Breaking

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Παραδοχή Κ.Μητσοτάκη πως υπάρχει φάρμακο κατά Covid-19 και δεν το φέρνουμε;

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή ομιλία του από το βήμα της Βουλής αναφέρθηκε και στα φάρμακα κατά του κορωνοϊού.

H προσωπική μαρτυρία, και μάλιστα επιστήμονα Νευροχειρουργού, ο οποίος είχε ασθενήσει από Covid-19, ότι υπάρχει φάρμακο για την αντιμετώπιση της ασθένειας του κορωνοϊού όπως σας είχαμε αποκαλύψει εδώ στο pronews.gr δεν πέρασε απαρατήρητη από το Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό να κάνει ειδική αναφορά επί του θέματος από το βήμα της Βουλής.

«Ο χλευασμός των self test και ύπουλη διασπορά φημών για μη εγκεκριμένες θεραπείες, τις οποίες η κυβέρνηση υποτίθεται ότι δεν παρέχει στους πολίτες…», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα δηλαδή με τον πρωθυπουργό είναι φήμες τα περί ύπαρξης φαρμάκων και μάλιστα υποστήριξε πως είναι «μη εγκεκριμένες θεραπείες».
Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» του υπουργείου Υγείας χλεύαζαν τους προηγούμενους μήνες τους επιστήμονες που αποκάλυψαν τ’ ότι υπάρχουν τα μονοκλωνικά φάρμακα και υποστήριζαν πως δεν τα φέρνουμε επειδή είναι «ακριβά» και έχουν «παρενέργειες».

Ενώ και τότε μιλούσαν για μη εγκεκριμένες θεραπείες κτλ. Μόνο που πλέον πολλές χώρες έχουν προμηθευτεί τα μονοκλωνικά αντισώματα και έχουν σώσει τους πολίτες από τον κορωνοϊό, μάλιστα και η ΕΕ εξασφάλισε πρόσφατα 55.000 δόσεις.

Η Ελλάδα των 12.000 και πλέον νεκρών με Covid-19 γιατί ακόμα δεν τα προμηθεύεται; Ή μήπως τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες και δεν είναι ακριβά;

Ενώ όσον αφορά τα self test στο pronews.gr έχουμε κάνει ρεπορτάζ για το «υπερόπλο» της κυβέρνησης και για το πόσο αποτελεσματικά είναι (δείτε εδώ).

Και τελικά αν η κυβέρνηση θέλει τελικά να σώσει ζωές, όπως διαμηνύει συνεχώς γιατί δεν κάνει την παραμικρή ενέργεια για την προμήθεια φαρμάκων και παρά μόνο επιμένει σε εμβολιασμούς, οι οποίοι καλό είναι να υπάρχουν, αλλά όπως τονίζουν και οι επιστήμονες από μόνοι τους δεν φτάνουν.

Δείτε το αποκαλυπτική συζήτηση μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Ξανάλατου στο XANAL web tv και του Νευροχειρουργού Φώτη Τζωρτζίδη, ο οποίος είχε νοσήσει από Covid και αναστήθηκε μέσα σε μία ώρα (!) με ένα φάρμακο.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου