε ανθρωπους που εμβολιαστηκαν με εμβολες ..! Θα τονισω οτι ΔΕΝ μας δινουν σωστα στοιχεια τα συστημικα μεσα ενημερωσης για τα καθημερινα περιστατικα παρενεργειων των εμβολιων ! ΞΕΚΑΘΑΡΑ σας το λεω δεν μαθαινουμε την αληθεια και το μεγεθος , δεν μαθαινουμε το αληθινο ποσσοστο απο συνανθρωπους μας που μπαινουν στα νοσοκομεια απο προβληματα παρενεργειων !

Η συμβουλη μου ειναι ΟΛΟΙ οσοι εχετε εμβολιαστει να αγορασετε ΤΩΡΑ πιπερι καγιεν το πιο καυτερο ειδος !… Σε περιπτωση που νοιωσετε πονο ισχυρο σε πλατη , στηθος , κεφαλι , ποδι χερι κοκ …αμεσως θα βαλετε μια μεγαλη κουταλια σε πολυ ζεστο νερο και θα το πιειτε σαν τσαι ..ΑΜΕΣΩΣ !

Ο Δρ. Christopher αναφέρει: «Σε 35 χρόνια πρακτικής, εργασίας και διδασκαλίας, δεν έχω χάσει ποτέ ασθενή από καρδιακή προσβολή σε επίσκεψη στο σπίτι και ο λόγος είναι ότι κάθε φορά που πάω – αν αναπνέει ακόμα – του δίνω ένα φλιτζάνι τσάι καγιέν (ένα κουταλάκι του γλυκού καγιέν σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό) και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχει σηκωθεί.

Οταν λοιπον ακουμε για τοσο πολυ κοσμο να εχει θεμα με εμβολες και αγγειακα νομιζω οτι η αμεση δραση και πραξη στο θεμα ειναι απολυτα αναγκαια ειτε για τον εαυτο μας ειτε για τον συγγενη μας η τον συνανθρωπο μας !..

Θα σας κοστισει το πολυ 3-4 ευρω αλλα ισως σας χαρισει την ζωη ..η την ζωη αγαπημενου ανθρωπου σας ! ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ !

Ο οκτωβριος θα ερθει με μεγαλη ορεξη για ενεργεια , αποφασισε τωρα αν θες να εισαι στο μενου η οχι !

Μεχρι τοτε εισαι δεν εισαι εμβολιασμενος πρεπει να εχεις αλλαξει την διατροφη σου , να εχεις ενισχυση το ανοσοποιητικο σου , να εχεις σωστη ληψη βιταμινων , να εχεις αλλαξει τον τροπο ζωης σου σε θεμα κινηση και εκγυμνασης !… Μην φτασεις τωρα να χαμογελας και τοτε να κλαις και να λες δεν τον ακουγα τον μαλακα ;;;!

Θα σας τα κανω τσουρεκια να ακουσετε , ειστε σε μια εποχη που το μενου ειναι μεγαλο , μην γινετε το φαγητο τους ..επειδη σας τρομαξαν με θανατο …και θανατο θα φερουν!

Stranger…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου