Breaking

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Έτοιμη η Bugatti La Voiture Noire των 11 εκατομμυρίων ευρώ!

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021

Έτοιμη η Bugatti La Voiture Noire των 11 εκατομμυρίων ευρώ!Πρέπει να είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο που φτιάχτηκε ποτέ, αν και θα κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας 

Φήμες θέλουν τον Ralph Lauren να δέχτηκε πρόταση 100 εκατομμυρίων ευρώ για να πουλήσει το Atlantic του και δε δέχτηκε!μέχρι να ανακοινωθεί η τιμή της Rolls Royce Boat Tail. Πρόκειται για την Bugatti La Voiture Noire η οποία παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην έκθεση της Γενεύης το 2019 και τώρα είναι έτοιμη να παραδοθεί στον μοναδικό αγοραστή της.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι βασισμένο στην Chiron ωστόσο η αρχική του έμπνευση ήταν η Type 57 Atlantic. Η ιστορία της Atlantic είναι συναρπαστική καθώς κατασκευάστηκαν μόλις 4 μοντέλα τη δεκαετία του 1940 και το ένα εξαφανίστηκε κατά τη μεταφορά του με τρένο από το Molsheim στο Bordeaux. Έχουν σωθεί μόλις δύο Type 57 και το ένα ανήκει στον Ralph Lauren ο οποίος δεν το πουλάει ακόμα και για 100 εκατομμύρια ευρώ… φανταστείτε πόσο θα κοστίζει αν βρεθεί το εξαφανισμένο Atlantic!

Έχουν μείνει μόλις δύο Atlantic, η μία ανήκει στον Ralph Lauren.
Έχουν μείνει μόλις δύο Atlantic, η μία ανήκει στον Ralph Lauren.

Ο κινητήρας θα είναι της Chiron με 1.480 ίππους!

Μετά λοιπόν από τις ειδικές εκδόσεις Divo και Centodieci, η Bugatti παρουσιάζει το La Voiture Noire για να Μόνο ένα La Voiture Noir κατασκευάστηκε!μας κόψει πάλι τον ύπνο. Το αυτοκίνητο είναι κατά 450mm μακρύτερο από το στάνταρ Chiron, είναι φυσικά μαύρο με πολύ εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και πηγαίνει περισσότερο στην Grand Tourismo πλευρά, παρά στην πλευρά των επιδόσεων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο ο κινητήρας αναμένεται να είναι ίδιος του Chiron. Το μηχανικό σύνολο των 16 κυλίνδρων, 8.0 λίτρων αποδίδει 1.480 ίππους και αντιλαμβάνεστε για τι επιδόσεις μιλάμε. Οι έξι εξατμίσεις πίσω μαζί με τα φουσκωμένα φτερά και τα φώτα πάνω στους θόλους θυμίζουν λίγο την Atlantic, αλλά το πολυτελές La Voiture Noire είναι πραγματικά ένα και μοναδικό.

Οι έξι εξατμίσεις υπόσχονται μοναδικές μελωδίες από τον 16κύλινδρο κινητήρα.
Οι έξι εξατμίσεις υπόσχονται μοναδικές μελωδίες από τον 16κύλινδρο κινητήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aυτή η Bugatti έχει κάνει 74.000 χιλιόμετρα δοκιμών

Απίστευτη κόντρα μεταξύ της Bugatti Chiron και του μαχητικού Rafale

Συνάντηση τιτάνων στους δρόμους της Αγγλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου