Breaking


Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021

“Σταματήστε την επικίνδυνη γενοκίνη Covid-1”! Εκατοντάδες Σουηδοί επιστήμονες κατά των νέων εμβολίων

COVID

Μια ομάδα απο Σουηδούς επιστήμονες και γιατρούς, οι οποίοι διευκρινίζουν ότι δεν είναι κατά των εμβολίων γενικότερα, “φωνάζουν” και ζητούν να σταματήσουν τα νέα εμβόλια που δημιουργούνται για τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρουν σε κείμενο που δημοσιεύουν στο site, ζητούν από την κυβέρνηση της Σουηδίας να σταματήσουν να πηγαίνουν αντίθετα στο Σύνταγμα της χώρας και να καταπατούν τις θεμελιώδεις ελευθερίες των πολιτών. Στην Ελλάδα πάλι, οι γιατροί και οι επιστήμονες μόνο για να συντονίζουν τις εντολές του Κούλη είναι.

Όπως αναφέρουν:

“Απαιτούμε:

  • Σταματήστε τον «πανδημικό νόμο» τον οποίο η κυβέρνηση αποφάσισε βιαστικά στα τέλη του 20/21 επειδή είναι αντίθετο με το σουηδικό σύνταγμα στερώντας τόσο σοβαρά την ελευθερία του πληθυσμού της Σουηδίας. Απειλεί τις θεμελιώδεις ελευθερίες και τα δικαιώματά μας, όπως η ελευθερία του συνέρχεσθαι, η ελεύθερη κυκλοφορία και η έκφραση και αποτελεί απειλή πλήρους κλεισίματος – και όλα πρέπει να αποφασίζονται από μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τις αποφάσεις της.

Ο νόμος πανδημίας δεν στηρίζεται σε επιστημονική βάση. Τα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν τα ποσοστά μόλυνσης, δηλαδή ότι η λοίμωξη αυξάνεται τώρα δραστικά, βασίζονται στην επιλογή των αρχών να χρησιμοποιούν και να τηρούν την τεχνολογία PCR για τον προσδιορισμό της λοίμωξης / λοίμωξης. Η τεχνολογία PCR δεν προοριζόταν ποτέ για αυτόν τον σκοπό και το αποτέλεσμα της κακής χρήσης είναι ότι πάρα πολλά θετικά αποτελέσματα δοκιμών είναι λανθασμένα. Έτσι, όσο περισσότερο δοκιμάζετε, τόσο πιο θετικά θα είναι τα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει επίσης έρευνα που να υποδηλώνει ότι οι προτεινόμενοι σοβαροί περιορισμοί στις ανθρώπινες ελευθερίες μας έχουν οποιαδήποτε επίδραση στην εξάπλωση της μόλυνσης. Η ευθύνη θα ήταν αντ ‘αυτού να επεκταθεί γρήγορα η ικανότητα φροντίδας έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε επαρκή φροντίδα σε όσους γίνονται σοβαρά άρρωστοι. Τότε μπορούμε να αφήσουμε τη λοίμωξη να τρέξει και σύντομα να επιτύχουμε την ασυλία των κοπαδιών, που ήταν το αρχικό σχέδιο.

Ο καθηγητής Ιατρικής του Χάρβαρντ Μάρτιν Κούλντορφ, κάτοικος Σουηδίας γράφει πως: “Ως επιστήμονας δημόσιας υγείας με δεκαετίες εμπειρίας που ασχολούνται με τα κρούσματα μολυσματικών ασθενειών, δεν μπορούσα να μείνω σιωπηλός. Όχι όταν οι βασικές αρχές της δημόσιας υγείας πετιούνται στα σκουπίδια. Όχι όταν η εργατική τάξη πατιέται από το τρένο. Όχι όταν πετάχτηκαν οι αντίπαλοι στους λύκους. Δεν υπήρξε ποτέ επιστημονική συναίνεση για εγκλεισμούς (lockdown). Αυτό το μπαλόνι έπρεπε να σκάσει”.

Επίσης, η φαρμακευτική βιομηχανία θα πρέπει να είναι οικονομικά υπεύθυνη για το προϊόν εμβολίου που πωλούν. Τώρα έχουν μηδενική ευθύνη. Πρέπει να είναι σε θέση να μηνυθούν και να καταβάλουν αποζημίωση εάν το προϊόν τους προκαλεί ζημία, αναπηρία ή θάνατο. Επειδή τα φορολογικά μας χρήματα χρηματοδοτούν πιθανές αγορές αρκετών δισεκατομμυρίων κορώνων – δεν υπάρχει «δωρεάν» εμβόλιο. Πρέπει να αναλάβουμε οι ίδιοι το κόστος, δεν βοηθά ο Υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων να λέει ότι το κράτος πληρώνει – γιατί είναι τα χρήματά μας.

Οι ασθενείς στο Covid-l9 πρέπει να λάβουν επαρκή βοήθεια τόσο επειγόντως όσο και για αποκατάσταση, και το κράτος / κυβέρνηση πρέπει να απασχολεί περισσότερο προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης και επίσης να επενδύει στις θεραπείες υγείας που έχουν αποδειχθεί ότι παρέχουν ταχύτερη θεραπεία και πρόληψη του Covid- l9, όπως η βιταμίνη D. Η πρωτεΐνη της κορώνας είναι γνωστή για την πρόκληση αυτοάνοσων αντιδράσεων, με τις οποίες οι μακροχρόνιοι ασθενείς στο Covid πρέπει να λάβουν βοήθεια για ταχύτερη αποκατάσταση. Και δείχνει τον τεράστιο κίνδυνο, αλλά ένα εμβόλιο Covid-19, όπου τα δικά μας κύτταρα θα παράγουν αυτήν την εξαιρετικά διεγερτική ανοσοποιητική πρωτεΐνη Corona!

Παράλληλα, η Σουηδία πρέπει να ανοίξει ξανά ως συνήθως, γιατί μπορούμε να διαχειριστούμε μια ιογενή ασθένεια που τουλάχιστον 99,5% όλων των ατόμων κάτω των 70 ετών επιβιώνουν και επενδύουν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους σε μια καλύτερη αγάπη. Τα κλεισίματα που είχαμε χτύπησαν σκληρά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και αυτό είναι απαράδεκτο. Πρέπει να επενδύσουμε για να ξεκινήσουμε τη δουλειά, ώστε να πάρουμε φορολογικά χρήματα για την ανακαίνιση της υγειονομικής περίθαλψης που έχει καταργηθεί τα τελευταία δέκα χρόνια.

Μάλιστα, κάνουν αναφορά και στα μεγάλα Μέσα ενημέρωσης να σταματούν να φοβίζουν τους ανθρώπους και κάθε μέρα να τους τροφοδοτούν με φόβο και αγωνία θανάτου.

Μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε και οι φόβοι, η οικονομική ανασφάλεια και η ανεργία είναι πολύ πιο επιζήμια για την κοινωνία από το Covid-l9. Τώρα χρειαζόμαστε μια ισχυρή και πεπειραμένη διαχείριση που να δείχνει το δρόμο πίσω σε μια λειτουργούσα κοινωνία με ροή και λειτουργία.

Θετικό είναι ότι η επιδημία Covid-19 είναι ιατρικά διαχειρίσιμη με όλες τις νέες γνώσεις. Τα στοιχεία από τη Στατιστική της Σουηδίας δείχνουν ότι ο Covid-19 συμμετείχε στο 5% όλων των θανάτων φέτος, όχι περισσότερο. Δεν υπάρχει αυξημένη συνολική θνησιμότητα το 2020 σε σύγκριση με τα προηγούμενα δέκα χρόνια.

Η ανοιχτή επιστολή της Δρ Sanna Ehdin στις 8/12 2020 προς τον Πρωθυπουργό Στέφαν Λόφβεν και τον Γιόχαν Κάρλσον, Γενικό Διευθυντή της Σουηδικής Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας, FHM, επεσήμανε μια σειρά από ελλείψεις στη στρατηγική σχετικά με τους προγραμματισμένους εμβολιασμούς Covid. Έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις αρχές Δεκεμβρίου και η θετική απάντηση ήταν τεράστια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου