Breaking

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

O Mario Draghi στέλνει μήνυμα στο “deep state” της Wuhan ανατινάζοντας τον εμβολιασμό παγκοσμίως, o μυστηριώδης …

…Τσιόδρας και η αναφορά της Καθημερινής στην καταιγίδα αγωγών για τις παρενέργειες των εμβολίων

Ο Biden και ο δυτικός κόσμος στο έλεος του Putin, των Κινέζων, του Ιραν, της Τουρκίας, κλπ, εξαιτίας της προέλευσης του ιού;

Γιατί ο Mario Draghi ανατίναξε τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς; Αυτό αναρωτηθήκαμε εύλογα μετά την απόφαση του πρώην Ευρωπαίου Κεντρικού Τραπεζίτη και σημερινού Πρωθυπουργού της Ιταλίας να δημοσιοποιήσει το γεγονός ότι δεν πρόκειται να κάνει τη 2η δόση του εμβολίου του με AstraZeneca, δηλαδή με το σκεύασμα που έχει κάνει ήδη την πρώτη δόση.

By Τhe Clockwork Orange Times Team

Επειδή ο Μario Draghi κάθε άλλο παρά τυχαία προσωπικότητα είναι στο παγκόσμιο γεωπολιτικό παίγνιο η επιλογή του να δημοσιοποιήσει την απόφασή του γνώριζε ότι δεν θα άφηνε ανεπηρέαστους τους συμπατριώτες του Ιταλούς μια χώρα που έζησε ως το μεδούλι της το αρχικό ξέσπασμα της COVID-19.

Kαι πράγματι την ίδια ώρα που η Ιταλική κυβέρνηση προτείνει τον μεικτό εμβολιασμό έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης δείχνει ότι η ανάμιξη των εμβολίων προκαλεί περισσότερες παρενέργειες!

Η ιταλική κυβέρνηση, ως γνωστόν, αποφάσισε ότι πλέον τα εμβόλια Astrazeneca θα πρέπει να χορηγούνται μόνον σε άτομα 60 ετών και άνω. Παράλληλα σε όποιον έχει ήδη κάνει την πρώτη δόση με σκεύασμα της Astrazeneca, το ιταλικό υπουργείο Υγείας ζήτησε να προχωρήσει σε «μεικτό εμβολιασμό» επιλέγοντας για τη δεύτερη δόση Pfizer ή Moderna.

H νέα αυτή γραμμή έχει όμως αποπροσανατολίσει σημαντικό μέρος των πολιτών. Ιδίως στις νότιες περιφέρειες της χώρας το πρόβλημα είναι εμφανές. Πολλοί λένε «όχι» στον μεικτό ή ετερόλογο εμβολιασμό. Στην Νάπολη, τη μεγαλύτερη πόλη της Κάτω Ιταλίας, τις μέρες αυτές έκλεισαν δυο εμβολιαστικά κέντρα. «Φυσικά δεν λείπουν τα εμβόλια. Μειώθηκαν εντυπωσιακά οι πολίτες που ζητούν να τους χορηγηθούν» γράφει ο Τύπος.
Στο τελευταίο Open Day, με χορηγήσεις μέχρι αργά το βράδυ και 14.000 εγγεγραμμένους, χορηγήθηκαν μόλις 5.000 εμβόλια. Το πρόβλημα είναι ότι η σύγχυση που δημιουργήθηκε με το Astrazeneca άρχισε να μειώνει επίσης και το ποσοστό χορήγησης άλλων σκευασμάτων-μεταδίδει ο Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελλάκης για λογαριασμό του ΒΗΜΑτος.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Mario Draghi προσπάθησε στο μεταξύ να λύσει το πρόβλημα, ανακοινώνοντας ότι τελικά, όποιος το επιθυμεί και είναι μικρότερος από 60 ετών, μπορεί να κάνει και την δεύτερη δόση με Astrazeneca φτάνει να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση και να έχει πάρει την θετική γνώμη του γιατρού του (!!!)

(Αυτό είναι το δεύτερο χτύπημα του Draghi κατά των εμβολίων)

Πολλοί φοβούνται ότι το κλίμα δυσπιστίας θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να αλλάξει. Ο αριθμός εμβολιασμένων μειώθηκε σημαντικά και στην κεντρική Ιταλία, στην περιφέρεια Αμπρούτσο. Ωστόσο στην Νάπολη υπάρχει μεγάλο πρόβλημα: στις λαϊκές συνοικίες της το ποσοστό των κατοίκων που έχουν εμβολιαστεί κατά μέσο όρο δεν ξεπερνά το 30%.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η κίνηση Draghi θα μπορούσε να είναι αντίστοιχης ισχύος με την κίνηση του Ronaldo να εξαφανίσει τις φιάλες της coca cola από τη συνέντευξη τύπου και να την αντικαταστήσει με νερό. Η σημειολογία των κινήσεων έχει τη σημασία της και καθώς θα ξεδιπλώνονται οι ρόλοι και τα πρόσωπα θα γίνει ακόμη πιο κατανοητή στο οξυδερκές κοινό που ανεβάζει stories στο insta.

Ο Τάσος Τέλλογλου στη Κυριακάτικη Καθημερινή θα κάνει γνωστό ένα γεγονός το οποίο είναι κοινός τόπος για όσους έρχονται σε επαφή με το κόσμο εκεί έξω. Ο δημοσιογράφος της Καθημερινής θα κάνει αναφορά σε ” ένας καταιγισμός μηνύσεων και αγωγών που ετοιμάζουν νομικά γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για παρενέργειες που παρουσιάσθηκαν (τίποτα δεν έχει κατατεθεί ακόμη, καθώς παραδέχονται ότι δυσκολεύονται στην τεκμηρίωση).”
Στο ίδιο ρεπορτάζ της Καθημερινής ο Τάκης Παναγιωτόπουλος, μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Κ»: «Ξέρετε, οι άνθρωποι που πεθαίνουν από κάποια παρενέργεια έχουν όνομα, πρόσωπο, συγγενείς και παιδιά. Οι άνθρωποι που δεν πέθαναν επειδή έκαναν το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι άγνωστοι»…

Όλο το τελευταίο διάστημα ένα πρόσωπο που έπαιξε μυστηριώδη αλλά πρωταγωνιστικό ρόλο σε δύο πανδημίες με πολλά κοινά χαρακτηριστικά έχει εξαφανισθεί διακριτικά από το προσκήνιο. Πρόκειται για τον καθηγητή Τσιόδρα της αγοράς με διακομματική συναίνεση των 16 εκατ. εμβολίων (για να μην ρίχνουμε τις ευθύνες στον Αβραμόπουλο).


Μόνο που στη περίπτωση της πανδημίας που βιώνουμε ο ρόλος του κ. Τσιόδρα και της ομάδας του αφήνει περιθώρια για κάποια ερωτηματικά.

Κατ΄αρχήν προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Τσιόδρας, ο κ. Μαγιορκίνης, ο κ. Παρασκευόπουλος και κάποιοι άλλοι Έλληνες καθηγητές έσπευσαν από τον Ιανουάριο του 2020 (!!!!) και ενώ βρισκόντουσαν στην Ελλάδα και δεν είχαν πρόσβαση σε στοιχεία να δημοσιεύσουν μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός ήταν φυσικής προέλευσης και μεταδόθηκε από ζώο σε άνθρωπο.
Η μελέτη των Ελλήνων καθηγητών συνέπεσε χρονικά με την πληρωμένη εκστρατεία του Εργολάβου των gain of function στο Εργαστήριο της Wuhan κ. Peter Daszak. Από τότε ο κ. Daszak επιχειρεί ασθμαίνοντας να συγκαλύψει την εργαστηριακή προέλευση του ιού ενώ ακόμη και ο ίδιος είχε παραδεχθεί σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι στο Eργαστήριο της Wuhan έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τους ιού θανατηφόρα μεταδιδόμενους στον άνθρωπο.

Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι αναγνώστες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού.

Ο ρόλος όλων αυτών των Εργαστηρίων είναι πράγματι πολύ ύποπτος και δεν δικαιολογείται εκ των υστέρων με το άλλοθι ότι παρακολουθούσαν τους ιούς για να σώσουν την ανθρωπότητα σε περίπτωση πανδημίας. Το αντίθετο συνέβη μια και μιλάμε πλέον για πάνω από 4 εκατ. νεκρούς στην ανθρωπότητα και για εμβόλια αμφιβόλου αποτελεσματικότητας με θανατηφόρες παρενέργειες σε ουκ ολίγες περιπτώσεις συνανθρώπων μας. Ηδη τα σχετικά περιστατικά καταγράφονται από νομικές εταιρίες και κορυφαίους δικηγόρους και οι πρώτες αγωγές είναι σχεδόν καθ΄οδόν.

Δείτε όμως σ αυτό το σημείο ένα video με μία “προφητική” συνέντευξη του κ. Τσιόδρα ο οποίος όμως δεν είναι ο μόνος προφήτης στην όλη ιστορία. Ακούστε με προσοχή τι λέει ο μυστηριώδης κ. Τσιόδρας.

Αντίστοιχες “προφητείες” έχουν κάνει δημόσια και οι κ.κ. Barack Obama, Bill Gates, Peter Daszak, ο τελευταίος μάλιστα όπως προκύπτει από την ηλεκτρονική αλληλογραφία του Fauci ευχαριστούσε τον Αμερικάνο “Τσιόδρα” για το γεγονός ότι εξαφάνισε την εργαστηριακή προέλευση του ιού.

(Πολλές συμπτώσεις ε;)

Όπως είναι φυσικό εάν ένας απλός δημοσιογράφος στην Ελλάδα ή κάπου στο κόσμο ενώσει τις κουκίδες του παζλ μπορεί να εξάγει ενδιαφέροντα συμπεράσματα για τον ρόλο των εργαστηριακών πανδημιών στη παγκόσμια εξουσία αντιλαμβάνεστε πόση μεγαλύτερη πρόσβαση στα γεγονότα και τις πηγές τους μπορεί να έχουν οι μυστικές υπηρεσίες των ισχυρών κρατών του κόσμου, οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι όπως ο Tucker Carlson για παράδειγμα, αλλά και φυσικά ο Ιταλός Πρωθυπουργός Mario Draghi.

Γράφαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις μας>

Η ανάλυση του Tucker Carlson (είναι ας πούμε ο Aλέξης Παπαχελάς του FOXnews- status sympol και σημείο αναφοράς για τα αμερικανικά ΜΜΕ με δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές, συντηρητικός, αγγλοσάξωνας, ευπαρουσίαστος, κλασσικό αμερικάνικο πρότυπο-αυτό που αποκαλούμε στην Ελλάδα “συστημικός”. Είναι πατέρας 4 παιδιών) σοκάρει καθώς αποκαλύπτει σε όλο του το μεγαλείο και σε όλες τις εκφάνσεις της τον τρόπο που λειτουργεί ο Ιμπεριαλισμός της Υγείας ενώ φωτίζει τον τρόπο που χρησιμοποιούνται τα εμβόλια.

Η ανάλυση του Tucker Carlson έρχεται σαν συνέχεια της δημοσκόπησης που θέλει το 46% των Αμερικανών να θεωρούν ότι ο ιός κατασευάστηκε και διέρρευσε από το εργαστήριο της Wuhan.
Κι αυτός δεν ήταν ο πρώτος κατασκευασμένος ιός που απαλευθερώθηκε. Είχαν προηγηθεί σύμφωνα με τον επιστημονικό συνεργάτη των New York Τimes Nicholas Wade και οι ιοί SARS1 και SARS2 οι οποίοι κατά τον ερευνητή θα μπορούσαν να είχαν επίσης κατασκευαστεί-διαβάστε ΕΔΩ το γιατί.

Τα πρόσωπα πίσω από αυτό που βιώνουμε αρχίζουν να φωτίζονται σιγά-σιγά. Όσο αφορά τον Joe Biden είναι στο χέρι του να γράψει ένα Νέο Κεφάλαιο ένδοξης Ιστορίας για τις ΗΠΑ ή να σταθεί ΜΟΙΡΑΙΟΣ για τη χώρα του. Κι αυτό γιατί τόσο ο Κινέζος ηγέτης όσο και ο Putin γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη, ποιοι κατασκεύασαν τον ιό, ποιοι τον διέρρευσαν και για λογαριασμό ποιων προσώπων του Παγκόσμιου Ιμπεριλιασμού Υγείας. Το να εμφανίζεται ο κ. Biden σαν διαφημιστής των εμβολίων με τον κ. Βourla της Pfizer στο πλευρό του προκαλεί τουλάχιστο ειρωνικά χαμόγελα σε όσους γνωρίζουν. Και πλέον αυτοί που γνωρίζουν είναι πολλοί.

Την ίδια στιγμή το Bloomberg με άρθρο γνώμης προσπαθεί να προλάβει το ξέσπασμα της οργής της ανθρωπότητας όταν αποκαλυφθεί ότι ο ιός διέφυγε καλοχτενισμένος από το αγαπημένο εργαστήριο του Fauci, του Daszak και της παρέας του.

Eίναι πολύ πιθανό Ρώσοι καλοχτενισμένοι hackers (oι Κινέζοι τα έχουν σίγουρα), ακόμη χειρότερα Ιρανοί hackers να έχουν στα χέρια τους συνομιλίες του Peter Daszak που ήταν ο εργολάβος των πειραμάτων και της κατασκευής των ιών με τους εντολείς του.

Σ΄αυτό το πολύ πιθανό σενάριο το κύρος των ΗΠΑ πιάνει πάτο-πιο πάτο δεν γίνεται-και οι ανά τον κόσμο φίλοι τους όπως η Ελλάδα, το Ισραήλ, η Αγγλία, κλπ θα είναι εκτεθειμένοι σε ανυπολόγιστους κινδύνους.

Έτσι θα μπορούσε να εξηγείται ο ταπεινωτικός τρόπος με τον οποίο αμερικανικές εταιρίες αναγκάζονται κάθε τόσο να πληρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε κυβερνοχάκερς.

Τους έχουν και τους γλεντάνε με αποτέλεσμα η Αμερική και οι σύμμαχοί της να πληρώνουν φοβερό τίμημα.

ΤΟ ΕVENT 201 ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ!

Νέα Υόρκη 18 Οκτωβρίου 2019_ΕVENT 201. Με χορηγία του φίλου του παιδόφιλου Epstein, Bill Gates. Δηλαδή την ίδια ώρα (δείτε πότε) που διέρρεε ή διέρρεαν τον gain of function ιό από το εργαστήριο της Wuhan έκαναν υποτίθεται προσομείωση της πανδημίας με χορηγό τον Βill Gates (πριν τον χωρίσει η γυναίκα του για λόγους που τους βλέπουμε να ξετυλίγονται μπροστά μας), το John Hopkins που έχει πάρει αγκαλιά την πανδημία και τον coronavirus και μας στέλνει καθημερινά το σχετικό ραπόρτο. Στο εν λόγω πείραμα κάνουν αναφορά σε 65.000.000 νεκρούς από πανδημία. Ηδη στους πρώτους (ούτε καν) 5 μήνες του 2021 έχουμε συνολικά περισσότερους νεκρούς από ολόκληρο το 2021. Η διάψευση που ακολούθησε από τους διοργανωτές είναι ακόμη πιο τρομακτική από τη χρονική “σύμπτωση” της διαξαγωγής του ταυτόχρονα με την πανδημία που ξεσπούσε στον πραγματικό κόσμο.

Eδώ οι “μαντικές” ικανότητες του Barack Obama ο οποίος από το 2014 “προβλέπει” και περιγράφει με σαφήνεια την πανδημία

Eδώ οι “μαντικές” ικανότητες του Peter Daszak ο οποίος “προβλέπει” και περιγράφει με σαφήνεια τη πανδημία

Eδώ οι “μαντικές” ικανότητες του Πάστορα Σωτήρη Τσιόδρα ο οποίος “προβλέπει” και περιγράφει με σαφήνεια τη πανδημία

Η επίθεση που δέχθηκαν οι πολίτες του Ισραήλ από τη τρομοκρατική Hamas ήταν κατά την άποψή μας μία προσπάθεια του Ιμπεριαλισμού της Υγείας να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης όταν εκείνη άρχισε εκ νέου να αναζητά την προέλευση του δολοφόνου της ανθρωπότητας ο οποίος έως τώρα έχει αφαιρέσει τη ζωή σε 3,8 εκατ. ανθρώπους και συνεχίζει καλπάζοντας επειδή κάποιοι εμποδίζουν την ανάδειξη των φαρμάκων και τον εντοπισμό της προέλευσης του ιού.

Ο Peter Daszak για παράδειγμα, ο Εργολάβος, είναι πολύ πιθανό να έχει τη τύχη του Epstein. Θα του κλείσουν το στόμα για να μην μιλήσει. Θα μιλάνε όμως τα αρχεία του, οι συγγενείς του, οι έως τώρα συνομιλίες τους. Δεν είναι δυνατόν μία χούφτα θρασύδειλων ανδρείκελων να νικήσουν. Ήδη οι Ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει. Και όχι μόνο στις ΗΠΑ…

Αυτά γράφαμε και να που ο Mario Draghi έρχεται να στείλει ένα μήνυμα στο βαθύ κράτος των (Δημοκρατικών) στις ΗΠΑ τορπιλίζοντας την αξιοπιστία των εμβολίων. Ποιος ο Draghi, o οποίος δεν είναι ένας συνωμοσιολόγος παρλαπίπας στα ελληνικά τηλεοπτικά παράθυρα. Είναι αυτός που είναι. Είναι βαθιά συστημικός. Αλλά ταυτόχρονα είναι ένας σοφός και διορατικός άνθρωπος ο οποίος αποφάσισε να κάνει αφήσει το σημάδι του στην Ιστορία της ανθρωπότητας καθώς διαπίστωσε ότι ο δυτικός κόσμος αρχικά και η ανθρωπότητα στο σύνολό της βρίσκονται σε τρομακτικό κίνδυνο ενώ ο ίδιος ο Biden βρίσκεται σε ομηρία στα χέρια του Putin και των Kινέζων. Κι αυτό γιατί οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Κίνας γνωρίζουν την εργαστηριακή προέλευση του ιού, τους δράστες και τους εγκεφάλους.

Αποτέλεσμα ο Biden να βρίσκεται στο έλεος ενός διαρκούς εκβιασμού από τον Putin, τον Ερντογάν, τους Κινέζους και πάει λέγοντας. Μαζί με τον Biden σε δεινή θέση βρίσκεται τόσο το Ισραήλ όσο και η Ελλάδα-για την ώρα την Ευρώπη την αφήνουμε απ΄έξω αλλά παρακολουθούμε τις απεγνωσμένες προσπάθειες Μέρκελ-Μακρόν και τις διαρκείς επαφές τους.

Ειδικά ο λαός του Ισραήλ μετά την αλλαγή ηγεσίας στο Ιράν βρίσκεται υπό τρομακτική απειλή. Την ίδια στιγμή ο περίφημος εμβολιασμός αποδεικνύεται μάλλον αναποτελεσματικός καθώς με το που έκαναν να ανοίξουν τα ερμητικά κλειστά σύνορά τους τα κρούσματα άρχισαν να απογειώνονται (ειδικά η μετάλλαξη DELTA) με αποτέλεσμα την επιστροφή των τοπικών lockdowns.

Το γεγονός ότι ο Νετανιάχου ευρισκόμενος κάτω από δικαστική πίεση για μάλλον ασήμαντες υποθέσεις διαφθοράς συγκρινόμενες με την ελληνική διαπλοκή τον έσπρωξε να εμβολιάσει 5,5 εκατ. Ισραηλινούς σε μια προσπάθεια να κερδίσει τις εκλογές μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό για τις εξελίξεις. Εάν τα εμβόλια δεν “δουλέψουν” στο Ισραήλ είναι λογικό η παγκόσμια κοινή γνώμη αλλά και οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ να στρέψουν το βλέμμα τους στα πρόσωπα πίσω από τους gain of function ιούς.

Στο μεταξύ στις ΗΠΑ o Biden, η Harris και η Nancy Pelosi δέχονται διαρκώς τα πυρά των ρεπουμπλικανών αλλά και της κοινής γνώμης για την προέλευση ενός ακόμη προαναγγελθέντος ιού ενώ ο Trump κάνει σχέδια για επιστροφή στο Λευκό Οίκο το 2022-μπορεί και νωρίτερα. Ο Mario Draghi ξέρει…

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου