Breaking

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Μήνυμα από Έλ-ληνες σε Έλληνες: «Θα σας καταστρέψουν με εμβόλια»

Χρήστος ΜαντζιάρηςΓράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Η περίοδος της πειθούς έχει λήξει για όσα συμβαίνουν σχετικά με τον εμβολιασμό. Είμαστε στην περίοδο της οριστικής και αμετακλήτου αποφάσεως του καθενός. Είμαστε στην περίοδο που όσοι πείσθηκαν για οτιδήποτε, πείσθηκαν. Ο Αλιέντε είχε πει κάτι πολύ σωστό όταν η πειθώ δεν ισχύει. Είχε πει ότι, «είναι αδύνατον η μέλισσα να πείσει την μύγα ότι το μέλι είναι καλύτερο από τα σκ@τ@». Είμαστε στην περίοδο που επειδή δεν αποδίδει πλέον η πειθώ, επιστρατεύουν τον «εθελοντικό» εξαναγκασμό. Θέλουν την υπογραφή σου όχι για να μην τους μηνύσεις μετά τον εμβολιασμό, αλλά για κάτι άλλο σημαντικότερο που θα το δούμε παρακάτω.

Οι αγωνιώδεις καταστάσεις που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι συμπαντικών διαστάσεων. Το μένος των ανθελλήνων ελληνοφώνων ηγετών, σε κάθε τομέα της χώρας, εναντίον των γνησίων Ελλήνων δικαιολογείται. Δικαιολογείται από την Ιστορία, που αυτοί την γνωρίζουν καλύτερα, και κυρίως από τα φαινόμενα. Για να επιτίθεται με τόσο μένος η συμμορία αυτή στους Έλληνες σημαίνει ότι οι Έλληνες έχουν κάποιες ιδιότητες που τους είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Σημαίνει ότι ο σκοπός της υπάρξεως του Έλληνος στην Γη δεν είναι να καλοπερνάει υλικώς, αλλά ανώτερος αυτού. Σκοπός του Έλληνος στην Γη είναι η ηγετική του συμβολή στην πνευματική πρόοδο όλων των ανθρώπων. Αυτό το είπε και ένας άλλος «δικός μας», από την πλευρά της μητέρας του, ο Χριστός, που όπως μας πληροφορεί ο Ευαγγελιστής Ιωάννης όταν ζήτησαν να δουν τον Χριστό κάποιοι Έλληνες, τότε είπε ότι ήλθε η ώρα να δοξασθεί ο Υιός του ανθρώπου. Το είπε και διότι δεν είναι όλοι υιοί ανθρώπων.

Για να γίνει κατανοητό σε ποιο σημείο επικινδυνότητος, και γιατί, ευρίσκεται η Ελλάς θα παρατεθούν εν συντομία γεγονότα της απώτατης στο παρελθόν Ιστορίας με οδηγό την Μυθιστορία και ένα Ιουδαϊκό κείμενο.

Όταν ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο τα πάντα ήταν τέλεια. Μετά εξέπεσαν κάποιοι λόγω της εναντιώσεώς τους στον Θεό και ταλαιπωρούμαστε εμείς σήμερα. Οι εκπεσόντες, οι αποστάτες, μισούν τους ανθρώπους. Γνωστό αυτό. Αυτοί είχαν κατορθώσει κάποια στιγμή με τον Κρόνο, τον δεύτερο σε ιεραρχία μετά τον Γιαχβέ, να σκλαβώσουν τους ανθρώπους της Γης, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον πνευματική πρόοδος των ανθρώπων και έτσι σταμάτησε, προς στιγμή, το σχέδιο του Θεού για τον άνθρωπο. Κατά την βασιλεία του Κρόνου οι άνθρωποι ήταν άβουλες υπάρξεις ανύπαρκτης πνευματικότητος γι αυτό και τους λέμε ότι ήταν χαζοί, διότι τους είχε αφαιρεθεί η ικανότητα να σκέφτονται, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία.

Όταν όμως ο άνθρωπος αδυνατεί, επεμβαίνει ο Θεός. Τότε μετά από άδεια του Θεού, επενέβησαν οι φωτεινοί, οι Ολύμπιοι («Όλυμπος», σημαίνει «ολόλαμπρος»), οι Σείριοι, οι Έλ, οι Έλληνες, και με αρχηγό τον Δία επανέφεραν την τάξη στον πλανήτη μας και άρχισαν ΞΑΝΑ οι Έλληνες την πνευματική καθοδήγηση των ανθρώπων στον αγώνα τους για την τελειοποίησή τους με βάση το πολύτιμο αγαθό, που είναι η ελευθερία, ώστε να τελειοποιηθεί η ψυχή τους. Όλα για τον έλεγχο των ψυχών των ανθρώπων γίνονται.

Προσέξτε. Ο Δίας (ο Δίας και οι συν αυτώ, δεν είναι Θεοί. «Θεούς» τους απεκάλεσαν κάποιοι και έτσι παρέμεινε η ονομασία τους, επειδή έχουν μεγαλύτερες ικανότητες από εμάς) με τα παιδιά του, τους Έλληνες, εμάς δηλαδή, ανέτρεψε τον Κρόνο και το ιερατείο του, και από τότε μέχρι σήμερα αυτός είναι ο ρόλος μας στην Γη. Είμαστε οι πνευματικοί καθοδηγητές της ανθρωπότητος και οπαδοί της ελευθερίας. Ως γιοί του Διός έχουμε στο γονιδίωμά μας το γονίδιο «Ε», η ύπαρξη του οποίου μας καθιστά αυτό που είμαστε, και συνετέλεσε να επιτύχουμε ότι επιτύχαμε με το πέρασμα των αιώνων.

Ως εκ τούτου, θέλουν να αφανίσουν όλους τους Έλληνες, για λόγους εκδικήσεως και για λόγους ασφάλειάς τους. Δεν αισθάνονται σίγουροι για τον εαυτό τους οι απόγονοι των Κρονείων, οι σκοτεινοί, οι μαύροι, οι ερπετοειδείς, τα γεννήματα εχιδνών και οι απόγονοί τους, εν όσω υπάρχουν Έλληνες στην Γη. Ως Έλληνες είμαστε φιλάνθρωποι και βοηθάμε όλους τους ανθρώπους και γι αυτό όποιος είναι Έλλην δεν είναι ρατσιστής.

Εφ’ όσον οι Έλληνες, εμείς δηλαδή, έχουμε το γονίδιο «Ε» και δεν το έχουν οι υπόλοιποι, αυτό μας καθιστά μοναδικούς στην Γη. Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου. Οι Αιγύπτιοι ιερείς το είπαν ξεκάθαρα, όπως το περιγράφει ο Πλάτων, ότι σε μας τους Έλληνες έχει μείνει λίγο από το θεϊκό σπέρμα, εννοούσαν το «Ε», και ότι είμαστε πάντα παιδιά διότι ήρθαμε στην Γη με αρχηγό τον Δία από τον Σείριο και ως εκ τούτου είμαστε οι νεότεροι στην Γη. Στα Φάρσαλα Θεσσαλίας είχε βρεθεί χρυσή επιγραφή από τα Ορφικά, η οποία υπάρχει στο Μουσείο Paul Getty, στην οποία αναγράφεται ότι το «γένος μας είναι ουράνιο».

Μακάρι, μετά το σοκ που έρχεται και θα παρέλθει, και έλθει το νέο μεγαλείο της Ορθοδόξου Ελλάδος που θα προκύψει μετά τον αφανισμό των ανθελληνικών πολιτικών συμμοριών, οι αναλαμβάνοντες Έλληνες ηγέτες να επιτρέψουν να έλθουν στο φως όλα όσα μας κρύβει η γη μας για να δούμε την αλήθεια για το ποιοι είμαστε και τον ρόλο μας εδώ. Ο ίδιος ο Χριστός μας είπε ότι η αλήθεια θα μας ελευθερώσει. Ξέρουμε τι είπε στους Ιουδαίους: «Η αλήθεια θα σας ελευθερώσει». Που σημαίνει ότι οι σκοτεινοί Ιουδαίοι ζουν στο ψέμα και στην σκλαβιά. Εξ άλλου, επειδή γνώριζε τι ήταν αυτοί, το αίμα του Χριστού χύθηκε υπέρ των πολλών, «περί πολλών εκχυνόμενον», και όχι «περί όλων». Γιατί έκανε αυτή την διάκριση ο Χριστός; Διότι κάποιοι είναι αδύνατο να μπουν στην Βασιλεία του τέτοιοι που είναι. Τι άλλο να έλεγε στα γεννήματα εχιδνών! Βλέπουμε ότι όσο πιο πολύ εντρυφεί κάποιος σε αυτή την γνώση τόσο πιο ορθόδοξος χριστιανός γίνεται.

Τώρα ζούμε ακριβώς την εποχή όπως ήταν πριν την εδραίωση της Κρονείου θρησκείας με βασιλιά τον Κρόνο. Το πλέον κρίσιμο σημείο είναι το παρακάτω και μας αφορά όλους ανεξαιρέτως. Η δούλωση των ανθρώπων είχε επιτευχθεί διότι ο Κρόνος είχε επέμβει στην κυτταρική δομή των ανθρώπων! Κάτι που απ’ ότι φημολογείται θέλουν να κάνουν και τώρα με το εμβόλιο.

Η δούλωση των ανθρώπων τότε από τον Κρόνο, τώρα από τους απογόνους του, επεμβαίνοντας στην κυτταρική δομή καθιστά τον άνθρωπο τελείως ξένο με τον εαυτό του και συνεπώς τελείως ξένο προς τον σκοπό για τον οποίο επλάσθη. Επομένως παύει το «κατ’ εικόνα και ομοίωση» και εξαλείφεται το σπουδαιότερο ίσως στοιχείο του ανθρώπου που τον συνοδεύει από γενεά σε γενεά. Η κληρονομική μνήμη. (Αυτά τα διδάσκονται στην Βιοπολιτική οι εξέχοντες πολιτικοί) Οπότε χάνει τις ρίζες του, και φυτό χωρίς ρίζες δεν υπάρχει. Ο Χριστός είπε, αλλά το αφαίρεσαν αυτό από το Ευαγγέλλιο ότι ο Έλλην είναι «φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον». Ότι είπε ο Πλάτων, είπε και ο Χριστός.
Τώρα με το εμβόλιο, ξανά μανά, η απόγονος των Κρονείων, ελίτ, προσπαθεί να ξανακάνει τα ίδια. Απ’ ότι πολλοί διάσημοι ιατροί ισχυρίζονται, με το εμβόλιο επιχειρείται η αλλοίωση του DNA των ανθρώπων. Έτσι λένε. Οπότε, πάλι οι Κρόνειοι μέσω της αλλαγής της δομής του DNA θέλουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Μια ανθρωπότητα ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ με ελληνικό DNA. Αυτό διότι από την Ελληνική φυλή χάλασε η παγκόσμια τάξη τους, και αισθάνονται ότι κινδυνεύουν από μας διότι οι συγγενείς και προστάτες μας είναι εδώ.

Πολλά απ’ αυτά είναι γραμμένα στο βιβλίο του Γερασίμου Καλογεράκη με τίτλο «Η Διαθήκη του Προμηθέα» του οποίου η 7η έκδοση, που τυχαία «έπεσε στα χέρια μου», έγινε το 2001, δηλαδή πριν από 20 χρόνια. Το πιο εύκολο είναι κάποιος ν’ αμφισβητήσει τα γραφόμενα στο εν λόγω βιβλίο. Αλλά αφού διαβάσει το βιβλίο αυτό, αλλά και το μικρό απόσπασμα που διέρρευσε στην δημοσιότητα με την γνώση που δίνεται σε κάποιον ραβίνο όταν προάγεται σε αρχιραβίνο, θα έχει δύο επιλογές. Ή να συμφωνήσει, ή να διαφωνήσει και με τα δύο κείμενα διότι είναι παραπλήσια έως παρόμοια. Και οι ραβίνοι μιλάνε για επέμβαση στην κυτταρική λειτουργία, για ίαση ή ασθένεια με συχνότητες, μιλάνε για τα σκάφη Σελήνη και Λίλιθ, για νίκη των σκαφών του Διός, για τους Ανδρομέδιους Έλληνες, για τον ρόλο του Μέτατρον Γιαχβέ στην καταστροφή της Ατλαντίδος, αποδέχονται την Θεογονία του Ησιόδου, την δημιουργία φυσικών φαινομένων με συχνότητες, και γενικά λένε πολλά ίδια απ’ αυτά που αναφέρονται στο βιβλίο «Η Διαθήκη του Προμηθέα».

Στο βιβλίο του Γ. Καλογεράκη, υπάρχει το μήνυμα που έστειλαν οι δικοί μας, (αυτοί που λέγεται ότι επισκέφθηκαν τον Τραμπ και τον πήραν με το μέρος τους), οι γνήσιοι «Ε», και μας ειδοποίησαν ότι θα μας ξαναεπιτεθούν με εμβόλια οι εχθροί μας! Έστειλαν μήνυμα στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα εξής:

«… Ενημερώσατε όσο μπορείτε μεγαλύτερο αριθμό Ελλάνιων Ελλάνιας (δηλαδή, Έλληνες στην Ελλάδα) για παρεμπόδιση του σχεδίου των αποστατών που σχεδιάζουν καταστροφή του Ελλάνιου γονιδίου «Ε», με εισαφόμενα εμβόλια και ζωικά προϊόντα καθώς και προϊόντα σόγιας. Είναι άκρως επικίνδυνα. Θα μεταλλαχθεί ο ανθρώπινος κώδικας γενετικής, σταθερά και με αργό ρυθμό. Θα αυξηθούν οι στειρώσεις σε άνδρες και γυναίκες.

»Επίσης όταν έλθει η στιγμή κατά την οποία θ’ αρχίσει η αφύπνιση του Ελλάνιου (Ελληνικού) γονιδίου, δεν θα είναι εφικτή, διότι ο μεταλλαγμένος ερπετικός ιός, θα εμποδίσει τη διεργασία αφύπνισης, μέσω νετρίνων που θα σας αποστέλλουμε. Το ίδιο με τα εμβόλια ισχύει και για τα μεταλλαγμένα τρόφιμα. Προσέχετε. Ενημερώστε Ελλάνιους (Έλληνες) ότι έχει κατασκευασθεί σκεπτόμενος ιός ο οποίος θα τοποθετείται μελλοντικά σε εμβόλια. Ο ιός αυτός θα ενεργοποιείται με μικροκύματααπό απόσταση, θα είναι ανίατος και θα καταστρέφει ολόκληρο τον ανθρώπινο οργανισμό».

Αυτό δημοσιεύθηκε τουλάχιστον πριν από 20 χρόνια και σήμερα βλέπουμε ότι η προειδοποίηση αυτή επαληθεύεται τρομακτικώς! Ουδείς λόγος εγένετο πριν από 20 χρόνια για πανδημία και εμβόλια.
Η επέμβαση όμως του ανθρώπου, ή του κάθε μορφωμένου ανθρωποειδούς, στην κυτταρική δομή των ανθρώπων είναι απαγορευμένη από τον Θεό και οποιαδήποτε παρακοή, ως ύβρις, επισύρει αυτόματα την επέμβαση του Θεού προς αποκατάσταση της τάξεως. Ενός Θεού που έπλασε όλους τους ανθρώπους ελευθέρους, δίνοντάς τους το αυτεξούσιο, ήτοι να εξουσιάζουν τον εαυτό τους με σκοπό την τελείωσή τους, την τελειότητά τους.

Σήμερα, για ν’ αποφύγουν αυτό το πρόβλημα, δηλαδή ν’ αποφύγουν την επέμβαση του Θεού όπως έγινε τότε, τι σκαρφίστηκε η σατανικότατη ελίτ; Οι άνθρωποι να κάνουν το εμβόλιο αγρίως εξαναγκασμένοι μεν, αλλά με δική τους ευθύνη δε, όπως είπε και ο Τσιόδρας, ζητώντας να υπογράψουν ότι εμβολιάζονται με δική τους ευθύνη. Αυτό το κάνουν για να παρακάμψουν την αυτόκλητη επέμβαση του Θεού, ισχυριζόμενοι ότι οι άνθρωποι φταίνε. Με την θέλησή τους ζήτησαν την αλλαγή του DNA τους. Θέλουν να εξαπατήσουν οι της ελίτ ακόμη και τον Θεό. Μέχρι εκεί φθάνει η αλαζονεία τους.

Τουλάχιστον αυτοί διδάσκονται από την Ιστορία τους, εν αντιθέσει με μας.

Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι άνθρωποι με το Ελληνικό γονιδίωμα που θ’ αλλάξει, αν αλλάξει με το εμβόλιο, δεν θα υποστούν την ευεργετική επίδραση της αφύπνισης του γονιδιώματός τους με αποτέλεσμα να χάσουν την νέα αναλαμπή της Ελλάδος κάτι που συμβαίνει ανά αιώνες. Επειδή οι εχθροί γνωρίζουν πολύ καλά ότι με συχνότητες συγγενών μας θ’ αναγεννηθούμε, φρόντισαν να υπάρχουν παντού συσκευές εκπομπής βλαβερών συχνοτήτων. Κεραίες κινητής τηλεφωνίας, τηλεοράσεων, τηλεοράσεις, διάφορες οθόνες, routers, και δεν έχει τέλος ο κατάλογος συσκευών συχνοτήτων, υπάρχουν παντού μήπως και εμποδίσουν τις ευεργετικές για μας συχνότητες.

Η επιμονή των ηγετών μας να εμβολιαστούμε όλοι οι Έλληνες για το καλό μας, υπογράφοντας ότι αναλαμβάνουμε οι ίδιοι την ευθύνη για τα ερχόμενα αποτελέσματα, δείχνει ότι υπάρχει δόλος το μέγεθος του οποίου είναι αδύνατο τώρα να προσδιορισθεί. Το μήνυμα των Ελ-λήνων μας βάζει σε περίσκεψη.

Ο επίλογος του άρθρου είναι του Γερασίμου Καλογεράκη: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όπου ο Έλληνας πρέπει να κάνει την πνευματική του επανάσταση, μόνο το πνεύμα του Έλληνα φοβούνται γι’ αυτό το πολεμούν τόσο αδυσώπητα για 2000 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου