Breaking

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021

Ο.Υ.Α: “ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ . ΖΗΤΑΤΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ,ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ, ΨΑΞΤΕ ΤΟ”.

thumbnail_emvolia-800x450

Το πιστοποιητικό είναι γι αυτούς , ενώ το ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ γι εσάς

Ανοίγει η συζήτηση για υποχρεωτικό εμβολιασμό σε μια παρατεταμένη φάση πειραματικής χρήσης κάποιων εμβολίων και συνεχών μεταλλάξεων του Ιού . Ας αποκτήσουμε λοιπόν ως κοινωνία τον έλεγχο που νομίζουν ότι έχουν πάνω μας .

Ας προστατευτούμε από λάθη και σκοπιμότητες , πειραματισμούς και αντιφατικές πολίτικές .

Έχετε λοιπόν το ΑΠΟΛΥΤΟ νομικό δικαίωμα πριν επέμβουν στο σώμα σας , να ζητάτε υπογεγραμμένο και φέρον τη σχετική σφραγίδα , ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ που θ αναφέρει τα παρακάτω :

Ζητήστε γραπτώς τη σύνθεση του εμβολίου, την ημερομηνία λήξης του  , τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα, γραπτή δέσμευση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει θάνατο ή αναπηρία , ανήκεστο βλάβη στην υγείας σας, πιθανά μακροπρόθεσμα  αρνητικά αποτελέσματα , αλλά και το αν είναι αποτελεσματικό έναντι των μεταλλάξεων .

  Σημ . Το παρόν απευθύνεται σε όσους θα αναγκαστούν υποχρεωτικά να εμβολιαστούν

– Το ονοματεπώνυμο εκείνων που έτρεξαν τη διαδικασία του εμβολιασμού σας

-Τον Κωδικός του ραντεβού σας , ο χρόνος και ο τόπος

– Το εμβολιαστικό Κέντρο και το ονοματεπώνυμο του υπευθύνου .

– Επακριβώς ο τύπος του εμβολίου που κάνατε , τυχόν παρενέργειές του και από ποιες γνωστές μεταλλάξεις προστατεύει ή όχι

– Την Εταιρεία παρασκευής ( Έδρα, διευθύνων σύμβουλος ) , χώρα προέλευσης , αριθμός παρτίδας , ημερομηνία παραγωγής & λήξης , ημερομηνία εισόδου κι όλα τα σχετικά.

– Η δοσολογία ( έως τώρα ) που σας χορηγήθηκε και ο τρόπος χορήγησης.

– Η σχετική Νομοθεσία .

Βεβαίωση ότι τηρήθηκε το πρωτόκολλο “καλής συντήρησης ”, κι ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε .

Δίπλα απ τη υπογραφή σας ( για να το παραλάβετε κι αφού θα αναγράφει ότι συναινέσατε στον εμβολιασμό σας ) γράψτε τη φράση “συναινώ με επιφύλαξη ”

Ο εμβολιασμός κατά του Κοροναϊού είναι επεμβατική ιατρική πράξη υπό τη στενή έννοια, προσβάλλει άμεσα τη σωματική ακεραιότητα ή την υγεία του εν δυνάμει ασθενούς, τουλάχιστον σε ένα πρώτο επίπεδο, με την έννοια ότι είτε τραυματίζει ιστούς ( κατά την ένεση), είτε επηρεάζει τις φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού ( παρενέργειες )

Τα τελευταία χρόνια, τα δικαστήρια ασχολούνται ολοένα και περισσότερο με ζητήματα ευθύνης των ιατρών, είτε ποινικής είτε αστικής, επιδικάζοντας μάλιστα και ιδιαίτερα μεγάλες αποζημιώσεις, κυρίως στο εξωτερικό (Η.Π.Α., Αγγλία, Γερμανία ). Στην Ελλάδα, οι αποζημιώσεις που επιδικάζονται σε υποθέσεις αστικής ευθύνης του ιατρού ή του συστήματος υγείας είναι αρκετά πιο περιορισμένες, αλλά συνεχώς αυξανόμενες.

Είναι ώρα , αυτή η ΑΜΥΝΑ του Πολίτη να ισχυροποιηθεί ώστε , να αντιμετωπιστούν λάθη και σκοπιμότητες που απειλούν σε μεγαλύτερο βαθμό απ ότι ήταν προδιαγεγραμμένο , την υγεία του

Υγ. Το παρόν απευθύνεται σ όσους , είτε θα αναγκαστούν τελικά να εμβολιαστούν , είτε θα προστρέξουν αυτοβούλως .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου