Breaking

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Βλάσης Τσιώτος: Ο Δήμος μας βρίσκεται σε 24 ωρη επιφυλακή – Οι «πονεμένοι» κήρυκες της καταστροφής ας συνεχίσουν να ελπίζουν για τα χειρότερα

korinthosTV

Ο Δήμος μας βρίσκεται σε 24 ωρη επιφυλακή αυτές τις δύσκολες στιγμές που ολόκληρη η χώρα μας δοκιμάζεται από την πύρινη λαίλαπα η οποία καταστρέφει περιουσίες και χιλιάδες στρέμματα φυσικού πλούτου. Η Περιφέρεια, ο Δήμος, η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, οι εθελοντικές ομάδες πυρόσβεσης, αλλά και πλήθος πολιτών συνεργάζονται αρμονικά παίρνοντας όλα τα δυνατά αναγκαία μέτρα, ώστε να διαφυλάξουμε τον τόπο μας από τον πύρινο εφιάλτη.

Δυστυχώς υπάρχουν κάποιες ελάχιστες φωνές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες αδυνατούν να καταλάβουν την κρισιμότητα της κατάστασης και προσπαθούν να αντιπολιτευθούν και να ποντάρουν σε μια μελλοντική καταστροφή του τόπου μας περιμένοντας ανυπόμονα να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη. Η αδιαφορία μας είναι το μόνο που τους αρμόζει.

Είναι όμως εξαιρετικά λυπηρό δημοτικός σύμβουλος του Δήμου μας, έχοντας απωλέσει κάθε επίγνωση της ευθύνης την οποία φέρει η θέση που κατέχει, να επιδίδεται σε δημόσια αναπαραγωγή φημών κατά της Δημοτικής Αρχής.

Τέτοιες ανυπόστατες φήμες μπορούν ίσως να αναπαράγονται ψιθυριστά σε σοκάκια και υπόγεια, σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορούν να διαδίδονται από ανθρώπους τους οποίους οι δημότες έχουν εμπιστευθεί σε κάποια δημοτική θέση. Στοιχειώδεις κανόνες θεσμικής συμπεριφοράς, τους οποίους καταστρατηγούν η πίκρα, το μένος, η αμετροέπεια, ο άκρατος εγωισμός και ο λαϊκισμός.

• Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν στις φήμες και σε όσους τις αναπαράγουν ότι όλη η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε επιφυλακή μέρα-νύχτα όπως η θεσμική μας θέση απαιτεί και ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει πάει διακοπές όπως τολμούν δημόσια να διαδίδουν.

• Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν στις φήμες και σε όσους τις αναπαράγουν ότι ο Δήμος μας όχι μόνο δεν είναι ανοχύρωτος όπως τολμούν δημόσια να διαδίδουν, αλλά με την βοήθεια των ανθρώπων που τον αγαπούν πραγματικά βρίσκεται στην μέγιστη δυνατή ετοιμότητα.

Οι «πονεμένοι» κήρυκες της καταστροφής ας συνεχίσουν να ελπίζουν για τα χειρότερα. Ας συνεχίσουν να αναπαράγουν δημόσια φήμες και κουτσομπολιά κολυμπώντας απομονωμένοι στον ωκεανό της μιζέριας τους. Τελικά ότι έχει ο καθένας μέσα στην ψυχή του, αυτό βγάζει προς τα έξω.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Λ. Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια. Μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα λέγαν.. M. ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου