Breaking

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Survivor: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

 SURVIVOR GREECE

Μεγάλες αλλαγές στο Survivor της Κυριακής. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ποιοι είναι οι νέοι κανόνες.

Η ένταση και οι καβγάδες δεν έλειψαν από το συμβούλιο του Survivor την Κυριακή. Στο σημερινό επεισόδιο το κολιέ της ασυλίας κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος υπέδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα.

Ο Σάκης Κατσούλης ψήφισε για υποψήφια τη Καρολίνα για αγωνιστικούς λόγους αλλά και επειδή σύμφωνα με τον ίδιο η παίκτρια έχει αλλάξει συμπεριφορά τις τελευταίες 15 μέρες.

Τι άλλαξε στους κανόνες του παιχνιδιού

Το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έγινε πλέον ατομικό και μεγάλα έπαθλα, δυνατές στιγμές και αλλαγή στρατηγικής έρχονται για τους εναπομείναντες παίκτες.

Οι επτά παίκτες που βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου θα αγωνίζονται πια σε ατομικό επίπεδο διεκδικώντας την πολυπόθητη ασυλία. Τα "ματσαρίσματα" θα γίνονται και μεταξύ αντρών και γυναικών, ενώ δεν θα λείψουν οι μεικτοί αγώνες. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τρία αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία θα προκύπτουν ισάριθμοι νικητές ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι πλέον τρεις.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός οι ασυλίες θα είναι επίσης τρεις, ενώ όποιος κερδίσει τις δύο από τις τρεις δεν μπορεί να βγει υποψήφιος. Μάλιστα, όποιος έχει ψηφιστεί στο πρώτο συμβούλιο μπορεί να ακυρώσει την υποψηφιότητά του για αποχώρηση αν κερδίσει τις δύο επόμενες ασυλίες.

Εντάσεις μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Ο Σάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα πεσμένος ψυχολογικά, επηρεασμένος από την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. Ο ποδοσφαιριστής μιλούσε συνεχώς στη Μαριαλένα για την εκτίμηση που είχε στο πρόσωπο του γνωστού τραγουδιστή, ενώ σε κάποιο σημείο ξέσπασε σε κλάματα.

Την ίδια ώρα, εκ διαμέτρου αντίθετο ήταν το κλίμα στους "Amigos" το άλλο... "στρατόπεδο" του νησιού. Εκεί, παίκτες όπως οι Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κόρομι, η Καρολίνα και ο Ηλίας Μπόγδανος φαίνεται να διασκέδαζαν, καθώς περίμεναν εδώ και καιρό την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου