Breaking

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Μετά τον καύσωνα έρχονται βροχές και καταιγίδε

  


Μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας σήμερα έως τους 40 βαθμούς
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σήμερα, αλλά θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Οι υψηλότερες θερμοκρασίες αναμένονται και πάλι στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη, όπου ο υδράργυρος θα φτάσει τοπικά τους 40 βαθμούς Κελσίου (έναντι έως 44 την Πέμπτη).




 

Παράλληλα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι δυτικοί άνεμοι θα ενισχυθούν στα δυτικά και νότια νησιωτικά τμήματα, όπου οι υψηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσά υγρασίας, θα αυξήσουν σημαντικά το αίσθημα δυσφορίας στα παραθαλάσσια τμήματα.

Λίγο πριν το μεσημέρι αναμένονται καταιγίδες να αναπτυχθούν στην οροσειρά της Ροδόπης, οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές της Θράκης και πιθανώς της Ανατολικής Μακεδονίας. Οι καταιγίδες που προβλέπεται να πλήξουν τη Βορειοανατολική Ελλάδα το απόγευμα, θα συνοδεύονται από ισχυρές βροχοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής δεν αποκλείεται να σημειωθούν πρόσκαιρα καταιγίδες και στο Βορειοδυτικό Αιγαίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου