Breaking

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Μπορει εσυ να μην το βλεπεις αλλα “καλουν” κατι μεγαλο και σοκαριστικο!

Θα ειμαι συντομος , η συνειδηση οταν πλεον φτασει σε απολυτη διαφοροποιηση με την πραγματικοτητα τοτε καλει η ιδια την συνδημιουργια της για να προστατευσει !

Αυτη την στιγμη εχουμε δυο ομαδες , αυτους που εχουν αποδεχθει και σαν σκλαβοι γονατισαν μπροστα στην νεα ταξη και αυτους που στεκονται απεναντι …με μονιμη σπαταλη πλεον ενεργειας για το πως θα το αλλαξουν , πως θα τιμωρησουν τους εγκληματιες , πως θα κερδισουν πισω την ελευθερια τους !

Τα δεδομενα ειναι ξεκαθαρα , αυτο που ερχεται …ο θανατος θα κανει ξεκαθαρα τα πραγματα σε ολους ..και στους μεν και στους δε…! Δηλαδη συντομα θα ξεκαθαρισει το τοπιο του Εγκληματος !

Αυτο το γνωριζουν και οι ιδιοι οι εγκληματιες για αυτο βιαζονται να τελειωσουν την αποστολη τους …γνωριζουν οτι θα εκτεθουν συντομα σε ολους ..και συνεχιζουν ακαθεκτοι!

Τι μας λεει αυτο; ..Μας λεει ξεκαθαρα οτι εχουν υποσχεσεις προστασιας …και σε αυτες τις περιπτωσεις η προσταστια ειναι ελικοπτερο που θα τους παρει νυχτα ..αλλα ενα νεο μεγαλυτερο σοκ που θα κανει ολο το κοπαδι να σαστισει !

Μιλησα σε συνεντευξη μου οτι η γεωμηχανικη θα μπει στην ζωη μας ..σαν οπλο, πολυ συντομα για να οδηγησει τα σχεδια της νεας ταξης στο επομενο επιπεδο ! Ηδη παγκοσμια βλεπουμε γεγονοτα πολυ παραξενα ..!

Λενε τωρα οτι θα περασουν αμεσα σε εμβολιασμο των παιδιων του Λυκειου .. και οταν αγγιζεις τα παιδια η συνειδηση δεν αντεχει αλλο !

Θελω τωρα να σκεφθεις πως θα καταφερουν να γλυτωσουν; … αν δεν εχουν ενα μεγαλο σοκ και δεος δημουργημενο απο τα αφεντικα τους !…

Ταυτοχρονα ..πως θα γλυτωσουν απο την συνδημιουργια της συνειδησης τοσων πολλων ραδιοφωνον …που ειμαστε ολοι εμεις που καταλαβαμε τι συμβαινει …εμεις που δεν μας φτανει η νυρεμβεργη 2 που ξεκινησε σημερα ..μιας και οτι και αποφαση να βγαλει δεν θα εχει σταματησει τους καθημερινους νεκρους ..που θυσιαζονται στον βωμο της αλλαγης .!!

Πως θα γλυτωσουν αν θες και απο την Νυρεμβεργη 2;..Μπορει να παρει δεκα χρονια η δικη αλλα καποια στιγμη θα τελεσιδικησει …πως θα ξεφυγουν τοτε;… Μονο αν τοτε η ενδιαμεσα ο κοσμος εχει δεχθει τοσο μεγαλα χτυπηματα που η μνημη μας δεν θα αντεχει να παει στην αρχη … που δεν θα εχουμε κουραγια για τιποτα παρα μονο να γλυτωσουμε !..

Η θεση μου στο πεδιο ειναι η σαν μια ερωτηση πια .. να προτιμησουμε το νερο η το κουνημα στην αθηνα ;..

Να ζητησουμε να πνιγουμε η να κουνηθουμε ;.. Και σε τι βαθμο αυτο μπορει να συμβει με τις λιγοτερς απωλειες ;Και αν συμβει θα συμβει σαν νεο σοκ και δεος απο αυτους η σαν την δικη μας νεμεσις οπου τα ραδιοφωνα το ζητησαν και θα συμβει;

Στενευει το θεμα στο πεδιο και ισως οι αληθινοι σε οποιο τομεα θα επρεπε απο τωρα να οργανωνουν εθελοντες καταστροφων ..!…Ναι το ειπα … !

Δεν θα βγει σε καλο ολο αυτο το εγκλημα για κανεναν … γιατι αγγιξε πλεον τα ορια της συνδημιουργιας μας , αγγιξε τα ορια της βλασθημιας!

Με της δικες μου παραξενες μετρησεις , γραφικες μεν για αποδομηση ..αλλα καλο φυλαγμενο μυστικο στις ερευνες μου που προσπαθησαν πολλοι να κλεψουν …λεω οτι το + λιγο ακομα στην πιεση της συνειδησης του ενος μερους αντιστασης θα κανει πολλους να θελησουν να σπασουν την προσωπικη τους σφραγιδα !! Την σφραγιδα που το γνωριζουν η οχι την εχουν σαν ιδιοτητα προστασιας και κρατουν αυτο τον κοσμο σε μια σχετικη ισσοροπια μεταξυ γιν και γιανκ ..! Ναι το ειπα ..!

Βεβαια οι λιγοι με την σφραγιδα της συνφιλολητικης ενεργειας θα αντεξουν παραπανω ..αλλα αν ενας απο αυτους αφησει την σφραγιδα του να σπασει … τοτε η αθηνα η θα πνιγει η θα πεσει ! Ναι το ειπα ..!

Το + μικρο κερασακι στην αανκοινωση η πρωτη εικονα παιδιου στην Ελλαδα που εμβολιαζεται αρα μπαινει σε θυσιαστηριο ειναι πολυ επικινδυνο βημα για ολους !Εχω πει να παρακαλαμε ολο αυτο να τελειωσει χωρις να αναλαβουν οι ενεργειες της γης να προστατευσουν το κοπαδι …!

Μαλλον συνεχιζεται να μην ακουτε , γνωριζω οτι με διαβαζεται ανελιπως .. και προσπαθω να σας δειξω εναν κοσμο που πατε να δημιουργησετε που θα σας κοστισει παρα μα παρα πολυ !

Οι δυναμεις που προσπαθειτε να εκβιασετε με τον θανατο μας δεν συνεργαζονται με τρομοκρατες … δεν τους νοιαζει αν μας καψετε ολους ..το πολυ πολυ να μας ξαναδημιουργησουν ..μην ξεχνατε ομως ενα πραγματακι …Εδω για να υπαρχει αυτο το παραρτημα της κολασης υπαρχουν φυλακες και προστατες … δεν σας συμφερει καποιος απο αυτους να σπασει η να θεσει αιτημα ..!

Για αυτο για αλλη μια φορα , καντε πισω , μην πιστευετε της εγγυησεις των αφεντικων σας , ειστε απλα πιονια σε εναν κοσμο που δεν εχετε ιδεα τι πραγματικα λειτουργει και τι οχι …μην ζητατε την αυτοκαταστροφη σας αλλο γιατι θα σας την δωσουμε !

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου