Breaking

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

«Έριξαν» πρόστιμο 3.000 ευρώ στη Λαρισαία γυναικολόγο που καλούσε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί

larisa-gynaikologos

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλλε ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας στην γυναικολόγο που πριν από μερικούς μήνες έκανε αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό καλώντας τον κόσμο να μην εμβολιαστεί λόγω των παρενεργειών.

«ΠΕΙΤΕ ΌΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19. ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ !!! Η PFIZER ΈΧΕΙ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ !!!!! ΤΑ ΚΈΡΔΗ ΤΗΣ ΤΡΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ» έγραφε σε αναρτήσεις της ενώ ανέφερε ότι «ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ…ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ DNA !!!».

Η ανάρτησή της που έκανε τον γύρο του διαδικτύου σύντομα «κατέβηκε» από το facebook , ενώ στη συνέχεια ο Ιατρικός Σύλλογος την έστειλε στο Πειθαρχικό με κατηγορία την αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

Μετά την απολογία της εκδόθηκε απόφαση σύμφωνα με την οποία καλείται να πληρώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ για «παράβαση του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) και συγκεκριμένα του άρθρου 17 παρ. 9 και 10, καθώς και του άρθρου 319 παρ. 1δ του Ν. 4512/2018, ήτοι για παραπλάνηση και παραπληροφόρηση των συμπολιτών μας με μη τεκμηριωμενες και επιστημονικά παραδεκτές απόψεις γύρω από την Covid-19 και τον εμβολιασμό, που κλόνισαν την πίστη των πολιτών προς το ιατρικό λειτούργημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου